IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
27.9.12 13:10
@len22 píše:
@domca1221 tak třeba se povedlo, jejda to bych ti přála :dance: :dance: u mě zatím nic, čekám na menstruaci už jsem 36 den to už by teda přijít měla, ale furt nic, test taky negativní…nějak se to zaseklo :nevim:

no me prave dr. radeji posunula stimulaci o mesic a ze mam pockat. MS ma dorazit v nedeli tak uvidim. no to je docela dlouho 36 volala jsi dr.?

• Citovat
  • Upravit
586
27.9.12 13:38

@domca1221 nevolala, většinou to mívám tak za 33, ale v minulosti někdy i třeba za 39 takže počkám do pondělí, pak už mi pomalu dochází Prednison takže tam naklušu…třeba je to stresem nebo těma hormonama ještě beru Synarel…uvidíme uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
27.9.12 14:35

Ahoj holky, tak už mám po OPU. Podle zprávy mám odebráno 35 folíku, z toho je 13 oocytů. Půl jsme si nechali oplodnit normoš a půl ISCI. Embryolog sice říkal, že spermio je ok, takže ISCI není potřeba, ale že do vajíček nevidí. Takže jsme to dali půl na půl. Teď budeme mít prodlouženou kultivaci a pak nám embryjka zamrazí. Doufám že bude co. Jinak bříško mě pěkně bolí. Vyfasovala jsem injekce na ředění krve tak ještě 10 dní je mám píchat. Akorát je u nás nikde nemají v lékárně, tak mi manžel musí dojet do nemocniční lékárny. Jak asi dopadla NJen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.9.12 15:13

@Marfuš Ahoj,tak 13 je super teď ať se rychle vyvíjejí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
27.9.12 15:56

Marfuš… :-) 13 je hezké, toto číslo jsem měla já :-)

vy nebudete mít ET??

• Citovat
  • Upravit
laskonka01
27.9.12 15:57

Holky kolikátý den po et jste dělali tt?? vydržely jste 14dní nebo ne??

• Citovat
  • Upravit
2352
27.9.12 16:20

@laskonka01 ET mít nebudeme, až KET. Bylo nám to doporučenu už před OPU. Z důvodu hrozby OHSS a taky tím, jak jsem stimulovala 19 dní, tak sliznice už nebyla moc vhodná k transferu. Snad nám ten měsíc, dva uteče. Teď se modlím aby bylo co zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.12 16:41

Ahoj holky, zdravim vsechny novacky. To jsem rada ze jsem zalozila tento debatni krouzek, pekne se rozbiha.
Mam velmi dobrou zpravu, uplne nedockave jsem dnes mela delat tehotensky test, tak jsem pockala az bylo 5minut po dvanacte vecer aby to teda bylo 27.9. a ejhle mela jsem tam dve carky //, druha byla slaba tak jsme s partnerem hned test zopakovali a opet dve carky //.
Nedalo me to a hned jsem rano bezela na kliniku na odber krve, znate to, az krev rozhodne zda ano nebo ne a ANO. Takze hlasim ze jsem vlastne tehulka od 10.9. kdy se delalo OPU.
Stale beru 4rano a 4vecer Utrogestan vaginalne a na UZ jdu 11.10. Tak jak jsem se bala tech 14dni po ET zda to dobre dopadne tak ted se bojim abych nejak nepotratila.
Normalne jsem brecela jak zelva, z cloveka spadne takove to psychicke napeti.
Holky drzim palce moc vsem at to dobre vyjde a at se muzeme bavit uz jen o radostech a jinych tematech.

Příspěvek upraven 27.09.12 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
27.9.12 16:48

GRATULUJI… :-) doufám, že i já budu mít štěstí, plivej na nás ty těhotenský bacili…

• Citovat
  • Upravit
Emily_em
27.9.12 17:00

Moc gratulují, říkala jsem že se to povede :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27.9.12 17:11

@laskonka01 a Emily_em: Dekuji moc za podporu a i ja vam drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
27.9.12 17:13

Strašně si mě potěšila, a i optimisticky naladila.. :-)

• Citovat
  • Upravit
1100
27.9.12 17:33

@shiny family jeee, gratuluju :potlesk: a přeju ať je dál všechno vpořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352

@shiny family Gratulace veliká. Tak teď už jen ty příjemné starosti. Třeba jaké jméno dáme, nebo jaký kočár koupíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388

Holky pícháte po ET Clexane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie