Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši, @Leňásek27, @Tinkka - holky moc dekuji a zitra dam vedet jak jsem dopadla ![]()
@kytka077 tak já bojuji už od září se zacpaným nosem, tak funím jak lokomotiva a ted sem ještě chytla nějakou virózu
nechápu kde sem k tomu přišla, když sem zalezlá doma a jezdím jen na to předporodní
@Ecil dekuji, uz se tesim az se budu moc pridat mezi Vas do debaty o miminkach a ptat se na vse Vas skusenejsich ![]()
@Ecil píše:
Ahoj holky. Tak dnešek uz byl trochu pozitivnejsi, vody pry ma dost a růstová křivka vypadá normálně. Sice zpomalila v růstu, byla pořad mírně nad průměrem a ted je někde kolem 50 percentilu. Nemám se tím pry ale stresovat. Jen to budou hlídat. Sice i tady jsem slyšela, ze mam počítat s dřívějším termínem, ale tak co, to mi zase moc nevadí. A mam hotovy zub a zatím nebolí.
Tak matko
a už nás nestresuj koukej se držet v celku ještě chvilku
![]()
@alexa37 Je toho ted hrozné moc, jak je tohle teple počasí, virům se daří. Ja normálně nic nechystám a ted taky. Ale u me za to múzou i ty ATB, která mam na zub, proste naruší imunitu.
@hačilka píše:
Tak matkoa už nás nestresuj koukej se držet v celku ještě chvilku
![]()
Ja se snažím
Ale prďola uplne nespolupracuje.
@Ecil no super zpravy, to je nejdriv horor a pak dobre zpravy
,,,ne nadarmo se rika mam 2zpravy spatnou a dobrou, kterou chces slyset driv ![]()
Holky zitra je vas vic co si jdou pro nejaky vysledky atd, ale hlavne si pamatuju ze tu ma nekdo z vas narozky…hlava derava nevim kdo ![]()
@kytka077 taky mam 5,vic jich nekupuju, sebou mam zabalene jeste i par obyc bavlnenych pro sichr
@Ecil nikam nechodím, vše vyřizuje manžel, mi to asi dotáhli domů oni, já dojedu autem k porodnici, nejraději bych vjela až do toho 1 patra a nejbližší cestou k autu a dom a stejně sem tu mrchu chytla
tak si říkám, že když uvidí jak sem zasoplená, tak mi to vyvolání snad posunou na to úterý ![]()
@1985bara já mám 4 a 2×5 papírovek, si tam můžu na chodbě otevřít stánek s gatkama ![]()
@alexa37 to muzes, ale treba udelas dobry skutek a nekomu podarujes, kdyz to bude super baba a dostane se do obtizi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat