Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ta Mišel Mně řekli, ze spis holka, ze tam nic nevidí, ale bylo to špatně vidět. Holka to je ![]()
@ta Mišel Jéé gratuluji, to je super.. Tak chlapeček
Já s chlapečkem taky počítám ![]()
@ta Mišel Já písnu v pondělí, jestli můj odhad sedí a bude Daneček
Jen se modlím, ať je vše v pořádku…
@ta Mišel píše:
Holky, mame za sebou screening.Kustky mame v poradku, MuDr. se tvaril, ze krev je jen formalita. Dost se mi ulevilo, meli jsme oba radost. Ani jsme se moc nestacili dojimat, jak jsme cekali, jak vse doktor zhodnoti. Ale hezky to bylo, prcek hrozil MuDr. rucickou, kdyz pritlacil na brisko.
Komu z vas vysel odhad pohlavi dle screeningu? Dr. moc nevedel, ale pak rekl na 70% kluk. Coz byl pro me trochu sok, vsude ocumuju nejak automaticky holcici vecicky.
23.2. nas objednali na velky utz ve 21. tydnu, tak jsem zvedava, jak to tedy je.
Krasoň byl na NT scr. taky na 70% a vyšlo to
@MartiJára píše:
Ahojky, prosím Tě z bylinkami pozor!!! v začátku těhu nejsou moc doporučovaný. A meduňka obzvlášť!! + snižuje krevní tlak.
Me ji doktor normalne povolil v prvnim trimestru, pila jsem ji a zadny problem…
@slunce.v.duši Aha, ze 70% se tedy po Tvem a Ecil doplneni stava razem 100%.
Hlavne at je prcek zdravy a dotahnem to hezky do konce. Sofie na nas holt ceka v mrazaku! ![]()
@Ecil píše:
Ahoj holky. Tak dnešek uz byl trochu pozitivnejsi, vody pry ma dost a růstová křivka vypadá normálně. Sice zpomalila v růstu, byla pořad mírně nad průměrem a ted je někde kolem 50 percentilu. Nemám se tím pry ale stresovat. Jen to budou hlídat. Sice i tady jsem slyšela, ze mam počítat s dřívějším termínem, ale tak co, to mi zase moc nevadí. A mam hotovy zub a zatím nebolí.
No slava, tak dobre zpravy ![]()
Hlásím dneska už je mi trochu líp, musela jsem projít očistou na to zítřejší velké UTZ a docela mi to stačilo, nějaké velké práce vůbec nepřicházejí v úvahu
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat