IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Emily_em
23.9.12 18:58

Marfuš: Já chodím k paní doktorce Miladě Brandejské a ty? Ona je výborná!!!

• Citovat
  • Upravit
2352
23.9.12 20:10

Já k doktorce Vykysalé. Brandejskou si všichni chválí. Já jsem taky spokojená, Vykysalá se mi zdá fajn. Teď v úterý jdu na kontrolu a jelikož tam Vykysalá není, tak jdu k Bukvové, nebo tak nějak. Jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emily_em
23.9.12 20:30
@Marfuš píše:
Já k doktorce Vykysalé. Brandejskou si všichni chválí. Já jsem taky spokojená, Vykysalá se mi zdá fajn. Teď v úterý jdu na kontrolu a jelikož tam Vykysalá není, tak jdu k Bukvové, nebo tak nějak. Jsem na to zvědavá

Já jsem chodila k doktorce Vykysalé na ultrazvuky během stimulace a na odběr vajíček, moje paní doktorka byla na dovče. Ona je taky super, myslím že na Gennetu jsou hodně dobrý doktoři. Nemám co vytknout. Já mám jít taky v úterý ale jelikož jsem začala od včerejška špinit a test mám zatím negativní, tak zítra budu volát, zda není třeba přijít dřív. Držím palce ať vše jde podle plánu :)

• Citovat
  • Upravit
2352
23.9.12 20:35

Taky držím palce, ať vám to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.12 21:14

Emily, špinění nevadí, pokud se to nerozjelo úplně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
24.9.12 08:10

@Tinkka Ahojky, mame hodne specificky problem a ne vsechny CARy, ktere delaji PGD na tuhle nemoc testuji, takze to byl trochu problem. Nase geneticka nam doporucila Gennet a tam jsme za PGD platili 15 tis. Vyhoda je, ze PGD platis jen jednou bez ohledu na to, kolik pokusu mas ;). Jsem za PGD rada, protoze otehotnet prirozenou cestou by byla cesta do pekel. Fakt nechci videt, jak se mi z ditete stava dementni troska, staci, ze me to za par let ceka s manzelem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.9.12 08:31

@dendulina My taky budeme mít PGD, ale v našem CARu je PDG proláceno pojišťovnou. Teda jenom VZP a možná ještě jednou pojišťvnou, ale to nevím jaká to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
24.9.12 08:33

@shiny family Ahoj. Myslím, že to už můžeš s testem risknout dnes. U nás v CARu se chodí na krev 12. den po ET. Nechtěla jsem to překvapení, jestli ano nebo ne slyšet až tam od dr. Bála jsem se, ale 11. den jsem se ráno probudila a riskla to… a byly tam! Žádné naklánění testu do stran, jestli tam je duch. Prostě tam byly dvě čárky! Ani jsme nevěřila, že je v životě někdy uvidím :)
Také jsem teprve na začátku… ale první krok už máme za sebou! Přeji všem hodně sil a dvě podzimní čárky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emily_em
24.9.12 08:59

Klárika80: zatím ne, je to takový starorůžový až spíš hnědý a krvavý kousky sliznice. Teď jsem volala do CARu a řekli mi, že to může být to uhnizďování miminka(pokud to teda není jasně červen krev) a že test nemusí ukázat pozitivní výsledek, takže se dneska mám stavit na krev a zítra bude definitivní výsledek. Moc šancí si nedávám(kvůli tomu testu, kdybych byla těhotná tak bych už měla mát pozitivní test) :,(

• Citovat
  • Upravit
24.9.12 09:47

Ahoj všechny, můžu se přidat. Zítra začínám píchat gonal, půjdeme na 1 IVF. IUI nevyšlo. Manžel taky jí selzink tak snad teď bude spermio trošku lepší :?: V sobotu bude ULZ, snad budou nějací folící 8o. Ach ju, to jsou starosti. Hezký den. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.9.12 10:06

@Babetta A měla jsi nějaké příznaky po ET? Nejhorší je fakt to nekonečné čekání… Já jsem dnes 3. den po transferu a jak jsem sama doma, nic moc na práci, tak se pořád pozoruju :roll: No co vám budu povídat, asi to tak máme všechny ;) Kdyby tak šlo těch 14 dní zaspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.9.12 10:09

Emily, budu na tebe myslet! Když i v CARu ti dávají naději, tak to nevzdávej :hug: A to ta krev u vás trvá tak dlouho, u nás je to do hodiny hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
24.9.12 10:11

@Dasha01 Ono fakt zalezi na CARu, na pojistovne i na konkretnim problemu. Jak rikam, ten nas prusvih skoro nikde netestuji. Stejne to ale neni fer, vetsinou podstupujes preimplantacni diagnostiku, abys zabranila prenosu nejakeho problemu, tim padem do budoucna setris pojistovne nebala bych se rict miliony. Meli by to hradit automaticky a ne delat takovy vofuky :cert:. Lidi, co ty penize nemaji, tak to proste risknou a zdravotnictvi to pak stoji mnohem mnohem vic penez :think:

Mimochodem, je to sice teprve druhy den, ale porad mame 6+2 embryjka :dance: Zitra PGD pro tech 6, tak snad to nebude moc velka selekce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.9.12 10:18

@dendulina A co máte přesně za problém v té genetice? Jestli se ti o tom chce mluvit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.9.12 10:25

@dendulina Držím palce, aby bylo co nejvíce zdravých. A to PGD vám budou dělat už 3. den? Kdy budeš mít transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí