IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
23.2.11 13:16
Blanka S píše:
Petro strašně mocccccccccc gratujuju :kytka: :kytka:

Chci se zeptat za celou dobu co jsi čekala na výstedek krvácela jsi?

já dnes slabě a zas to zmizlo tak nevím :nevim:

Blani, dekujeme … ne, ja jsem nekrvacela, ale cekala jsem to, ze budu, protoze se pri slabe spinit muze, takze pokud to zmizlo a priznaky MS nemas, tak bych se vubec neobavala a hezky cekala na testik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.2.11 06:54

Dobre ranko holky,

chtela jsem se zeptat jake vitaminy jste uzivaly behem stimulace a po ni? Co kdyz behem stimulace onemocnim? Nachlazeni se da asi prezit, ale napr. zanet moc. mechyre - na ten uz si clovek musi vzit antibiotika. Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 08:14

Ahoj Stenatko, mi dali hned pri prvni navsteve Femibion a ten beru porad, snad cely prvni trimestr, nejsou to ty nejlevnejsi vitaminy pry, ale oni je doporucuji, tak ja ve vire vseho, co mi povi, tak delam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 09:27

Ahoj Stenatko,
ja taky beru Femibion, je pry nejlepsi. Kdyz citim, ze na me leze zanet mocaku (docela na to trpim), tak se zacnu dopovat Urinalem (nejlepe Urinal Akut) nebo susenyma brusinkama a vzdycky to prejde. Muze se to i v tehu :wink:

Jinak holky, vcera vecer a v noci me tak silene pichalo a bodalo v brichu, ze jsem myslela, ze neusnu. Doufam, ze je to znamka zahnizdovani a ne neceho spatnyho :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 09:40

Ahoj holky,

tak jsem měla včera pauzu od pc a vy jste se teda pěkně rozjely :-) všechny vás zdravím a přeju pěkný den :mavam:
Já plně důvěřuju tomu, co mi řeknou v CARu, takže ISCI nebo něco jiného něchám na nich. Jinak se mi líbí přístup Peti. Kdybych měla tolik vajíček, tak bych si taky nechala klidně 2 způsoby. Uvidím.
Jinak já mám dnes 4.den stimulace a nic moc necítím. Ani břicho mi neroste a jen občas popíchne vaječník. Předoperační mám nachystané, tak zítra na UZ a uvidíme, kdy bude OPU.
Měla jsem ze všeho strach, ale zatím to vypadá dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 09:44

A ještě jesem se chtěla zeptat, pochopila jsem správně, že si někdo myslí, že po IVF se rodí postižené děti? To přece není pravda, nikde jsem o tom nečetla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 09:45

Jo a Peti s motivací k práci Tě naprosto chápu. Já jsem teprve na začátku stimulace a vůbec nic se mi nechce…co teprve až bude pozitivní TT :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 09:46

Na odebrání vajíček musí být předoperační? Já teprve dneska měla první injekci Puregonu, tak je na to ještě asi čas, že? Na kontrolu jdu 2.3., tak mi snad řeknou víc. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 09:50

Při IVF jako takovém asi ne, ale v nějaké knížce o IVF to bylo psáno u toho naříznutí vajíčka. Tak nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 09:54
Carmen6 píše:
Ahoj Stenatko,
ja taky beru Femibion, je pry nejlepsi. Kdyz citim, ze na me leze zanet mocaku (docela na to trpim), tak se zacnu dopovat Urinalem (nejlepe Urinal Akut) nebo susenyma brusinkama a vzdycky to prejde. Muze se to i v tehu :wink:Jinak holky, vcera vecer a v noci me tak silene pichalo a bodalo v brichu, ze jsem myslela, ze neusnu. Doufam, ze je to znamka zahnizdovani a ne neceho spatnyho :andel:

Carmen, to urcite je :) .. ja to mela taky, taky me tam hrozne bodalo, ale to vse prejde … nejhorsi to je pri „emocich“ - kdyz jsem koukala na nejaky „brecici“ film, tak me tam tak rvalo, ze jsem myslela, ze MS uz je tady … a ono nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 09:56
Mafinna píše:
A ještě jesem se chtěla zeptat, pochopila jsem správně, že si někdo myslí, že po IVF se rodí postižené děti? To přece není pravda, nikde jsem o tom nečetla… :think:

… to mi nerikej, co je to za „blbost“, ze po IVF hrozi vice postizeni nez pri prirozenem otehotneni, to je nesmysl, taky jsem nic takoveho necetla nikde ani nevim, ze by nekdo takovou zkusenost mel! … to mozna bude spojeno s tim, ze je samozrejme, vetsi pocet vicecetnych tehotenstvi a cim vice mimisku v brisku mame tim je vetsi prognoza, ze muze jit „neco“ spatne, ale to je tak asi vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 09:57
Mafinna píše:
A ještě jesem se chtěla zeptat, pochopila jsem správně, že si někdo myslí, že po IVF se rodí postižené děti? To přece není pravda, nikde jsem o tom nečetla… :think:

to je prece blbost, to si tu myslim nikdo nemysli… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 09:58
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Ahoj Stenatko,
ja taky beru Femibion, je pry nejlepsi. Kdyz citim, ze na me leze zanet mocaku (docela na to trpim), tak se zacnu dopovat Urinalem (nejlepe Urinal Akut) nebo susenyma brusinkama a vzdycky to prejde. Muze se to i v tehu :wink:Jinak holky, vcera vecer a v noci me tak silene pichalo a bodalo v brichu, ze jsem myslela, ze neusnu. Doufam, ze je to znamka zahnizdovani a ne neceho spatnyho :andel:
Carmen, to urcite je :) .. ja to mela taky, taky me tam hrozne bodalo, ale to vse prejde … nejhorsi to je pri „emocich“ - kdyz jsem koukala na nejaky „brecici“ film, tak me tam tak rvalo, ze jsem myslela, ze MS uz je tady … a ono nic :)

to rada slysim :-) tak snad se jim bude u me libit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 09:58
krista.tomanova píše:
Při IVF jako takovém asi ne, ale v nějaké knížce o IVF to bylo psáno u toho naříznutí vajíčka. Tak nevím. :think:

Kristi, to nariznuti vajicka byt nemusi, to je jen jedna z metod - IVF ICSI co mas ty, tak se spermije vpichuje jehlou do vajicka, takze neboj nic, myslim, ze vse bude v poradku :)

Jinak taky nevim, co znamena „preoperacni“ - ja jsem nic takoveho nemela, ale to je asi neco individualniho pro Mafi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.2.11 10:00

ahoj holky,
Mafi, taky jsem to tak od některé z holek pochopila a taky mě to teda dost zarazilo a moc se mi tento názor - upřímně - nelíbil. Ještě jsem o tom neslyšela, že by IVF nebo ICSI měla vliv na nemoc dítěte. Rizika jsou vždy a všude, jak v normálním početí, tak při umělém.
Jinak holky krásný den všem, tad dnes svítí sluníčko, ale hrozně mrzne.
Já jsem včera byla v lékárně pro nějaké vitamíny, ale nabízeli mi Baby plan za skoro 300,–, tak jsem si vzala zase jen kyselinu listovou forte. Myslíte, že je teda lepší brát nějaké jiné vitamíny?
Holky a kolik stojí ty, co berete, Femibion? Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí