IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
21.2.11 19:28

Hrkacko, Alice,

neveste hlavu - Petka mela pozitivni mysleni a vyslo to - je pro me OBROVSKOU inspiraci. kdyz budu optimisticka, tak se tem vajickum lip poroste, hezky je pak snesu a az mi tam vrati embryjka, tak je budu rozmazlovat nejakymi dobrotani - aby se jim ode me nechtelo pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.2.11 20:39

Jsem tu dlouho nebyla, tady se událo věcí 8-o .
Alice, Hrkačka - je mi líto, že se nepovedlo :cry: , ale příště už to musí vyjít, člověk tomu musí věřit.
Pétě gratuluji :-D , dodává to naději všem co mají vše teprve před sebou jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.2.11 09:05

… jinak jsem si také přidala podpis, abych nebyla pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.2.11 09:17

Holky taky vás bolí hlava při stimulaci? Mě jo a to jsem si píchla teprve druhý den a k tomu teda Prednison. Není to nic hroznýho, ale trochu jí cítím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.2.11 10:15
lamika píše: … jinak jsem si také přidala podpis, abych nebyla pozadu :lol:

ahoj lamiko, dekuji moc za gratulace :) … to vis, je to dobra zprava snad pro vsechny, protoze je to dukaz, ze to proste muze vyjit :)

jinak, urcite bych sla do ICSI, je to zaruka, my jsme meli 10 vajicek metodou ICSI (to je max co hradi pojistovna) a zbylych 6 prirozene. ICSI se dale vyvijelo 8 a prirozene 5 a pri prodlouzene kultivaci nam zbylo jen 6 a to vse z ICSI, takze jsem rada, ze jsme do toho sli takto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.2.11 10:20
Mafinna píše:
Holky taky vás bolí hlava při stimulaci? Mě jo a to jsem si píchla teprve druhý den a k tomu teda Prednison. Není to nic hroznýho, ale trochu jí cítím. :roll:

Ahoj Mafi, ja jsem stimulovala Gonalem a k tomu Prednison a vim, ze uplne na pocatku me bolela hlava snad dvakrat, vyresila jsem to brufenem a pak uz byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.2.11 10:20

Ahoj holky,
Mafi, můžu se tě zeptat, jak jsi spokojená ve FN v Olomouci? Taky jezdím do Ol, ale do Fertimedu. Známá, které vyšlo po několika pokusech IVF až zrovna ve FN říkala, že to tam bylo ze všech CARů, které vyzkoušela nejlepší. Na diskusi tady jsem ale slyšela rozdílné názory.
Takže ty už stimuluješ injekcema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.2.11 10:55
skritek Petra píše:
jinak, urcite bych sla do ICSI, je to zaruka, my jsme meli 10 vajicek metodou ICSI (to je max co hradi pojistovna) a zbylych 6 prirozene. ICSI se dale vyvijelo 8 a prirozene 5 a pri prodlouzene kultivaci nam zbylo jen 6 a to vse z ICSI, takze jsem rada, ze jsme do toho sli takto :)

Děkuji za názor :), já jsem prostě zmatená jak… jeden den ICSI a druhý den už zas ne, ale to je tou možností dlouho o tom přemýšlet :cert: to pak člověk neví co by… A vůbec to není penězma, jak by se mohlo zdát a jak by mi třeba někdo chtěl vyčíst :), prostě mi přijde ICSI méně přirozená než klasické IVF. Vím, že přirozené není ani jedno, ale hlodá ve mně červík co kdyby… Ale to si myslím, že má více holek, teda snad nejsem takhle bláznivá sama :-D
Váš úspěch je určitě povzbuzením nás všech ostatních co se o mimi snažíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
22.2.11 11:36

Ahoj lamiko,
ja myslim, ze kdyz mate vystavni SPG, tak ICSI u vas neni moc potreba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.2.11 12:08

Holky co to je ISCI? Díky za odpověď, asi blbá otázka :roll:

Jinak ve FNOL jsem spokojená, nejdřív jsem měla depku z toho prostředí, ale to bylo i z toho, že jsem si nechtěla připustit, že bych mohla zkoušet IVF…ale mají moji naprostou důvěru, prý mají výbornou embryoložku i lékaře a jedny z nejlepších výsledků. Myslím, že jediné negativní je to prostředí, protože čekáš na chodbě, ale jinak super. Na drs neo metody jsem ani nic negativního na netu nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.2.11 12:12

Ahoj Peti, díky za odpověď, to bude asi tím Prednisonem. To mám zřejmě na snížení imunity, abych přijala embryjka že? :-)
Jinak byly jste všechny na LPK? Já jsem dala přednost IVF a snad jsem neudělala hloupost. Nemám žádné předpoklady pro srůsty, tak jsem na to nešla. Ale ty tam můžou být vždycky co? :-? Já nemám zatím žádnou příčinu zjištěnou, jste tady taky někdo takový?

Díky a pěkný den, hlava už nebolí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.2.11 12:43
Mafinna píše:
Ahoj Peti, díky za odpověď, to bude asi tím Prednisonem. To mám zřejmě na snížení imunity, abych přijala embryjka že? :-)
Jinak byly jste všechny na LPK? Já jsem dala přednost IVF a snad jsem neudělala hloupost. Nemám žádné předpoklady pro srůsty, tak jsem na to nešla. Ale ty tam můžou být vždycky co? :-? Já nemám zatím žádnou příčinu zjištěnou, jste tady taky někdo takový?Díky a pěkný den, hlava už nebolí :-D

Ahoj Mafi,

jojo, my jsme taky nezjistena pricina, manzel spermiogram dobry, ja taky dobra, proste holt nam to neslo a to se „mame radi“ dostatecne bych rekla :) :) :) … takze jsme se hned rozhodli pro IVF. jestli chces vedet neco o metodach IVF tak treba koukni na http://www.repromeda.cz/…e--ivf-.html tam je vse pekne popsane, co je ICSI, co je PICSI atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
22.2.11 12:52

Ahoj holky vidím to mé 3 IVF dost bledě nějak to nezvládám mám po tom utroši teplotu 37 a navíc se motám jsem podrážděná a unavená spát nemůžu starám se o dvouletou slečnu nějak vnitřně cítím, že to nevyjde volala jsem do Pronatalu a prý je teplota normální moc se mi to, ale nezdá je to jako minule když to nevyšlo a navíc jsem krvácela tak moc až jsem skončila na týden ve Vinohradské nemocnici tentokrát to nějak vážně nezvládám :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.2.11 13:07
Blanka S píše:
Ahoj holky vidím to mé 3 IVF dost bledě nějak to nezvládám mám po tom utroši teplotu 37 a navíc se motám jsem podrážděná a unavená spát nemůžu starám se o dvouletou slečnu nějak vnitřně cítím, že to nevyjde volala jsem do Pronatalu a prý je teplota normální moc se mi to, ale nezdá je to jako minule když to nevyšlo a navíc jsem krvácela tak moc až jsem skončila na týden ve Vinohradské nemocnici tentokrát to nějak vážně nezvládám :cry: :cry: :cry:

Blani, neboj, musis verit, musis! Ono, kdyz mas broucka kolem poskakujiciho tak se asi tezko odpociva, ale to bys' vazne mela, musis si najit cas si odpocinout, pust si pohadku nejakou, to pomuze a povzbudi :)

urcite to bude fajn! Vydrz, devce, vydrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.2.11 14:00

Peti díky za odkaz, to vypadá dobře :-) ještě mi prosím řekni, kolik sis nechala dát embryjek? Šla jsi rovnou do 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí