Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Innaaemma
Urcite to dopadne dobre. Budes nosit miminko pod srdcem, jasne, ze ho budes milovat
@Andromeda81
Ani blastocysta neni zarukou. Naopak znam i pripad, ze embryjko dali hned 2.den zpatky a narodilo de miminko, kdy se predtim asi 5 blast neudrzelo.
Ono to he vsechno vazne nevyzpytatelny
@Anonym 84 @LucieKLuc Děkuji moc a určitě dám vědět
Kéž by nám to vyšlo všem. Držím moc palečky ať se daří všem mit vše co chcem ![]()
@Innaaemma
Prala bych to kazde z nas.
![]()
Jestli muzu byt zvedava Inna a Emma - to jsou jmena pro miminko? ![]()
Nam se libi Ema
@LucieKLuc Inna se jmenuji já a Emma je moje první jediná již 12ti letá dcera. Bývalý se ke mě nechoval příliš lidsky a tak když malé byly tři roky, tak jsme utekly. Potkala jsem hodného chlapa s kterým tvoříme s dcerou rodinu, moc toužíme po miminku již 5let za sebou cca 12 IUI, 7IVF a teď jsme si řekli že roky nám letí a už i kvůli zdravotní stránce a věcného zklamání půjdeme spolu touhle cestou. ![]()
@Innaaemma
Dekuji za odpoved.
Myslim, ze je to obrovsky dar mit milujici rodinu.
Teda respekt kolik toho mate za sebou…neumim si to ani predstavit a strasne moc doufam, ze ani nebudu muset prozit. Verim, ze to muselo byt psychicky narocne.
Moc drzim pesti ![]()
@LucieKLuc Děkujeme moc a přejeme všem hodně štěstíčka hlavně ho bříška, ať se tam rodí z lásky to největší bohatství a radost co nás bude provázet celý život
![]()
@LucieKLuc píše:
@Andromeda81
Ani blastocysta neni zarukou. Naopak znam i pripad, ze embryjko dali hned 2.den zpatky a narodilo de miminko, kdy se predtim asi 5 blast neudrzelo.
Ono to he vsechno vazne nevyzpytatelny
Souhlas. Ale jsou nějaké statistiky. V uvedeném případě bych věřila tomu, že embryum nesvedcilo laboratorní prostředí. Nicméně dle vývoje embryí v laboratoři se něco usoudit dá. Bohužel s rostoucím věkem je stále více embryií aneuploidních, a to se nevidí, pokud je nepošleš na genetiku. Nicméně stává se že otehotni beznadějny případ a jiní mají vše krásné a nedaří se…
Mrcha konečně přišla, takže když vše půjde dobře tak ket cca za 20 až 22 dní.
Snad se konečně někam posunu…
@Andromeda81 držím moc palečky, ať se zadaří
mě čeká KET příští týden ve čtvrtek ![]()
@Andromeda81 Po 4 měsících od revize po zamlklém těhu z KETu a po rozrušení srůstů hysteroskopií se mi ms konečně obnovila a začala stimulace na poslední transfer. Bylo to dlooouhé.
@Andromeda81
Tak uz i ja jsem dostala MS…popravde nejak brzy. Doktor mi sice rikal, ze se tak za tyden po punkci dostavi, ale moc jsem tomu neprikladala vahu, na me je to jeste brzy.
Takze jeste mesic a jde se na to ![]()
@LucieKLuc
No, já to po punkci dostala už po 5 dnech. Proto mi řekli, že mám počkat ještě další cyklus, že tohle je brzy. Čím jsi končila stimulaci? Já dipherelinem. Co jsem našla, tak po něm chodí dřív, než po ovitrelle.