IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
23.2.11 10:16

Jen tak pro zajimavost: manzelovi jsem naordinovala Profertil, Colostrum a vit. C a SPG se mu od srpna zlepsil rapidne, az se Dr. musela chodit opakovane divat, jestli se tam nespletli, ze je to fakt on :lol: Puvodne jsme meli mnozstvi jen 1 milion, normalni morfologii 1% a progresivni pohyb 0%… A ted se mu to zlepsilo na 112 milionu(!), morfol. 9% a progres. 4%, takze uz bylo z ceho vybirat na ICSI, proto ted tomu verime vic nez minule, ze by to uz konecne mohlo vyjit… :dance: a taky jsem mu zakazala horkou vanu a colu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.2.11 10:23
Carmen6 píše:
Jen tak pro zajimavost: manzelovi jsem naordinovala Profertil, Colostrum a vit. C a SPG se mu od srpna zlepsil rapidne, az se Dr. musela chodit opakovane divat, jestli se tam nespletli, ze je to fakt on :lol: Puvodne jsme meli mnozstvi jen 1 milion, normalni morfologii 1% a progresivni pohyb 0%… A ted se mu to zlepsilo na 112 milionu(!), morfol. 9% a progres. 4%, takze uz bylo z ceho vybirat na ICSI, proto ted tomu verime vic nez minule, ze by to uz konecne mohlo vyjit… :dance: a taky jsem mu zakazala horkou vanu a colu :-D

jsi sikula, Carmen :) … aby to ted nevyslo, kdyz si, chudak, vanu musi odeprit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.11 10:27

Nevím, proč to tak škaredě říkáte. Máte pocit, že po 2 letech neúspěchů a řešení problému nám o mimi nejde??? :cry: :cry:
Jen prostě nechceme mít nějaké nemocné dítě, takže když je u nějakých možností i následek takový, tak to raději zkoušet nebudeme.A to si myslím, že nesvědčí o tem, že nechceme dítě. Jen asi ne za každou cenu. Jsme s manželem věřící, takže už samotné IVF není úplně OK, ale ono nám opravdu nic jiného asi nezbude. Skřítku, tak ti moc držím pěsti pro štěstí. A děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.2.11 10:34
krista.tomanova píše:
Nevím, proč to tak škaredě říkáte. Máte pocit, že po 2 letech neúspěchů a řešení problému nám o mimi nejde??? :cry: :cry:
Jen prostě nechceme mít nějaké nemocné dítě, takže když je u nějakých možností i následek takový, tak to raději zkoušet nebudeme.A to si myslím, že nesvědčí o tem, že nechceme dítě. Jen asi ne za každou cenu. Jsme s manželem věřící, takže už samotné IVF není úplně OK, ale ono nám opravdu nic jiného asi nezbude. Skřítku, tak ti moc držím pěsti pro štěstí. A děkuji za info.

ja jsem reagovala na lamiku. IVF je vase svobona volba, vsak to neho nemusite jit, muzete si zazadat o adopci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.2.11 10:36
krista.tomanova píše:
Jen prostě nechceme mít nějaké nemocné dítě, takže když je u nějakých možností i následek takový, tak to raději zkoušet nebudeme.A to si myslím, že nesvědčí o tem, že nechceme dítě. Jen asi ne za každou cenu. Jsme s manželem věřící, takže už samotné IVF není úplně OK, ale ono nám opravdu nic jiného asi nezbude. Skřítku, tak ti moc držím pěsti pro štěstí. A děkuji za info.

a ani jedna z nas to nemysli spatne, naopak si myslim, ze je lepsi, kdyz to clovek nasilim nerve pres koleno, protoze je pak vic v pohode a je vetsi sance, ze se mimi podari. Naopak ty holky, ktere chcou mimi za kazdou cenu, casto zaplacou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.11 10:37

Aha, tak to jsem špatně pochopila, omlouvám se. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.2.11 10:49

Jinak holky, jak jste prezily to priserny cekani na testovani??? Mam teprv 2 dny od ET a prijde mi to jako vecnost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.2.11 10:58

ahoj holky :mavam:
mě dnes dorazila mrcha červená :mrgreen: , ale snad poprvé jsem se už na ni těšila, protože ode dneška začínám stimulaci na dlouhý protokol, takže si ode dneška stříkám nosní sprej po dobu 9ti dnů a pak na ultrazvuk a injekce. Takže se zase něco děje a to je pro mě super…jsem maximálně pozitivně naladěná..tak snad mi to vydrží.
Jinak mám stejný názor jako skřítek Peťa, co se týče ICSI. Ale je to na každém z nás a musíme se rozhodnout především my sami. Já osobně taky moc spoléhám na dokrory, co mi poradí atd. mám v nich důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.2.11 10:59
Carmen6 píše:
Jinak holky, jak jste prezily to priserny cekani na testovani??? Mam teprv 2 dny od ET a prijde mi to jako vecnost :pocitac:

jooooo, tak to bylo tezke :) … samo, ze jsme nevydrzeli a curli na test uz 5. den a samo, ze bylo uplne bilo :) … proste se musi vydrzet, protoze to fakt s tebou trosku zacvici, ikdyz vis, ze 5. den je proste blbost, testovat, ale i tak … takze nejdrive otestovat 14. den - ja jsem pak testovala 12. den a to bylo porad bilo, pak 13. den - to uz bych duch a 14. den uz byl duch o neco silnejsi, takze je opravdu lepsi vydrzet :) … ale je to teeeeezke :)

carmen, ty jsi doma celou dobu nebo uz chodis do prace? … a nezapomen si je pekne krmit, jsou to prave prvni tri dny po transferu, kdy se „uhnizduji“, tak je potreba varit si same dobre mnamky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.2.11 11:01
Ejva píše:
ahoj holky :mavam:
mě dnes dorazila mrcha červená :mrgreen: , ale snad poprvé jsem se už na ni těšila, protože ode dneška začínám stimulaci na dlouhý protokol, takže si ode dneška stříkám nosní sprej po dobu 9ti dnů a pak na ultrazvuk a injekce. Takže se zase něco děje a to je pro mě super…jsem maximálně pozitivně naladěná..tak snad mi to vydrží.
Jinak mám stejný názor jako skřítek Peťa, co se týče ICSI. Ale je to na každém z nás a musíme se rozhodnout především my sami. Já osobně taky moc spoléhám na dokrory, co mi poradí atd. mám v nich důvěru.

no huraaaa, pirati jsou tady :) … tak Evi, ted hodne pevnych nervu a klidecku pri stimulaci, joj, jsem ted z Tebe cela nervni, jak to bude probihat, pekne podrobne informuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.2.11 11:16

jasan :lol: a díky za podporu, jsi zlatá, doufám, že budu mít podobný přístup jako ty, jsi můj vzor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.2.11 11:21

Ejva: ahojky, tak to je super, konecne se zas neco deje :-D

skritek Petra: jsem porad doma, tak si ctu a tak. Vcera mi mamka donesla vepro-knedlo-zelo na 2 dny, tak aspon nemusim varit, az zitra :-) A jak se citis ty, tehulko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.2.11 11:21
Ejva píše:
jasan :lol: a díky za podporu, jsi zlatá, doufám, že budu mít podobný přístup jako ty, jsi můj vzor :lol:

joj, ty jsi milacek, vzdyt ty sama si vzdy byla velmi pozitivni a spravny pristup - zenske, podpis vam chybi, fotka a vubec, nebzucet :) - vzdyckys' nas pekne zprdla a to zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.2.11 11:23
Carmen6 píše:
Ejva: ahojky, tak to je super, konecne se zas neco deje :-Dskritek Petra: jsem porad doma, tak si ctu a tak. Vcera mi mamka donesla vepro-knedlo-zelo na 2 dny, tak aspon nemusim varit, az zitra :-) A jak se citis ty, tehulko? :mrgreen:

toz vis jak, citim se citim :) .. furt ze me „neco“ tece :) … to ten crinon :) … spim tady tak, ze mam pocit kolem 4. odpoledne, ze si tady hodim na klavesnici hlavu a dam si dvacet :) … ale jeste u toho nebliju, takze v podstate se mame super :)

to jsi dobra, s tim vepro-knedlo, ja jsem mela dost z briska po stimulaci natoze jeste se zdmout po zeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.2.11 11:28
:lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie