Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara Narozky mam dneska ja, ty mas ale pamatovaka!
A zitra taky nekdo. Muf?
@ta Mišel Taky se připojuji k přání ![]()
Dnes mi kolega v práci řekl, že jsou těhotný, tak doufám, že to v tomhle počasí taky chytnu ![]()
@alexa37 píše:Joo ja mam asi nateklou sliznici, protoze funim tak dva mesice a posledni mesic pry desne chrapu. Chudak manzel rika, ze se to porad zhorsuje a posledni tyden chodi spat dobrovolne na sedacku, aby se vyspal. Nevim, co s tim, holt asi az porod pomuze
@kytka077 tak já bojuji už od září se zacpaným nosem, tak funím jak lokomotiva a ted sem ještě chytla nějakou virózunechápu kde sem k tomu přišla, když sem zalezlá doma a jezdím jen na to předporodní
@1985bara píše:
@kytka077 taky mam 5,vic jich nekupuju, sebou mam zabalene jeste i par obyc bavlnenych pro sichr
Dobry napad, budu na to myslet. Jeste si dokoupim vlozky a nocni kosili s knofliky. Mam same na raminka sexy, moc se do porodnice nehodi, rekla bych ![]()
@alexa37 píše:Joo ja mam asi nateklou sliznici, protoze funim tak dva mesice a posledni mesic pry desne chrapu. Chudak manzel rika, ze se to porad zhorsuje a posledni tyden chodi spat dobrovolne na sedacku, aby se vyspal. Nevim, co s tim, holt asi az porod pomuze
@kytka077 tak já bojuji už od září se zacpaným nosem, tak funím jak lokomotiva a ted sem ještě chytla nějakou virózunechápu kde sem k tomu přišla, když sem zalezlá doma a jezdím jen na to předporodní
@1985bara píše:
@kytka077 taky mam 5,vic jich nekupuju, sebou mam zabalene jeste i par obyc bavlnenych pro sichr
Dobry napad, budu na to myslet. Jeste si dokoupim vlozky a nocni kosili s knofliky. Mam same na raminka sexy, moc se do porodnice nehodi, rekla bych ![]()
@kytka077 tak oteklou sliznici mám od září a mám rozdělanou sedačku a vegetím v obyváku já, manžel už nazval ložnici svým pokojem, za to Terka se baví když jde v noci na záchod, jak si každý ze svého pokoje vesele řežem
já navíc ted špatně spím, tak mám puštěnou TV celou noc a to bych takový komford v ložnici neměla, on potřebuje nerušený spánek at jde do práce fit a já se kolikrát vzbudím ve a i do 4 tu pochoduji a tak je to rozumnější odděleně, ale už se těším až se budu moc přitulit, ted sem ráda, že se přetočím z boku na bok za zkuhrání a ne se tulit ![]()
@kytka077 jj ja jsem si taky nakoupila u tamanu rozepinaci kosile dlouhy, jedna za 100,– super cena na to ze ji budu mit v noci porad mokrou ![]()
@alexa37 píše:Tak to jsem rada, ze to nemam sama a nejsem divna
@kytka077 tak oteklou sliznici mám od září a mám rozdělanou sedačku a vegetím v obyváku já, manžel už nazval ložnici svým pokojem, za to Terka se baví když jde v noci na záchod, jak si každý ze svého pokoje vesele řežemjá navíc ted špatně spím, tak mám puštěnou TV celou noc a to bych takový komford v ložnici neměla, on potřebuje nerušený spánek at jde do práce fit a já se kolikrát vzbudím ve a i do 4 tu pochoduji a tak je to rozumnější odděleně, ale už se těším až se budu moc přitulit, ted sem ráda, že se přetočím z boku na bok za zkuhrání a ne se tulit
@1985bara píše:
@kytka077 jj ja jsem si taky nakoupila u tamanu rozepinaci kosile dlouhy, jedna za 100,– super cena na to ze ji budu mit v noci porad mokrou
Jojo taky to tak asi vyresim. Na tech par noci to staci a prehlidku v tom delat nebudu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat