Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja se hlasim z dnesni posledni kontroly na gynde - konecne dnes mlady pan ukazal co ma mezi nozkama a opravdu jsou to kulky (jedine ze by si holcina tam propasovala rumba koule
), zacina se mi to pry dole pekne chystat, mam zkraceny cipek, placenta je vzadu, hlavicka dole, zadicka na pravou stranu (aspon v dobe utz byly
) a odhadovana vaha - krasnych 2700g,,,pristi tyden si mam zavolat jak dopadly stery na streptokoka nebo jakou havet ![]()
@Leňásek27 píše:
@kytka077 no tak to se opravdu nudit nebudeš, my se stěhovali, když jsem byla v 7. měsíci a byl to masakrHlavně ať je všechno v klidu..
no trochu strach z toho právě mám. Ale řikám si, že pořád lepší, než být v rozkopaném bytě bez vody, plném prachu a špíny. Že bych to radši právě všechno zapakovala a odvezla předtím a pak ať se tam děje cokoli. Myslim, že kdybych to chtěla naplánovat, tak mi to takhle nikdy nevyjde, to je prostě naschvál ![]()
@Ruzovytulipan píše: Čau holky, tak dnešní screening vše ok!!!![]()
![]()
![]()
pohlaví nevím, ptala jsem se, a řekl mi doktor, že to netipují. a když jsem se tedy ptala, jestli má na něco podezření, tak řekl ne. ale neměla jsem pocit, že by se nějak snažil to zjistit. to je jedno, hlavně že je vše v pořádku!!! akorát mi dnes jako první doktor řekl, že mám zakloněnou dělohu, a dělal mi utz spodkem, že přes břicho na mimčo špatně viděl.
tak moc gratuluju a bud klidná, mě řekli na druhém screeningu na moje naléhání, že asi holčička, ale dává tomu tak 60% a to končím šestý měsíc
Tak třeba se to dozvím na tom třetím, nebo u porodu
@Smajlinka123 píše:
@slunce.v.duši Na chlapa přece nesmíš po ránu, ale po pořádným jídle, až bude spokojenej, pak je s ním lepší řeč!![]()
tak tak, musis udelat strasne dobrou vecu, pak se pomazlit a po akci pekne polozit hlavinku na jeho hrud a trosku si popovidat, tak to delam ja ![]()
@Smajlinka123 píše:
@Ruzovytulipan super, gratuluju, co to přesně znamená, že je zakloněná děloha, má to na něco vliv?
mám ji taky, takže bych neřekla, že to je něco zvláštního nebo že to má na něco vliv. Maminkám se pouze na začátku těhu doporučuje, aby spaly hodně na břiše, aby se děloha popostrčila dopředu. Můžou tě v těhu taky víc volet záda, jak děloha roste, ale nomálně se pak dostane tam kam má. Nic zvláštního. Po porodu pak už většinou zůstane romálně.
Jinak u mě to pak znamenalo taky to, že jsem po ET neležela na břiše jako všechny děvčata, ale na zádech. Při ET měla taky dr malinko větší problém vše pře UTZ vidět a do dělohy se tak dobře dostat
@Ruzovytulipan hlavně, že je vše v pořádku, gratuluju
taky bych chtěla vědět pohlaví, ale zdraví je to nejdůležitější o tom žádná ![]()
@Martina225 jj, nejlepsi bylo, lezim na lehatku a delal mi ten ster a rika mi tak kdyz vas takhle mam pripravenou tak se kouknu jak to tam dole mate, ale jeste mate cas nic se nechysta - strci ruku, prohmata a rika JEEE TAK CHYSTA, SUPER ![]()
@Ruzovytulipan Gratulace ke zdarene kontrole. Ja mam delohu AVF. V 8tt mi rekli, ze mam RVF, to znamena zaklonena. Ptam se, jak je to mozne? Pry je to uvolnovanim vazu. Na brise, spat nemuzu, kvuli cystam. Ale byl mi doporucen cvik tzv. kocicka, kdy si kleknu na vsechny ctyri a lokty dam na zem. Pri vcerejsi navsteve mam zas delohu, jak ma byt.
@1985bara Jeee, uz se tesim na Jonaska
. Opatruj se, mrnous je tu co nevidet ![]()
@Smajlinka123 píše:
@slunce.v.duši Na chlapa přece nesmíš po ránu, ale po pořádným jídle, až bude spokojenej, pak je s ním lepší řeč!![]()
to máš pravdu, ale jakmile má rýmičku a kašlíneček, tak na něj asi nesmim mluvit vůbec.
navíc mi teď oznámil, že den kdy jsem chtěla jet koupit pokojík, musí na školení. to mi snad dělá schválně ![]()
@1985bara Koukam, taky peknej netrpelivec, chce se mu uz o mesic driv.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat