Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nevíte některá jak dlouho vydrží v těle pregnyl? píchala jsem ve středu 19. a dnes na testu mam ducha?
@domca1221 tak záleží na tom, kolik jednotek jsi píchala, já vždy 5000j a ten mi vydržel tak těch 5 ž 6 dní, tzn, jedna ampulka prášku a jedna té vodičky, pokud jsi míchala 2× tak ten může vydržet i déle, až 10dní…
@domca1221 takže jsi kolikátý den 8 od ET?? Pokud by jsi píchala jen jednu ampulku tak bych řekla, že to může být dušík miminka ![]()
@Klárika80 píše:
Emily, děkuji mocA co ty, už je to lepší?
Mela jsem pouze 5000, nejak tomu ale nemuzu verit nebyla jsem na ET tak mozna se u me drzi dele. MS by mela dorazit v nedeli tak pockam ![]()
Ahoj, holky, můžu k Vám??? jsem 2dny po ET dvou mimísků… ![]()
Chtěla jsem založit něco podobnýho..
ale už jste tu.. ![]()
Jen vás asi nedočtu…
takže nevím, jak kdo jste na čem a s čím ![]()
Hodila by se nějaké tabulka…
Napíšu do podpisu svoje info
Emily, KET se nepočítá do pokusů, KETů můžeš mít kolik chceš ![]()
@laskonka01 Ahoj
, určitě se přidej. Když je nás víc, tak to čekání líp utíká. Kolikadenní embryjka ti zaváděli?
Tak ET byl dvou mimísku, jedno perfektní, druhé trošku horší, ale doufám, že jsou bojovníci a vydržej obě… ![]()
@laskonka01 Jé, ty jsi mlaďoučká
To se v dnešní době moc nevidí, že někdo tak mladý už chce mimi. To je stejně zvláštní, že tolik vajíček odpadne - nám z 10 oplodněných zbylo jedno jediné… Takže musíme těm našim bojovníčkům věřit ![]()
@laskonka01 vítej
,zrovna ted se to tady někdě na nějaké diskuzi řešilo, od kolika let se chodí na IVF a holky psaly od 23 a v závažných případech od 18let, ale je fajn, že někdo mladoučký chce miminko, dneska to každý oddaluje, je pohodlnej a pak když by teda jako že jo, tak to nejde…to jsem já ![]()
Holky, ano, Ivf může podstoupit žena starší 22let. Pokud má zjištěno neprůchodnost vejcovodů tak od 18let. Já mám vejcovody v pořádku.
Byl to boj o to aby pojišťovna schválila IUI i IVF, ale v gennetu jsou opravdu výborní, konkrétně dr. Jarošová, sama posílala na pojišťovnu žádost o předčastné schválení kvůli zd. diagnose. A taky s ohledem na věk partnera. (34). Ta endometrioza nás hodně trápí, a při MS jsem opravdu myslela, že proskočím oknem jaké jsem měla bolesti… nakonec se pojišťovna umoudřila a v mém případě dala CAru volnou ruku…
Za co jsem nesmírně vděčná…