Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tweetee No, mojí ségře ty bolesti kyčlů nepřestaly ani po porodu. Nakonec jí řekli, že je to ztráta kolagenu. Takže mi doporučila, ať si koupím kolagen, že se může i v těhu, tak už ho mám nachystaný, že až mi úplně přejdou těhu nevolnosti, že ho zařadím mezi vitamíny.
@Smajlinka123 Kolagen beru již skoro tři měsíce. Budu doufat, že to přestane po porodu, musím to ještě tak tři měsíce vydržet. ![]()
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř…
A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím ![]()
@monika m Buchticka prekvapi
. A kdyz bude, tak bude stejne pernik
, to by ji uz nikdo nesmazal, takova mala ginger. Vcera jsem zacala spinit a i s bolestma. Dohromady nevim, co se stalo. Mozna jedna z cyst, nebo hematom? Nevim. Dneska odpocivacka
a zadny hledani spatnejch koncu. Stejne tomu nepomuzu…
Holky, některé jste byly na krvi jako samoplátci. Můžu se zeptat kdy?? Mám kamarádku v labině a mám chuť se tam rozběhnout. Ale možná by bylo lepší vydržet ![]()
@Leňásek27 píše:
Holky culím se tu jako deb…a pořád si říkám, tak tomu věř…A to jsem namocila test a ani u něho nečekala. Šla jsem tam až za 5 min. s tím, že je to stejně brzy a málem mi vypadli oči z ďůlků. Střídavě jsem se smála a bulela štěstím
jj to znam
ja v ty dobe mela ohss, kdyz mi vysel testik pozitivne. Tak jsem si ten po.chc.anej papirek vzala sebou do postele ![]()
@Martina225 aha aha, tak dávej na sebe pozor. Naštěstí to špinění na začátku není většinou žádný velký problém, pokud se to nerozjede. Navíc už překonáváš kritické období prvního trimestru ne?
takže pěkně odpočívej
@Ruzovytulipan @Muf86 Dekuju, holky!
Me by dost zajimalo, kdo ma ty narozky dneska?
![]()
@monika m píše:
hele tak ty jsi fakt už definitivně těhu
No jooo, už mi to i lidi říkají. Tak už asi nevypadám jenom jako vyžraná
![]()
A co u tebe, docela to utíká a za chvíli jdeš na to vyšetření vid?
@Leňásek27 Vypada to doooost dobre, kdy jdes na krev? Drzim pesti dal! ![]()
@Leňásek27 píše:
Tak jsem nevydržela a testla…co vy na to??
Za mě teda palec nahoru!!! Jsi 8.den jestli si pamatuju dobře? Já měla takovou čárku až den č.12 ![]()
@tweetee píše:
Ahoj holky, tak jsem včera byla poprvé na těhotenském cvičení. Kurs vede porodní asistentka. No byl to docela záhul. Jsem dost ztuhlá, ale myslela jsem si, že mi to pomůže od bolesti kyčle. Už asi týden mám velké bolestí levého kyčle a nemohu skoro ani chodit. V práci je to nejhorší. V noci je to pohoda. Všude co jsem se ptala a četla, tak je to prý normální a po porodu to odezní. tak v to musím doufat.
mám to samé. Kyčel mě bolí několikrát do týdne hlavně navečer, asi jak už jsem unavená po celém dni. Občas to vystřelí nečekaně, že se na to nemůžu postavit. Prý to je normální, takže to holt musíme vydržet…
Já dostala gymnastický míč k vánocům od manžela, takže jsem si stahla cvičení pro těhotné a dneska večer jdu na to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat