IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
5.1.15 22:35

@alexa37 jo krasne jsi to napsala :-), kamoska taky kdyz jsem ji dneska napsala jak mi je tak kdyz jsem ji rekla ze bych k ni chtela v patek prijet na posledni navstevu, tak rikala aby me nemusela ona v porodnici navstivit :-D

• načítám...
5108
5.1.15 22:36

@ta Mišel tak párkrát se stalo, že sem poznala, že pila a nehodlám mít na krku sociálku, tak sem se v prázdniny nas*ala a šla koupit foukátko a když někam chce tak ji upozornuji, že bude foukat a stejně si v prosinci dovolila dát punč nebo svařák, protože cośi málo nafoukala a tvrdila, že to blbě měří a přitom mě to naměřilo 0,tak snad si to nelajzne, ale pokud budu v porodnici tak věřím, že bude jako správná velká sestra zapijet svou malou sestru, ale bubáka musím pustit, nebyla sem lepší, ale to ji řeknu až bude mít ty telecí léta za sebou, ted to jen šeptám manželovi, že ona je oproti mě svatá :mrgreen:

• načítám...
5108
5.1.15 22:38

@Ecil v Olomouci jsou na předporodním všeci moc hodní, celkově ve fakultce je bezva přístup k pacientům, uvidím jak budu mluvit po porodu :mrgreen:

• načítám...
5108
5.1.15 22:43

Já na to málem zapoměla, ale pžed chvilkou mi říká, že pro ně pojede od kámoše maminka, protože já ji todka řekla, že nejsem schopná říct co bude 10,ale ted sem ji řekla, že kdyby bylo njehůř a neměl je kdo odvést a my nečekaně odfrčeli do Olomouce, že by měla doma kačky na taxíka a vzali by si taxíka, ale už to vyřešili, ale dojala mě, že my zdělila, že nemá boty :mrgreen: toš nohu má jak urostlí horal, že je problém boty sehnat a s tím mám pupkem, se vidím jak lítám po městě a zháním plesové lyžáky :lol: tak má zítra úkol obejít město a mě dovést už na jistotu at to zhodnotím a zaplatím, pokud teda neodfčím já a nebude nucena tutu službu vykonat babička

• načítám...
4803
5.1.15 22:46
@Martina225 píše:
@kytka077 Rikali, ze me posilaji na velky ultrazvuk. Tak uvidim, co tam na me vybali. Dik za info ;-)

Tak to je ono. Ja na nem byla na zacatku 13tt a predtim mi brali krev, aby mohli rovnou test dokoncit a vyhodnotit. Jestli ti ji nebrali, tak ti je vesmou az tam a budes cekat par dni na celkove vysledky. Tak budu drzet palce :hug:

• načítám...
4803
5.1.15 22:48
@Ecil píše:
@1985bara @hačilka Tak ve čtvrtek začínám 35.tyden, sice by ji asi chvíli dopékali v inkubátoru, ale radši vyndat, než aby skončila bez výživy… Zítra dam vědět. Ted uz mi po Paralenu teplota aspoň klesla na 37,4…

No drz se, snad to zvladnete a jeste chvilku budes drzet pohromade :palec:

• načítám...
7868
5.1.15 22:49

@Ecil
Moc na vas holky budu myslet, at to vydrzite spolu co nejdyl :hug:
Ale jestli bude Baruska venku lip, tak neni na co cekat :hug: Hlavne, at jste obe v poradku :andel:

• načítám...
7868
5.1.15 22:50

@kytka077
Dekuju :hug: uz ted mi je lip, jen se nemuzu zbavit toho knedliku v krku :cert: :mrgreen:

• načítám...
7151
5.1.15 22:56

@Ecil Tak to se nedivim, ze Te to vystrasilo, ach jo to me mrzi :hug: Peci mas vybornou a to je super, ze Te takhle ohlidaji. Drzim Tobe i Barunce palce, at to jeste nejaky cas vydrzite 2v1 a at je vse v poradku :andel: :hug:

• načítám...
22446
5.1.15 22:59
  • načítám...
4803
5.1.15 23:47
@Alexandraf píše:
@kytka077
Dekuju :hug: uz ted mi je lip, jen se nemuzu zbavit toho knedliku v krku :cert: :mrgreen:

No kolem me to ted pada taky, tak snad se ubranim a budem obe v pohode. Karolinka pekne vyvadi a dneska jsem zjistila, ze zavazat tkanicky uz je gymnasticky vykon, takze zbyvaji uz jen kozacky a teple snehule :mrgreen:

• načítám...
12488
6.1.15 06:21

@Ecil Ahoj jak je. Myslim, ze jsi to mela hlavne z toho ze mas ten zanet v zoubku a zadruhy, ze gyndari umi pekne vydesit.Oni to vsechno zdeli jakoby se nechumelilo. A xlovek je pak uplne hotovej.Me taky toho 29 vydesil jak gyndar tak nevlastni matka. Gyndar rekl to s tou nozickou jakoby se nechumelilo akorat tedy nevi, ze bratr ma ted ne jedno, ale dve postizene deti a ja se lekla, ze budu mit taky. 8o :oops: A Eva v te same dobe odpoledne mi rika noo a neterinka je spatnaaa ona ma krivou hlavu do esicka. A ja uz videla katastroficky scenar. A v noci nemohla dychat, vecer nemohla jist a do rana se dusila, Pak jeste dva dny nic moc, ted byli poprve po dlouhe dobe dve dobre noci a to stejne s Ventolinem dopoledne.
Snad ti je dneska uz lepe a ze to jeste nejakou dobu vydrzis.Ta horecka nic moc tedy. 8o :?

• načítám...
12488
6.1.15 06:25

@1985bara Ahojky tez jsu zitra.Na UZ s tou nozickou do porodnice. :nevim:

• načítám...
12488
6.1.15 06:41
@Alexandraf píše:
@kytka077
Dekuju :hug: uz ted mi je lip, jen se nemuzu zbavit toho knedliku v krku :cert: :mrgreen:

Na to mi pomohla Kloktat vincentku. :palec:

• načítám...
12488
6.1.15 06:45

Ahoj holky napadlo mi, ze to muze byt taky tim uplnkem.Dnes v noci me vzbudila silna bolest v podbrisku. A kdyz jsem chtela vstat na zachod tak jsem mla pocit jakokdyz tam mam vstycenou tcku. A dosti silne to bolelo. 8o Jakoby upostred nad kosti. 8o :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+