Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hlasim bobr vyhuben, deratizase uspesna, zitra se muze dr kouknout na hladkeho slimejse ![]()
@1985bara Ja zitra tez opet k Dr., tentokrat ke svemu. Vypulirovana jsem od vcerejska.
@1985bara já doufám, že mě ta rýma posune s vyvolávačkou na příští týden i když dneska mi Pepa říká, kolik mám prej ještě těch dílků, tak mu říkám, že 13 a že Terunka je o 13 dní dřív a on na to, no aby ti ještě nepochybělo, sem myslela, že ho praštím
@1985bara píše:
Hlasim bobr vyhuben, deratizase uspesna, zitra se muze dr kouknout na hladkeho slimejse
@alexa37 me se to tu taky krati, jak jsem mela metr nalepenej na skrini tak jsem rikala martinovi ze mi ho musi posunout niz, ze tam nedosahnu ![]()
@kytka077 já chodím manžela uložit, tak si na chvilku přilehnu a potulím se, ale v obyváku si můžu brblat když se otáčím, nebo pracně vylízám na wc
@alexa37 píše:
@kytka077 já chodím manžela uložit, tak si na chvilku přilehnu a potulím se, ale v obyváku si můžu brblat když se otáčím, nebo pracně vylízám na wc
Taky si uz brblam
Dneska jsem odchazela pred manzelem, tak mi psal do orsce vycitku, ze jsem mu neprisla dat ani ranni pusu na probuzeni. Budu muset ted zehlit az prijde ![]()
@1985bara píše:
Hlasim bobr vyhuben, deratizase uspesna, zitra se muze dr kouknout na hladkeho slimejse
@kytka077 tak to já pusu dávàm při odchodu a on taky, ale dnes sem jela v 7 do lékárny, tak ani nepostřehl, že sem byla pryč a i chlebíčky co jsem mu dovezla přeblídl, já šla ještě spát do svého pokoje a vzbudila jsem se skoro ve 2
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat