Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jahoda 2
Aha
ja mam neco podobnyho s tatkou, budoucim dedeckem.
Byl u nas o vikendu a malymu chce koupit kocarek, respektivne nam na nej dat penizky a pry… to staci, az prijedete z porodnice, vid? Driv se stejne kupovat nema, prinasi to smulu ![]()
Ja rikam, ze ho musime koupit driv, kde pak na posledni chvili bude muz litat, hlavne, jak malyho privezeme domu
tak na me chudak tak koukal, nejak to nechtel pobrat ![]()
Jj to pocasi je na palici ![]()
@Alexandraf my objednávali kočárek snad tři měsíce před porodem, protože to taky nějakou dobu trvá než to budou mít. My jsme tenkrát chtěli nějakou novinku a na to byla čekačka. Ikdyž na pověry moc nevěříme, ale kvůli klidu našich babiček, nechali jsme kočárek u kamarádky, která ho pak dovezla, manžel pak nachystal ještě jak jsme byli v porodnici. Když jsme přišli domů, vše bylo krásně nachystáno
Ahoj holciny, tak jsem se rano vzbudila, dojdu na zachod a na papiru krev. V tu ranu bolesti a na omdleni. Doplazila jsem se do postele, kde se mi trochu srovnal tlak. Mezitim, prijel ten muj, oblikl me a vezl me k doktorce. Cekal se mnou v cekarne. Pernicek je v poradku!!! Kdyz jsem toho lumpika videla, co tam dela, tak to vypadalo na akrobatickou scenu. Mrskal rucickama a nozickama, udelal kotrmelec a v zaveru na me vystrcil perdelinu. Mohla mi prasknout jedna z cyst, nebo hematom… tezko rict. Jinak se cysty zmensuji. Mam opetovne napsanej utrogestan a ascorutin. Dostala jsem injekci na zastaveni krvaceni a lezim. Krvaceni prestalo… zatim.
@Martina225 jejejej, tak jen odpocivejte s pernikem
, davej prubezne infosky
@verunka slunicko
My ho prave chceme taky koupit s predstihem a nechame ho u kamaradky ![]()
Na tohle taky verim, ze to smulu muze prinest, ale nechci ho kupovat az po porodu ![]()
@Martina225 tak hlavně, že je Perníček v pořádku. tak hezky odpočívej
@Alexandraf já moc nevěřím, ale víš jak, jistota je jistota
Po porodu si chci užívat mrňouse a né lítat po obchodech a shánět věci do výbavičky, takže s tebou naprosto souhlasím ![]()
@verunka slunicko
Jj presne tak
po porodu nebudu vedet, kam driv skocit a jeste nekde neco shanet
jeste, jak rikas, kdyz se vsude na vsechno ceka ![]()
Tak uvidime ![]()
U prvního těhu jsem nakupovala poprvé až od druhého screningu. teď jsem pokaždé jak šla na IVF koupila něco pro štěstí a pokud dopadne příští týden screning dobře, pomažu si taky něco koupit
a až budu vědět, co čekáme a bude to holčička tak to začne nákupní horečka, protože doma mám kluka, tak samozřejmě budu muset koupit něco nového
![]()
@Martina225 jeeeee, to bylo napínavý
tak hlavně, že to dobře dopadlo, hezky lež a odpočívej
držím palce a věřím, že v červenci z nás budou ty nešťastnější maminy na světě ![]()
@verunka slunicko me zrovna volal martin ze vcera mluvil s jeho segrou a ta se prej divila kolik cekame deti (podle fotek
) ja mit holcicku tak nevim kam bych ty veci skladala ![]()
@1985bara
no jo to jsou ty prvorodičky a navíc když máš ještě věci po někom tak se to sejde. Já to znám. Taky jsem měla spoustu věcí po synovečkovi, ale už je to jenom pár let, takže jsem si vybrala jen ty pěkné kousky a zbytek si dokoupila. Ikdybychom čekali kluka, tak vím, že budu nakupovat jak zběsilá, ale u holčičky bych se víc rozšoupla, protože musí být kočka
![]()
@Muf86 ty už jsi byla na 1.screningu?
@verunka slunicko no jeje to musi byt stramanda, kluk ti stejne skoci do louze a mas po parade ![]()
@1985bara no musím zaklepat, že to moje sluníčko bylo docela hodný. Učili jsme, že do kaluže ne a nešel tam. Ale teď jak je ve školce, všechny moje zásady jsou fuč
Včera jsme šli ze školky a vymetl kde jaký sníh, takže přišel až po stehna mokrý a to máme cca na 15 minut chůze pěšky ze školky ![]()
Ale víš jak, já jsem dávala malému hodně riflíky a samé košile a to prostě na holčičku nedám, že
takže se budou muset nakoupit holčičí barvičky. Já miluji fialovou a co úplně nesnáším, že na každém třetím triku je hellou kitty. Když jsem vybírala pro kamarádku, tak jsem nevěděla, co koupit, bo všude ta kočka zatracená ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat