IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
27.3.22 12:08

@Summmer ja nemela zadnou tabletu, tim, co pisu jsem se mazala. Ale klidne tam zitra zavolej a zeptej se jich. Ono, jak to svedeni zmizelo na povrchu, zmizelo i uvnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.3.22 21:55

@3Lu
Jj pres víkend se to těžko řeší…dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.3.22 13:40

Ahoj holky, tak my na KO vse v nej poradku, hormony po injekcich krasne stouply, hcg pres 42tis, :srdce: uz bilo :andel: :kytka:. Jeste posledni ko za tyden opet i krev i ult a budou nas propoustet. Dnes poprve psal doktor tydny, jsem 6+4 :mavam:.
A jak vy ostatni?

Jooo jinak dneska tam byly podle slov na recepci dalsi 3 tehule :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.3.22 13:53

@3Lu Tak to je super! :kytka: Letos je asi nějaký úrodný rok, to tak vypadá :D
Já jdu na další kontrolu ve čtvrtek a snad bude zase taky všechno v pořádku :hug:
Jinak já jsem po obědě vždycky unavená, ospalá a občas mi není moc dobře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
29.3.22 15:09

@3Lu Ahojky, tak supeeer…Já mám zítra poslední kontrolu…Teď jsem 7+1tt…Nakonec jsem tedy objednala pro Dr. dort…Jsem si říkala, že když někdo donese chlebíčky, tak ať mají aj něco sladkého ☺️️ Nechala jsem udělat mecháček s mascarpone a čerstvým ovocem a nápis DĚKUJME ZA VŠECHNO 🙂 Tak jak budu mít zítra po kontrole, ozvu se 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.3.22 19:53

@Karolína117 juuu toz to budes mit moc pekne❤️️. My uz meli darecky koupene na dnesek, ale predame tedy za tyden.
A jasne, zitra napis a drzim palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.3.22 20:07

@luckaxi taky se mi zda, ze se tam potkavam se samym uspesnym koncem. Je to super pozitivni, kdyz clovek vidi, ze to tam proste umi a tehotni se tam jak na bezicim pase :dance:.
Jinak ta unava, ja vzdycky po obede usnu aspon na hodinu a soufl je mi vlastne non stop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
29.3.22 23:01

@3Lu Děkuji 🍀 ☺️️ Jinak taky ještě k té únavě…Mám dny, kdy spím i 2hod 🙈 😂 A z toho mám dny, kdy teda zívu jako blázen, ale neusnu 🙄 😂 😂 Teď za poslední dny jsem začala cítit i 🐐 🙈 Šoufl je mi sem tam, ale díky bohu zatím nebliju 🙏 Jasně že se ozvu ❤️️✊🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.3.22 23:10

@3Lu super zprávy. Jsem ráda, že to dobře postupuje a výsledky jsou ok.

@Karolína117 my máme kontrolu zítra. Dort bude super. My máme připraveny pro Mudr rum a objednané chlebíčky. Na krabici taky napíšeme nějaký vzkaz. Tak to budou mít zítra dobrou hostinu.

Jsem strašně nervózní… O té kontrole se mi i v noci na dnešek zdálo 🙈 Jak jsme tam táhli ty krabice s chlebíčky 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
29.3.22 23:16

@Peave To teda budou mít,,žranici” 😂 😂Jooo ty jsi říkala, že jdeš na 10hod že? To se úplně mineme 😔 Jdu na 9:20h 🙂 Já jsem vklidu…Manžel semnou bohužel nemůže kvůli práci, tak to musím zvládnou sama 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
30.3.22 07:13

Holky tak vam drzim obema moc palce, u nas manzel desna bolest hlavy, doufam, ze neee zase covid by me jeblo. Jdeme pro testy, ale @Peave prosim te, co jsi v tehot na to brala? Ja mam obavy ze bych u toho bez leku na bolest umrela, pred tema dvouma mesicema to byl fakt des… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.3.22 08:01

@3Lu snad to Covid nebude, po tak krátké době 🤔. Na kašel Stopkašel sirup a tablety a na ostatní paralen max 2 denně. Jinak mokrý hadr na hlavu, zábal z jezevčího sádla na hruď, mořskou vodu do nosu, kloktat, popíjet a inhalovat Vincentku a postel. Horečky jsem srážela octovým zábalem na nohy, to zabírá i u dcery. Kašlu stále. Unavená jsem strašně. Jsou chvíle, kdy nejsem schopná nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
30.3.22 08:28

@Peave moc diky, ufff test ma negativni, dala jsem mu Novalgin, zabral ihned a je ok. Ten ale se nesmi v tehu a popravde, diky nemu ja to prezila minule. Bylo mi fakt doooost zle :think:. Sakra uz by ten covid mohl jit do kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
30.3.22 08:29

@Peave a nervozni z kontroly nebud, vsak do ted bylo vzdy vse v poradku, tak bude i dnes :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
30.3.22 11:06

Ahoj holky, tak se konečně hlásím.. Dnešní den byl tedy poslední na Tomášově…Vše je v naprostém pořádku, dali mi 2.fotečky, dárečky, papíry, rozloučili jsme se a teď už budou kontroly probíhat u mojí Dr. Měla jsem jít na 9:20h nakonec mě vzali v 10h.. Měli tam toho cosi moc :mrgreen: Dr. vůůbec dort nečekala, byla úplně nadšená.. Tak jsem ráda… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.