IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
25.9.12 19:44

@NJen Držím palce a neboj, jen si schrupnes a bude ti fajn :hug:

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
25.9.12 19:44

@Marfuš Věř doktorum a neboj, všechno bude dobry :hug:

• Citovat
  • Upravit
931
25.9.12 19:55

@Nika Shams Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.9.12 22:50

@NJen Tak ať je jich co nejvíc kvalitních a minimálně jedno to pravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
26.9.12 10:07

Ahoj holky, tak naše stimulace se posouvá :zed: teď musím čekat, zda dojde MS, popř. udělat TT, když MS dorazí nasadím HA na měsíc a stimulace až v říjnu :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
931
26.9.12 19:31

@sharca Děkuji :-) z toho mám snad největší strach, z toho co řekne embryolog po odběru. kolik bylo vajíček, jestli kvalitní, kolik se oplodnilo… a pak jak se budou vyvíjet…

No už zítra budeme vědět více :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.9.12 19:36

@NJen Ahoj. Zítra mě taky čeká OPU. Jak se cítíš? Já celkem dobrý, trochu pobolívá břicho. Ja jdu pouze na OPU a pak se embryjka zamrazí. Hrozí mi hyperstimulák tak proto. Taky už se Dr nezdá sliznice. V kolik máte nástup a kam chodíš do CARu? My tam máme být v 7:30, tedy manžel a já kolem 9té na odběr. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
26.9.12 20:07

@Marfuš Ahoj. Cítím se dobře, bříško jen malinkato pobolívá :-) jen ty nervy jak to dopadne mám největší. Já i partner máme být zítra v 7h, chodíme k Apolináři. To už ti řekli takhle dopředu stím hyperstimulákem jo? Mě se zmínili jen na začátku než jsme se vůbec rozhoupali, že do IVF půjdeme. Od té doby žádná zmíňka o hyperstimuláku. Sliznici jsem měla při pondělním kontrolním utz něco málo přes 8mm. Budu doufat, že proběhne vše jak má bez komplikací.

Dřím taky moc palečky, někdy se vyplatí počkat než to uspěchat. Musí doktoři vědět co dělají, a asi nám nezbyde než dát na jejich rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
26.9.12 20:44

Holky, držím palce na zítřejší OPU, at mate kvalitni vajicha :kytka:

• Citovat
  • Upravit
388
26.9.12 20:46

Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli jste po ET píchaly po doporučení Clexane nebo to není úplně nutné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.9.12 21:02

@NJen Já mám PCO a to, že možná k ET nedojde, mi Dr říkala už na začátku stimulace. Pak to zase bylo ok a teď na posledním ultrazvuku mi Dr doporučila tento postup. Mám kolem 30ti folíků a sliznice už byla 11mm a Dr říkala že se jí nezdá. Takže tak. Byla jsem trochu zklamaná, ale sestřička v CARu mě povzbudila. Že prý je to tak lepší. Dnes jsem byla koupit v lékárně Protifar. Doporučila mi ho Dr, prý je dobrý na ten hyperstimulák. Takže jsem připravena. Břicho docela bolí a nervy jsou na pochodu. Přeji ti hodně štěstíčka a dej vědět jak jsi dopadla, nebo dopadli :mavam: @Nika Shams Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
26.9.12 21:30

Holky, myslím na vás zítra, kdo jdete na OPU a přeji co nejvíc oplodněných vajíček!!! :palec:

Já jsem dnes 5.den po transferu a nic zvláštního na sobě nepozoruju - tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.9.12 21:55

@Klárika80 Určitě je to dobře a miminko se zavrtává. Kdy budeš testit, asi je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emily_em
26.9.12 22:09
@Klárika80 píše:
Holky, myslím na vás zítra, kdo jdete na OPU a přeji co nejvíc oplodněných vajíček!!! :palec:Já jsem dnes 5.den po transferu a nic zvláštního na sobě nepozoruju - tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně… :?:

Ahojky, lepší nemít žádný příznaky a netrápit se tím, než mít příznaky jako já a pak z toho nakonec mít negativní test. Takže určitě je to dobře, hlavně na to nemysli :hug:

• Citovat
  • Upravit
445
26.9.12 22:13

@Marfuš Já nejsem typ, který testuje brzy. Jsem sice nedočkavá (strašně 8o ), ale za předčasné zklamání mi to nestojí. U inseminací jsem vždycky vydržela až přišla ms :( Doufám, že to tentokrát bude jinak a testíku se dočkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí