IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4120
6.1.15 20:39

@1985bara Narozky mam dneska ja, ty mas ale pamatovaka! :palec: A zitra taky nekdo. Muf?

• načítám...
10554
6.1.15 20:48

@ta Mišel tak to tedy HEEEEEPY BRZDEEEEEEJ CUUUUUU JUUUUUU :-D

• načítám...
4120
6.1.15 20:49

@1985bara Diky, stastny brzdy budu potrebovat! :lol: :mrgreen:

• načítám...
7048
6.1.15 20:54

@ta Mišel Taky gratulejšn :D :D :D :D k narozkám i ke klučíkoj :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
4120
6.1.15 20:55

@hačilka Dekuju! :*

• načítám...
634
6.1.15 21:05

@ta Mišel Taky se připojuji k přání :)
Dnes mi kolega v práci řekl, že jsou těhotný, tak doufám, že to v tomhle počasí taky chytnu :mrgreen:

• načítám...
4120
6.1.15 21:07

@Evelyyna Dekuju. Jen pekne chytej tehu bacily! :lol:

• načítám...
4803
6.1.15 21:14
@alexa37 píše:
@kytka077 tak já bojuji už od září se zacpaným nosem, tak funím jak lokomotiva a ted sem ještě chytla nějakou virózu :,( nechápu kde sem k tomu přišla, když sem zalezlá doma a jezdím jen na to předporodní
Joo ja mam asi nateklou sliznici, protoze funim tak dva mesice a posledni mesic pry desne chrapu. Chudak manzel rika, ze se to porad zhorsuje a posledni tyden chodi spat dobrovolne na sedacku, aby se vyspal. Nevim, co s tim, holt asi az porod pomuze :mrgreen:
No jestli do toho mas virozu, tak si taky uzivas, ale uz tu chvilku vydrzis ;) Ja si pockam az do dubna, jestli to vydejcha manzel na te sedacce misto pohodlne postele.
@1985bara píše:
@kytka077 taky mam 5,vic jich nekupuju, sebou mam zabalene jeste i par obyc bavlnenych pro sichr

Dobry napad, budu na to myslet. Jeste si dokoupim vlozky a nocni kosili s knofliky. Mam same na raminka sexy, moc se do porodnice nehodi, rekla bych :cert:

• načítám...
4803
6.1.15 21:14
@alexa37 píše:
@kytka077 tak já bojuji už od září se zacpaným nosem, tak funím jak lokomotiva a ted sem ještě chytla nějakou virózu :,( nechápu kde sem k tomu přišla, když sem zalezlá doma a jezdím jen na to předporodní
Joo ja mam asi nateklou sliznici, protoze funim tak dva mesice a posledni mesic pry desne chrapu. Chudak manzel rika, ze se to porad zhorsuje a posledni tyden chodi spat dobrovolne na sedacku, aby se vyspal. Nevim, co s tim, holt asi az porod pomuze :mrgreen:
No jestli do toho mas virozu, tak si taky uzivas, ale uz tu chvilku vydrzis ;) Ja si pockam az do dubna, jestli to vydejcha manzel na te sedacce misto pohodlne postele.
@1985bara píše:
@kytka077 taky mam 5,vic jich nekupuju, sebou mam zabalene jeste i par obyc bavlnenych pro sichr

Dobry napad, budu na to myslet. Jeste si dokoupim vlozky a nocni kosili s knofliky. Mam same na raminka sexy, moc se do porodnice nehodi, rekla bych :cert:

• načítám...
5108
6.1.15 21:23

@kytka077 tak oteklou sliznici mám od září a mám rozdělanou sedačku a vegetím v obyváku já, manžel už nazval ložnici svým pokojem, za to Terka se baví když jde v noci na záchod, jak si každý ze svého pokoje vesele řežem :lol: já navíc ted špatně spím, tak mám puštěnou TV celou noc a to bych takový komford v ložnici neměla, on potřebuje nerušený spánek at jde do práce fit a já se kolikrát vzbudím ve a i do 4 tu pochoduji a tak je to rozumnější odděleně, ale už se těším až se budu moc přitulit, ted sem ráda, že se přetočím z boku na bok za zkuhrání a ne se tulit :mrgreen:

• načítám...
5108
6.1.15 21:28

@ta Mišel taky se přidáváme s Eliškou ke gratulaci všeho nej :kytka:

• načítám...
10554
6.1.15 21:34

@kytka077 jj ja jsem si taky nakoupila u tamanu rozepinaci kosile dlouhy, jedna za 100,– super cena na to ze ji budu mit v noci porad mokrou :-D

• načítám...
22446
6.1.15 21:37

@ta Mišel Přeju vše nejlepší :kytka:

• načítám...
4803
6.1.15 21:42
@alexa37 píše:
@kytka077 tak oteklou sliznici mám od září a mám rozdělanou sedačku a vegetím v obyváku já, manžel už nazval ložnici svým pokojem, za to Terka se baví když jde v noci na záchod, jak si každý ze svého pokoje vesele řežem :lol: já navíc ted špatně spím, tak mám puštěnou TV celou noc a to bych takový komford v ložnici neměla, on potřebuje nerušený spánek at jde do práce fit a já se kolikrát vzbudím ve a i do 4 tu pochoduji a tak je to rozumnější odděleně, ale už se těším až se budu moc přitulit, ted sem ráda, že se přetočím z boku na bok za zkuhrání a ne se tulit :mrgreen:
Tak to jsem rada, ze to nemam sama a nejsem divna :mrgreen: Holt to musime vydrzet. Tulime se vecer a o vikendu no ;)
@1985bara píše:
@kytka077 jj ja jsem si taky nakoupila u tamanu rozepinaci kosile dlouhy, jedna za 100,– super cena na to ze ji budu mit v noci porad mokrou :-D

Jojo taky to tak asi vyresim. Na tech par noci to staci a prehlidku v tom delat nebudu…

• načítám...
4120
6.1.15 21:48

@Ecil @alexa37 Dekuju, holky! ;) Bych to nevytahovala, ale kdyz to Bara nakousla.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+