IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
23.9.12 10:03

@Klárika80 díky,já jdu zítra tj 13 den na další ultrazvuk tak snad už budou vědět. Byla jsem před tím jen ve středu 8den na ultrazvuku a měla jsem 7, 8, 9mm a na pravým 10, 8mm. Musím si naplánovat dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.12 10:49

@sharca Bereš si na to dovču, zaměstnavatel tě nepouští? Já jsem na to mívala mimořádnou dovolenou, u nás to jde. Spíš jsem měla problém, jak se pořád vymlouvat před kolegyněmi - u nás v práci je hrozný babinec. Některé kolegyně to věděly, ale se všema jsem fakt neměla náladu to rozebírat :roll: Ale teď když už jsem odešla na neschopenku, tak jsem musela s pravdou ven - aspoň teď po dobu mojí nepřítomnosti mají holky téma k hovoru :mrgreen:

Emily, někde na diskuzi jsem tady četla, že když se ms nerozjede do 10. dne po transferu, tak to vypadá nadějně ;) Máš nějaké příznaky? Tak snad ti naši bojovníčci, když to vydrželi ze všech vajíček těch 5 dlouhých dní, tak to dotáhnou až do konce. Jak jsi tu dobu přežila? Já jsem dnes 2.den po transferu a připadá mi to nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
23.9.12 10:56

@Klárika80 no když jdu jen na ultrazvuk tak si dovču neberu, ale pak jak půjdu na odběr a pak od ET chci mít co nejdýl dovču. Právě to taky nechci s nikým rozebírat. Ví to jen moje nej kamarádka, která je i moje šéfová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
23.9.12 11:14

Ahoj holky, pridam se…jedeme uz druhy pokus IVF. Mame prusvihovou genetiku, takze embryjka musi projit taky PGD. Prvne jsem stimulovala gonalem, dlouhy protokol, z 16 foliku bylo 11 vajicek, 9 zralych, oplodnilo se jen jedno a nakonec pgd ukazala, ze to jedno jedine embryjko je nemocne :(
Tentokrat lespi vyhlidky, stimulace opet gonalem, kratky protokol, vcera OPU. Z 11 foliku 11 vajicek :potlesk:. Akorat jsme to nechteli podcenit, takze jsme 3 nechali pro jistotu oplodnit darcem. Dneska mi volali, ze mame 6 manzelovych embryi a 2 darcovska. To jsou nervy. Treti den, tedy v utery nase embryjka opet ceka PGD (geneticka diagnostika), vysledky budou 5. den. Jestli prezijou a projdou, tak hned transfer. Ufff… Bojim se mit radost predcasne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
23.9.12 11:31

@dendulina Teď to určitě vyjde. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.9.12 16:19

Ahoj holky

Ahoj holky, také se přidám k Vaší diskusi. Jdeme 5/10 na KO spermio, to první dopadlo hrozně špatně, takže jsem zvědavá jak se projevilo baštění vitamínků. Jinak doporučeno IVF.
@dendulina Mam také genetickou zátěž, prosímtě kolik vyjde cenově to PGD? Někde jsem četla, že ne všechna centra to dělají a že to stojí docela dost peněz.

Jinak držím palce všem. Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.9.12 16:22

Jinak taktéž zvažuji, jak to pak případně udělám s dovčou či PN při OPU a případném ET…v práci rozhodně NIC říkat nebudu, takže to chce absolutně utajit.....mam už jen 9dní dovolené…takže fakt nevím, jak to skloubím…jediná výhoda je, že můj CAR je cca 5minut od mojí práce…takže na různá vyš a utz to budu mít z práce kousek…je to na palici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 16:57

@sharca Já jsem stimulovala Puregonem 9 dní, 10. den večer Pregnyl a 12.den jsem mela OPU a pak za 4dny jsem mela ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 16:59

@Klárika80 ahojky ja jsem 10ty den po ET a tento tyden ve ctvrtek si budu delat tehotensky test a uvidim, kdyz to vse bude ok tak za dalsich 14dni jdu na UZ a kdyz nebude tak pujdu jeste na odber krve at se prokaze zda jsem nebo nejsem tehule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 17:07

@dendulina ahoj teda dlouhy pribeh, drzim ti moc palecky at vam to dobre dopadne a ty testy jsou v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
23.9.12 17:39

@sharca Ahoj. Já stimuluji gonalem. Dnes 16tý den. Ale já jsem asi extrém, vaječníky mi moc nereagují na stimulaci. Každopádně v pátek jsem byla v CARu a konečně se to pohnulo. Takže od včerejška píchám ke gonalu cetrotide a v úterý jdu na kontrolu. Tam už snad dohodnem termín OPU. Taky mi hrozilo, jelikož mám PCOS, odložení ET na později. Doktorka se bála hypersimulačního s. To jsem ale snad zažehnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
23.9.12 17:42
@Emily_em píše:
Shiny family: Já chodím na Gennet a ty? Já mám právě zaměstnání kde stojím 8 hodin v kuse a nemužu si sednout, a také hodně stresující zaměstnání. Proto raději budu doma, chci udělat maximum a nic nepodcenit. Ještě 4 dny a budu testovat, čím víc se to blíží, tím víc jsme nervozní :( snažím se na to nemyslet, ale vůbec to nejde:(Dej pak vědět, jak to dopadlo :) věřím, že se to povede všem co chtějí mimčo, zasložíme si to!!!

Ahoj. Já taky chodím do gennetu na Letnou a jsem taky spokojená. Ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
23.9.12 18:01

@Tinkka Já teda nevim co je KO spermio :), ale mi měli špatný spermiogram 0,6 milionů spermii a po třech měsících braní vitamínů se to spravilo na 15,5 mil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.9.12 18:29

@sharca Tím myslím na kontrolní spermiogram :D :D :D Jinak my měli celkem dva miliony spermií, pohyblivost pět procent a morfologie nula správných, takže opravdu bída bídná, tak to je super, že Vám zabraly vitamíny, co bral manžel nebo přítel? Ten můj kombinace vit C, E, energymen, pycnogenol a selzink… :nevim: Jak se Vám zlepšila morfologie a pohyblivost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
23.9.12 18:49

@Tinkka Přítel bere vit. E, C,Selen a Zinek. Pohyblivost byla 30% a pak 52% Jinak morfologie se i malinko zhoršila, ale to bude asi i tím, že jich tam bylo o 15 milionu víc na posouzení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí