Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši @verunka slunicko holky mam doma to samy
,,martina jsem takhle donutila neprdet s tim ze jsem mu to pocitala a za kazdy prd mi musel dat 5,–
, asi to zase zavedu, ale problem je ze tu obcas prespi muj bracha a na toho to fakt platit nebude, ja budu mit v tomhle cunase co si sice po sobe uklidi i talirek ale jak se ohne tak mu prdnou katata ![]()
@verunka slunicko hellou kitty taky nesnášim
my jsme najeli na Petera Rabbita a méďu Paddingtona. manža jakož milovník Anglie, rozhodl že oblečení s těmahle potvorama je nezbytnost…
Tak to můj manžel prdí taky dost, ale hlavně ho to chytne večer v ložnici a jak teď chodím večer víc čůrat a vždycky přijdu do té ložnice, tak dostanu takového facana, že málem omdlím ![]()
@Muf86 aha, já si právě říkala, jestli si to tu už psala nebo jak, neboj dopadne to dobře ![]()
@verunka slunicko doufám, že mi dají fotečku, zatím máme jenom jednu
![]()
Teda holky vy zas jedete. Já nemohla usnout a od půl paté sem tu přecházela jak lev v kleci, protože sem měla zacpaný nos, tentokrát nefalšovaná rýmy a hned v 7 jela do lékárny. Dojela sem domů a povolila nos a šla do hajan a před chvilkou jsem se vzbudila, je mi jako by mě přejel parní válec
tak doufám, že se Eliška nerozhodne ted jít ven
Jako ať si to daj na to oblečení, ale aby to bylo skoro na každém? to mi příjde dost ujetý. Já teda hodně nakupuji v tescu nebo lidlu a tam je toho hafo.
Líbí se Minie, ale taky bych jí nechtěla mít na každém triku. Je spoustu takových pěkných postaviček ![]()
@alexa37 mas 13 dni do porodu a jak jsi psala je 13 stastne cislo a umis na 13rodit, to je shoda ![]()
@Muf86 tak pokud pujde dobře vidět, tak určitě ti dají. Tam kam pojedu já, chtějí za fotku 100 a za 3D 150kč jsou to vyděrači
ale co bychom neudělali pro tu radost, že?
@slunce.v.duši @verunka slunicko me se strasne libi disney obrazky ![]()
@1985bara na štěstí Eliška asi cítí, že mi je mizerně tak sebou ani moc nemele, ale jak sem včera pořád kýchala, tak sem čekala kdy mi s toho praskne voda, ale balon se držel
@verunka slunicko píše:
Tak to můj manžel prdí taky dost, ale hlavně ho to chytne večer v ložnici a jak teď chodím večer víc čůrat a vždycky přijdu do té ložnice, tak dostanu takového facana, že málem omdlím
jo jo jo jooooooooo to mam teď přesně taky
ty návraty z wc jsou fakt brutální, navíc mam pořád lepší čmuch než před těhu a o to je to intenzivnější ![]()
@verunka slunicko v Pardubicích jsem platila za fotku 50,–, tak předpokládám, že v HK to bude podobné, ale jak píšeš, mě to za to stojí ![]()
@alexa37 ja se vcera bala zakaslat jak me to bolelo, ale taky se udrzel, ja jsem zvedava s cim prijde @ecil
@Muf86 my máme zatím 3 fotky. bublinu z CARu, pak fotku z NT screeningu a jednu z velkýho UTZ ve 20tt. jinak ani ťuk. o jednu fotku se pokoušela gyndařka, ale nebylo tam nic vidět, jen stíny a šmouhy. tak teď snad vyfasujeme něco v neděli na 4D a to asi už bude poslední fotka. pak jsou prý už moc velcí ![]()
no ještě se na něj dosyta vynadívam, až bude venku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat