IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
6.1.15 14:12

@slunce.v.duši @verunka slunicko holky mam doma to samy :-),,martina jsem takhle donutila neprdet s tim ze jsem mu to pocitala a za kazdy prd mi musel dat 5,– :-D, asi to zase zavedu, ale problem je ze tu obcas prespi muj bracha a na toho to fakt platit nebude, ja budu mit v tomhle cunase co si sice po sobe uklidi i talirek ale jak se ohne tak mu prdnou katata :-D

• načítám...
6.1.15 14:14

@verunka slunicko hellou kitty taky nesnášim :pankac: my jsme najeli na Petera Rabbita a méďu Paddingtona. manža jakož milovník Anglie, rozhodl že oblečení s těmahle potvorama je nezbytnost…

• načítám...
6.1.15 14:15

Tak to můj manžel prdí taky dost, ale hlavně ho to chytne večer v ložnici a jak teď chodím večer víc čůrat a vždycky přijdu do té ložnice, tak dostanu takového facana, že málem omdlím :D
@Muf86 aha, já si právě říkala, jestli si to tu už psala nebo jak, neboj dopadne to dobře ;)

• načítám...
4289
6.1.15 14:17

@verunka slunicko doufám, že mi dají fotečku, zatím máme jenom jednu :,( :)

• načítám...
5108
6.1.15 14:17

Teda holky vy zas jedete. Já nemohla usnout a od půl paté sem tu přecházela jak lev v kleci, protože sem měla zacpaný nos, tentokrát nefalšovaná rýmy a hned v 7 jela do lékárny. Dojela sem domů a povolila nos a šla do hajan a před chvilkou jsem se vzbudila, je mi jako by mě přejel parní válec :,( tak doufám, že se Eliška nerozhodne ted jít ven

• načítám...
6.1.15 14:18

Jako ať si to daj na to oblečení, ale aby to bylo skoro na každém? to mi příjde dost ujetý. Já teda hodně nakupuji v tescu nebo lidlu a tam je toho hafo.
Líbí se Minie, ale taky bych jí nechtěla mít na každém triku. Je spoustu takových pěkných postaviček ;)

• načítám...
10554
6.1.15 14:19

@alexa37 mas 13 dni do porodu a jak jsi psala je 13 stastne cislo a umis na 13rodit, to je shoda :-D

• načítám...
6.1.15 14:20

@Muf86 tak pokud pujde dobře vidět, tak určitě ti dají. Tam kam pojedu já, chtějí za fotku 100 a za 3D 150kč jsou to vyděrači :( ale co bychom neudělali pro tu radost, že?

• načítám...
10554
6.1.15 14:20

@slunce.v.duši @verunka slunicko me se strasne libi disney obrazky :D

• načítám...
5108
6.1.15 14:22

@1985bara na štěstí Eliška asi cítí, že mi je mizerně tak sebou ani moc nemele, ale jak sem včera pořád kýchala, tak sem čekala kdy mi s toho praskne voda, ale balon se držel

• načítám...
6.1.15 14:23
@verunka slunicko píše:
Tak to můj manžel prdí taky dost, ale hlavně ho to chytne večer v ložnici a jak teď chodím večer víc čůrat a vždycky přijdu do té ložnice, tak dostanu takového facana, že málem omdlím :D

jo jo jo jooooooooo to mam teď přesně taky :mrgreen: ty návraty z wc jsou fakt brutální, navíc mam pořád lepší čmuch než před těhu a o to je to intenzivnější :mrgreen:

• načítám...
4289
6.1.15 14:24

@verunka slunicko v Pardubicích jsem platila za fotku 50,–, tak předpokládám, že v HK to bude podobné, ale jak píšeš, mě to za to stojí :mrgreen:

• načítám...
10554
6.1.15 14:24

@alexa37 ja se vcera bala zakaslat jak me to bolelo, ale taky se udrzel, ja jsem zvedava s cim prijde @ecil

• načítám...
4289
6.1.15 14:25

@verunka slunicko a musím přivést fotku tatínkovi ;)

• načítám...
6.1.15 14:27

@Muf86 my máme zatím 3 fotky. bublinu z CARu, pak fotku z NT screeningu a jednu z velkýho UTZ ve 20tt. jinak ani ťuk. o jednu fotku se pokoušela gyndařka, ale nebylo tam nic vidět, jen stíny a šmouhy. tak teď snad vyfasujeme něco v neděli na 4D a to asi už bude poslední fotka. pak jsou prý už moc velcí :think:
no ještě se na něj dosyta vynadívam, až bude venku :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí