Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 píše:
@kytka077 tak to já pusu dávàm při odchodu a on taky, ale dnes sem jela v 7 do lékárny, tak ani nepostřehl, že sem byla pryč a i chlebíčky co jsem mu dovezla přeblídl, já šla ještě spát do svého pokoje a vzbudila jsem se skoro ve píše: Více
Ty se maaaaas
Ja uz pocitam tydny, kdy budu moci do prace jen na ten jeden dva dny… Prave jse si to rano vyzehlila, manzel mi i navaril pres den rizoto k veceri. Tak musim oplacet a chvalit ![]()
@kytka077 manžel neumí vařit, tak u nás takové překvapení nehrozí
@1985bara tak dneska mi udělal francouskou polévku s pytlíku, měla jsem na ni chuť
a někdy udělá vajíčka, ať ho zas tak nepodcenuji ![]()
@alexa37 ten muj ani to ne, jednou jsem chtela aby mi ztlumil plamen na sporaku a uplne to vypnul a kdyz jsem chtela z tassima udelat kafe (asi 3× jsem mu to ukazovala a milionkrat me pritom videl ) tak stejne nastavil program cisteni jak dlouho drzel cudlik ![]()
Tak opravdu vyzivna noc opet, to mi to smrade snad dela naschval, nechal me usnout pred 3 a v pul 4 jsem jako vyspala??? a jeste mezitim jsem si ve snu stihla porodit na koze u gyndare ![]()
@1985bara Ahoj Báro, já jsem vzhůru od tří, šla jsem na wc a už nezabrala…ach jo
![]()
@Ecil tak jsem ráda, že jsi dobře dopadla!!!
a malá zůstane ještě chvíli hezky u maminky v bříšku ![]()
@1985bara @Tinkka @Ruzovytulipan Dobré ráno holky. Koukám, ze jsme na to podobně. Barča se snažila do půl třetí prokopat břichem ven, uz jsem ji i nahlas nadávala, ze ji zmlátím i přes to břicho
A od šesti jsem vzhůru zase, madam uz byla vyspala a dala si druhé kolo.
@Ecil koukám, že ty to opravdu nemáš jednoduchý
asi se máme na co těšit…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat