Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jahoda 2 prosím tě co to znamená vpáčená nožička? to ji má v bříšku nějak špatně skrčenou? držím pěsti, jdes dneska a kam? dej hned info!!! nebyl úplněk z neděle na pondělí? já totiž vůbec nemohla spát.
Holky s tím spaním v noci mám problém od té doby, co jsem zjistila, že jsem těhoš. nevíte, nejsou na to nějaké bylinky??? já jsem v pondělí byla vzhůru od půl třetí a v šest už jsem šla do práce, no krize byla ![]()
@Ecil holka moje držím pěsti!!! kvůli tobě sem dneska furt polezu, ať vím, jak jsi dopadla. buĎ ráda, že na to přišli, a udělají vše pro dobro holčičky!!!
@Ecil Moc držím palce, ať se vše v dobré obrátí!
To těhotenství je fakt nevyzpytatelný - pořád vše OK a najednou z ničeho nic… na to se člověk ani nemůže nějak dopředu připravit… ach jo.
Tak posílám aspoň pozitivní energii. ![]()
@Ruzovytulipan Jojo je prohnuta.No ja nevim, ale vypada jako ze je porad, takov koule dneska na me svitila.
No des bes.
@Ruzovytulipan Jsou medunka.Ja nevim, ale mam po ni otekly jazyk.Nuu. ![]()
@Ecil je dobré vydržet co nejdýl, ale né za každou cenu.Tak držím palce, ať to dopadne co nejlílp… ![]()
@slunce.v.duši kdyby vždycky bylo všechni jak si člověk nalajnuje ![]()
Ahoj holky,
vrátím se ke včerejší diskuzi. Co se týče matrací. Tak určitě stačí dítěti i obyčejná ale já na vlastní oči viděla jak jsou po krátkém čase proleželé a zničené. Já na tomhle šetřit nebudu takže jdu do kokosového vlákna.
Nechci po roce kupovat novou matraci a pro mě je důležitý faktor že je nejlepší na záda a celkově pro celé tělo dítěte.
A co se týče monitorů tak pořádný monitor by měl fungovat i pod čtyřmi matracemi naskládaných na sebe…Je tam taková citlivost že pochybuji že by kokosové vlákno tohle dělalo. Já ji mám mimochodem doma a matrace je vážně lehoučká…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat