IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5108
7.1.15 11:43

@monika m vůbec nic :lol: ale brala sem magnesko tak třeba proto

• načítám...
4803
@Leňásek27 píše:
@kytka077 jj…jsem 8. den, sama tomu nemůžu uvěřit :mrgreen: Manžílkovi zatím asi nic neřeknu, počkám jestli bude sílit

tak jsem zvědavá, jestli to zvládneš. Já to neutajila, poznal to na první pohled :mrgreen:
Moc ti to přeju a příští týden budu držet palce :hug:

• načítám...
5108

@Smajlinka123 uvidíš,že to zvládnem když to zvládli jiné

• načítám...
5108
7.1.15 11:45

@Leňásek27 já byla 7 den jako samoplátce

• načítám...
4235
7.1.15 11:58

@kytka077 to máš pravdu, na co na tu chvíli ještě vyhazovat peníze za hadry :)

• načítám...
4235
7.1.15 11:59

@alexa37 tyjo, tak ta si dává načas teda :)

• načítám...
4803
7.1.15 12:11
@monika m píše:
@kytka077 to máš pravdu, na co na tu chvíli ještě vyhazovat peníze za hadry :)

Přesně ted není moc peněz nazbyt a navíc je pak můžu vrátit a jestli dopadne dobře poslední naše kamarádka ze stádečka, tak to předáme zase na zimu prý jí. No ještě nám chybí pár peněz na doplatek domečku a stěhování. A jak mám štěstí - stěhování vychází asi na konec března, takže 3týdny před porodem. V té samé době nám v původním bytě budou rozkopávat stoupačky, tak musíme domek stihnout. A ještě musím stihnout do konce března firemní daně, to jsem slíbila za čtyři firmy udělat taky. NO nudit se nebudu, ale zase snad nestihnu stres z porodu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4235
7.1.15 12:17

@kytka077 tak to toho fakt nemáš málo, ale jak píše - aspoň nebudeš mít čas se stresovat z porodu :mrgreen:
hlavně si najdi čas někdy i na odpočinek ;)

• načítám...
3422
7.1.15 12:28

@kytka077 no tak to se opravdu nudit nebudeš, my se stěhovali, když jsem byla v 7. měsíci a byl to masakr :mrgreen: Hlavně ať je všechno v klidu.. ;)

• načítám...
7.1.15 13:23

Čau holky, tak dnešní screening vše ok!!! :srdce: :srdce: :srdce: :palec: pohlaví nevím, ptala jsem se, a řekl mi doktor, že to netipují. a když jsem se tedy ptala, jestli má na něco podezření, tak řekl ne. ale neměla jsem pocit, že by se nějak snažil to zjistit. to je jedno, hlavně že je vše v pořádku!!! akorát mi dnes jako první doktor řekl, že mám zakloněnou dělohu, a dělal mi utz spodkem, že přes břicho na mimčo špatně viděl.

• načítám...
3422
7.1.15 13:27

@Ruzovytulipan gratuluji ke kontrole, nejdůležitější je, aby bylo vše o. k. Pohlaví se ukáže nejpozději u porodu :mrgreen: :andel:

• načítám...
1018
7.1.15 13:29

@slunce.v.duši Na chlapa přece nesmíš po ránu, ale po pořádným jídle, až bude spokojenej, pak je s ním lepší řeč! :mrgreen: :cert:

• načítám...
1018
7.1.15 13:30

@Ruzovytulipan super, gratuluju, co to přesně znamená, že je zakloněná děloha, má to na něco vliv?

• načítám...
10554
7.1.15 13:33

@Ruzovytulipan super vysledky a s pohlavim si nedelej starosti ja se to taky dozvedela az na druhym screeningu :-D

@Leňásek27 taky myslim ze super, ale negratuluji, pouze se s tebou raduji :-)

• načítám...
4803
7.1.15 13:34
@monika m píše:
@kytka077 tak to toho fakt nemáš málo, ale jak píše - aspoň nebudeš mít čas se stresovat z porodu :mrgreen:
hlavně si najdi čas někdy i na odpočinek ;)

no já předpokládám, že od konce února už budu do kanceláře docházet tak dva dny v týdnu a dělat právě v klidu doma. Abych to stihla a přitom si i pomalu všechno mohla připravovat. Abych pak nepadala na ústa :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+