IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
6.1.15 13:27

@verunka slunicko jo na tu hnusnou kocku jsem taky alergicka a vubec ty preslazeny barbiny atd :-),,,ja mam vlastne strasne stesti - mam uchylku na zelenou :-)…jo jinak ono ani holcicka nemusi byt cistotna,,,moje mamina rika ze jak jsem sla se skolkou na prochazku, mohlo byt slunicko vsechno suchy a ja si nasla jedinou kaluz a mohla se jit prevlikat (nastesti skolka ve vesnici a chodili jsme kolem naseho baraku :-) )

• načítám...
6.1.15 13:29

@Martina225 Perníčkovic, vy tu děláte tedy vzrůšo. Tak ležet, kopyta nahoře a nechat se hýčkat. :hug:
Koukam že Perníček bude taky kvalitní rebel, tady je to vlastně samý výkvět :pankac:

• načítám...
10554
6.1.15 13:32

@slunce.v.duši oni vubec ty nase umely deti jsou akcni :-D

• načítám...
6.1.15 13:35

@1985bara no tak jestli by holčička byla po mě, tak by chodila v teplákách nejlépe všude :D Jak já nesnášela sukně, punčocháče, jéééžiš si na to jen vzpomenu tak se směju :D Já vlastně jsem pořád takový kluk v oblékaní. sukni na mě uvidíš, snad jen na gyndě :D
Jak já vás tak čtu holky, tak mi příjde, že ty děti po IVF jsou celkově nějaké divočejší ;) čím to asi bude :D

• načítám...
6.1.15 13:36

@1985bara Jsi mě předběhla v příspěvku, koukám, že nejsem sama, kdo si to myslí :D

• načítám...
6.1.15 13:36

@1985bara já sem byla jakož správné venkovské dítě, naprosté prase. máma mě načančala do šatiček, mašličky na culíky a než jsme došli na pouť, už jsem byla jako dobytek. protože jsem cestou musela uplést věnec z pampelišek nebo honit ještěrky a podobně. :roll: byla ze mě na mrtvici. nejraději jsem měla tepláky a hrála jsem si na vojáka :mrgreen:

segra pro změnu zase pořád zvracela, takže než se dostali na procházku, byla 3× převlečená.

pokud se nám poštěstí, že bude jednou i ta holčička, tak leda by byla po manželovi. to byl hygienik čistotný. po mě budou děti prostě čuňáci a pračka se nezastaví :pankac:

• načítám...
4574
6.1.15 13:37

@slunce.v.duši Je to rebel!!! :-D

• načítám...
10554
6.1.15 13:37

@verunka slunicko jj umelaci jsou hrozne akcni :-D,,,jinak ja sukni mela na sobe naposledy snad v 10,na gynde nosim straaasne dlouhou tuniku :-)

• načítám...
10554
6.1.15 13:38

@slunce.v.duši preeesne :-D,,martin se teda modli uz aby jonas byl po nem a ne cunas po me :-D

• načítám...
6.1.15 13:38
@1985bara píše:
@slunce.v.duši oni vubec ty nase umely deti jsou akcni :-D

jooo povedli se nám, jen co je pravda :mrgreen:

• načítám...
6.1.15 13:51

Tak koukám, že nejsem sama prasátko :D

• načítám...
6.1.15 13:55
@1985bara píše:
@slunce.v.duši preeesne :-D,,martin se teda modli uz aby jonas byl po nem a ne cunas po me :-D

u kluka je mi to asi i nějak šumák. hlavně jsem řekla manželovi že se musí odnaučit krkat a prdět kde se mu zachce, protože bych nerada aby si to syn taktéž osvojil. :roll: až takové prase být zase nemusí :cert:

• načítám...
6.1.15 14:00

@slunce.v.duši my žijeme s tchánem a to je pořádné prase. Když už jde k nám do bytu tak si na chodbě krkne, s tím, že to je jako znamení, že jde. Prdne si kdykoliv. Náš malý to taky začal dělat, ale aspoň se vždycky omluví „pandon“ :D což u jeho dědy asi nehrozí :D

• načítám...
4289
6.1.15 14:04

@verunka slunicko byla jsem jenom na krvi na UTZ jdu až teď ve čtvrtek… těším se, ale někde v koutku duše mám strach, tak doufám, že bude vše OK

• načítám...
6.1.15 14:10

@verunka slunicko je krásný, jak jsou ty děti vnímavé a učí se, co zrovna není třeba… :mrgreen: nerada bych doma měla dva prdící smraďochy…tedy tři, kočka taky umí :roll: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+