Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@barusssska to jsem asi prehnala ten cas
, ale rikala ze by to melo pusobit nejakou dobu, ale toleruji ze jdes hned, na jedny diskuzi jsem cetla od holciny ze v liberecky por. ji ho davali jeste jednou kdyz to nevydrzela ![]()
@1985bara mě teda jednou, ale chvíli jsem se ze záchodu nezvedla
já vůbec byla hodně v koupelně, bylo tam to žebříkové topení a výborně se na něj věšelo při kontrakci
jo a jinak všem doporučuji jít do vany pokud je možnost, kdyby to šlo tak bych tam snad i rodila.Bylo to super.
@jahoda 2 ja byla v sanusu i na IVF a stejne jsem platila
ale v praci se to uz chystam rict po screeningu, jestli to tedy dobre dopadne, ale ja tomu verim
@barusssska ja budu v lipe, myslim ze mi jednou taky bude stacit
,,,jinak u nas otevreli (bohuzel jen 1) novej porodni pokoj, nepresouvas se na sal atd, vse probiha na jednom miste, doufam ze budu mit stesti a bude volnej
@1985bara jo jo to je v Liberci porodní box, kde ležíš na posteli a i tě tam odroděj a je tam vana koupelna a vše potřebné. V Liberci jsou tři myslim.
@barusssska u nas otvirali v listopadu bohuzel jen jeden, jinak klasika, hekarna presouvacka na sal atd ![]()
@1985bara hele ono pak je člověku jedno kde je, hlavně že už je po ![]()
@Martina225 píše:
@kytka077 A to je taky utz?
Screening je velkh detailni ultrazvuk ![]()
@kytka077 Rikali, ze me posilaji na velky ultrazvuk. Tak uvidim, co tam na me vybali. Dik za info ![]()
@1985bara já ted načítala jak to je v Olomouci, je tam taky možnost toho plynu, tak zvažuji i toto, no uvidím jak strašné to bude, ted dělám hrdinku a nakonec budu mít vše ![]()
Ahoj holky. Tak mam po další kontrole, malá za 14 dni témeř nevyrostla (odhad pořad cca 2 kg), dr se nelíbily průtoky pupecnikem… Mam i méně plodové vody. Navíc se me odpoledne udělalo pěkně blbe, podle mne mi klesl hodně tlak, hodinu jsem ležela v kanclu na křesle a snažila se neomdlevat i v leze… Chytly mě křeče do břicha a slušně jsem se na záchodě po…Volala jsem příteli, ze domu, resp. k dr, sama nedojedu, bála jsem se sednout za volant. Tak pro me chudák cely vyděšeny jel. No a od dr jsme jeli rovnou do porodky, chtěl monitor a zítra speciální ultrazvuk - průtoky a růstovou křivku. V porodce byli moc fajn, udělali nejen monitor, ale i ty průtoky, znovu dr prohlédl cele mimčo a obojí vypadá prý dobře. Vody je pry trochu méně, ale neohrožuje ji to. Zítra jdu znovu - o službě se totiž nedostanou k ultrazvuku se speciálním programem na ten růst, mají tam všechny moje výsledky za cele tehu. Sice mne uklidnil, ale loučil se se mnou, jestli mam sbalenou tašku. Když jsem řekla, ze nemám ani dokoupené veci, tak prý nemám na nic čekat a rychle sbalit. Do termínu to prý asi opravdu nedám, a muže to byt prý kdykoliv. A ještě by pry zintenzivnil kontroly (to ted chodím cca po tydnu). Navíc, kdyby se zítra potvrdilo, ze fakt neroste, asi by brzo plánovali císaře, venku by ji v tom případě bylo lépe. Navíc dnes poprvé cítím poslicky a malá je narvana dole, cítím ji tam. A aby toho nebylo málo, přijela jsem domu a měla jsem 38,2 teploty a začíná me bolet v krku. A mam navíc zítra jít definitivně s tím zubem, objednáni tam trvá 2-3 měsíce na ten mikroskop a me slíbili vzít hned zítra. Doufám, ze se dam do rána dohromady.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat