Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@verunka slunicko jo na tu hnusnou kocku jsem taky alergicka a vubec ty preslazeny barbiny atd
,,,ja mam vlastne strasne stesti - mam uchylku na zelenou
…jo jinak ono ani holcicka nemusi byt cistotna,,,moje mamina rika ze jak jsem sla se skolkou na prochazku, mohlo byt slunicko vsechno suchy a ja si nasla jedinou kaluz a mohla se jit prevlikat (nastesti skolka ve vesnici a chodili jsme kolem naseho baraku
)
@Martina225 Perníčkovic, vy tu děláte tedy vzrůšo. Tak ležet, kopyta nahoře a nechat se hýčkat. ![]()
Koukam že Perníček bude taky kvalitní rebel, tady je to vlastně samý výkvět ![]()
@1985bara no tak jestli by holčička byla po mě, tak by chodila v teplákách nejlépe všude
Jak já nesnášela sukně, punčocháče, jéééžiš si na to jen vzpomenu tak se směju
Já vlastně jsem pořád takový kluk v oblékaní. sukni na mě uvidíš, snad jen na gyndě ![]()
Jak já vás tak čtu holky, tak mi příjde, že ty děti po IVF jsou celkově nějaké divočejší
čím to asi bude ![]()
@1985bara Jsi mě předběhla v příspěvku, koukám, že nejsem sama, kdo si to myslí ![]()
@1985bara já sem byla jakož správné venkovské dítě, naprosté prase. máma mě načančala do šatiček, mašličky na culíky a než jsme došli na pouť, už jsem byla jako dobytek. protože jsem cestou musela uplést věnec z pampelišek nebo honit ještěrky a podobně.
byla ze mě na mrtvici. nejraději jsem měla tepláky a hrála jsem si na vojáka ![]()
segra pro změnu zase pořád zvracela, takže než se dostali na procházku, byla 3× převlečená.
pokud se nám poštěstí, že bude jednou i ta holčička, tak leda by byla po manželovi. to byl hygienik čistotný. po mě budou děti prostě čuňáci a pračka se nezastaví ![]()
@verunka slunicko jj umelaci jsou hrozne akcni
,,,jinak ja sukni mela na sobe naposledy snad v 10,na gynde nosim straaasne dlouhou tuniku ![]()
@slunce.v.duši preeesne
,,martin se teda modli uz aby jonas byl po nem a ne cunas po me ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši oni vubec ty nase umely deti jsou akcni
jooo povedli se nám, jen co je pravda ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši preeesne,,martin se teda modli uz aby jonas byl po nem a ne cunas po me
u kluka je mi to asi i nějak šumák. hlavně jsem řekla manželovi že se musí odnaučit krkat a prdět kde se mu zachce, protože bych nerada aby si to syn taktéž osvojil.
až takové prase být zase nemusí ![]()
@slunce.v.duši my žijeme s tchánem a to je pořádné prase. Když už jde k nám do bytu tak si na chodbě krkne, s tím, že to je jako znamení, že jde. Prdne si kdykoliv. Náš malý to taky začal dělat, ale aspoň se vždycky omluví „pandon“
což u jeho dědy asi nehrozí ![]()
@verunka slunicko byla jsem jenom na krvi na UTZ jdu až teď ve čtvrtek… těším se, ale někde v koutku duše mám strach, tak doufám, že bude vše OK
@verunka slunicko je krásný, jak jsou ty děti vnímavé a učí se, co zrovna není třeba…
nerada bych doma měla dva prdící smraďochy…tedy tři, kočka taky umí
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat