IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
24.9.12 10:32

@Dasha01 ukecali jsme to na 3. den, protoze jsme tentokrat sli castecne i do darcovskych spermii. Takze pokud budou testovat 3. den (trva to 2 dny), stihne se 5. den transfer. Fakt si nechci znovu prochazet situaci, ze nebude nic k transferu, protoze minule bylo z 11 vajicek 1 embryjko a jeste nemocne :,( Cas je docela proti nam. Manzel ma huntingtonovu chorobu :(. Sice zatim minimalni priznaky, ale i tak nepocitame, ze bude mit vic nez 15 let zivota a posledni roky nebude schopnej se starat sam o sebe, natoz o dite. Takze doufam, ze se povede, aby si jeden druheho mohli co nejvic uzit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.9.12 10:43

@dendulina Tak to mě mrzí :(, o takové chorobě jsem nikdy neslyšela, tak si ani neumím představit, co vás čeká. Ale je pravda, že dítko by mu ten zbytek života určitě hodně zpříjemnilo :hug: Tak držím pěsti, ať máte zdravá embryjka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
24.9.12 11:03

@Klárika80 Jediné moje příznaky byly bezprostředně po transferu asi dva dny strašlivé žravosti. Splácala bych všechno… řízky s vajíčkama dohhromady a k tomu bramborový salát :lol: Ale asi třetí čtvrtý den jako když utne. Všechno přešlo, dokonce i břicho splasklo. Největší krizi jsem měla tak týden po transferu, bylo mi tak dobře a normálně, že jsem nevěřila, že se uvnitř může něco dít… tak jen vydrž! Těhotenství jsem opravdu zjistila až z testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
24.9.12 11:14

@Babetta jeee, to mi pripomina moji stimulaci ted…ne, ze bych az tak „prasila“ (vyraz meho muze) :), ale je fakt, ze jsem taky mela chute uplne na vsechno. Ale to je u me normalni…prijde podzim a ja automaticky pribiram i kdybych nejedla, takze je to jedno. Kazdopadne jsem taky mela pocit, ze se nic nedeje, az jsem se bala, ze to nefunguje…uklidnila me az doktorka na ultrazvuku, kdyz mi 6. den ukazovala i 16mm foliky :D
@Klárika80 zkus si to vygooglovat, ale varuju te…jen pro silne zaludky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.9.12 13:25
@dendulina píše:
@Dasha01 ukecali jsme to na 3. den, protoze jsme tentokrat sli castecne i do darcovskych spermii. Takze pokud budou testovat 3. den (trva to 2 dny), stihne se 5. den transfer. Fakt si nechci znovu prochazet situaci, ze nebude nic k transferu, protoze minule bylo z 11 vajicek 1 embryjko a jeste nemocne :,( Cas je docela proti nam. Manzel ma huntingtonovu chorobu :(. Sice zatim minimalni priznaky, ale i tak nepocitame, ze bude mit vic nez 15 let zivota a posledni roky nebude schopnej se starat sam o sebe, natoz o dite. Takze doufam, ze se povede, aby si jeden druheho mohli co nejvic uzit :hug:

Tak to je hrozný :,( U nás to vyšetření zvládají v jeden den, tak to určitě není takové vyšetření, jako u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.9.12 14:23

Holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, mě čeká IVF až v říjnu (vlastně už). Jen jsem chtěla Klárice poblahopřát k bojovníčkovi a popřát hodně štěstí a hlavně pevné nervy při čekání na test.

A vám ostatním taky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
24.9.12 16:27

@Ren-ca Díky moc! :D Však sama víš nejlíp, jak je to čekání nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
24.9.12 18:03

@dendulina Ahojky, to mě opravdu mrzí, hlavně Tvůj manžel musí být z toho dost v depresi, vid…Vím, jak je to těžké, sama mám také degenerativní onemocnění postihující zrak, takže se též obávám horších zítřků, ale snažím se na to nemyslet a myslet pozitivně :D Jak jste se s tím vyrovnali a kdy a jak to manželovi vůbec zjistili? Promin, zda-li to nechceš dál rozebírat, tak nemusíš, ale zajímá mě to. PGD tedy s určitostí vyloučí přenos této nemoci? Drzím palce moc, aby to vyšlo tak jak má :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.9.12 20:07

@Emily_em: Tak v Arše jsou také příjemní jak lékaři tak sestřičky (až na jednu, ale všude se najde nějaká nepříjemná osoba). Akorát mi přijde, že to ještě nemají tak zaběhnuté, lékařky super, ale asi málo zkušeností zatím, z Letné je tam pan doktor Daněk - někdo na něj nadává, ale já si myslím, že je strašně fajn, také to mají krapet zmatečné. Předtím jsem chodila do Pronatalu a tam vše většinou šlapalo jak na drátkách a tady to ještě nemají vychytané… Ale jinak vcelku jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.9.12 20:09

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Ahooj nově příchozí…

Všem nám držím palce.

Chci se optat měla jste některá při stimulaci problémy s motáním hlavy, kolísáním tlaku? Já od minulého pondělka stimuluju a bývá mi nedobře :?, teď poslední asi tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emily_em
24.9.12 20:23
@Klárika80 píše:
Emily, budu na tebe myslet! Když i v CARu ti dávají naději, tak to nevzdávej :hug: A to ta krev u vás trvá tak dlouho, u nás je to do hodiny hotové.

Tak se to bohužel nepovedlo, krev je negativní :,(

• Citovat
  • Upravit
192
24.9.12 20:26

@Emily_em: to mě mrzí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emily_em
24.9.12 21:07
@lamika píše: @Emily_em: to mě mrzí :hug: :hug:

Děkuju, doufám že to výjde příště, nebo vůbec někdy :( škoda že pokusy hrazené pojišťovnou jsou limitované :,(

• Citovat
  • Upravit
Emily_em
24.9.12 21:09

Holky, nevíte náhodou někdo, jaký je další postup v případě neúspěchu prvního IVF? Kdy se může na další pokus? Mě objednali na kontrolu až 29.10 a já nevím co bude následovat, jesli můžeme hned nebo musíme počkát? Tentokrát bych chtěla zavést 2 embryjka, ale mám zamražený jen jedno, tak doufám že doktorka nebude chtít použít nejdřív to jedno embryo. Já bych raději stimulovala znovu, aby se mohlo zavést 2. Děkuju za jakýkoli info.

• Citovat
  • Upravit
2352
24.9.12 21:18
@Emily_em píše:
Holky, nevíte náhodou někdo, jaký je další postup v případě neúspěchu prvního IVF? Kdy se může na další pokus? Mě objednali na kontrolu až 29.10 a já nevím co bude následovat, jesli můžeme hned nebo musíme počkát? Tentokrát bych chtěla zavést 2 embryjka, ale mám zamražený jen jedno, tak doufám že doktorka nebude chtít použít nejdřív to jedno embryo. Já bych raději stimulovala znovu, aby se mohlo zavést 2. Děkuju za jakýkoli info.

Já jsem někde tuším četla že znovu na IVF se může za 3 měsíce, nebo cykly. Aby si tělo odpočinulo od těch hormonů. Ale na KET by to šlo asi dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí