Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Karolína117 to je jako u nas, mam vypozorovane, ze zle mi je ve dnech, kdy skokove stoupa hcg, pak dva az tri dny ok, tak to doma vse podelam, navarim… ale uz si shanim pani na uklidy teda. Ja se svoji posedlosti na poradek bych fakt potratila
neumyta okna na Velikonoce nedam proste.
Zacpu mam taky sem tam, mne pomaha magnosolv teda, i na bolest bricha i na krece v nohach. Nech si ho napsat. Vyresis vice potizi jednou ranou.
@3Lu Tak na to se zeptám v pátek, jak půjdu k mojí Dr. ☺️️ Děkuji za radu 🙂 Jinak s úklidem mi naštěstí hodně pomůže manžel, ale okna po něm umýt nechci 😂 Ať to není zneužívání 😂 😂 Poprosím namču ❤️️ Jinak si tak nějak dělám pomalinku a pochvilkách sama ☺️️ Naštěstí manžel koupil robotický vysavač…Ten mi strašně uleví…Jsem teď tahala normal vysavač, abych si vysála pod pohovkou a schody se vstupní chodbou a byla jsem zafuněná jak lokomotiva 🙈 😂 Takže jsem pak spala jak šípková růže 😂 😂 😂 To než bych vysála a vytřela všechny místnosti tak by bylo po mě 🙈 😂 😂 😂
@Karolína117 tak u nas se fakt musi uklizet nekolikrat denne a 2× tydne vetsi uklid, mame dva pejsky, kocku, dite…ta si vecne vodi nejake kamaradky a samozrejme uklid po nich neni. Do toho jak mame pejsky v posteli tak kazdy tyden menime lozni, vysava se fakt denne, v kazdem patre mame pro jistotu vysavac plus jeste vsude rucni… do zimni zahrady se nosi porad z venku binec, no… narocneeee. A okna - s tou zimni zahradou pro jednu osobu nezvladnutelne
. Do toho nepocitam venkovni velke prostory, zahradu a uklid venkovni…ted je to proste narocnejsi a nejsem nejmladsi, tak si necham pomoct.
@3Lu Tak to naprosto chápu…My zvířátka nemáme…Takže čekáme, až tu bude prcek běhat a budu mít po kom pořádně uklízet 😂 😂 😂
@Karolína117 neboj, ono se vam to rozroste, ja pri prvnim tehu taky zvirata nemela, vse prislo az s dcerou. Jo, meli jsme rybicky uz myslim😂.
@3Lu Tak my víme, že by jsme na to neměli čas …Takže než aby u nás třeba pejsek trpěl, tak raději nic ☺️️ To je jasné, že děti pak budou chtít nějaké zvířátko…Já taky měla jako dítě zakrs. králíka 😂 Ale taky jsem se o nej musela starat sama, když jsem si ho vyprosila ☺️️
@Karolína117 no, my bereme pejsky vsude s sebou… oba podnikame, tskze to jde a na dovce vsechny jezdi s nama.
@3Lu Jasné…Můj právě jezdí z práce kolem půl 5-5hod, takže toho má za celý den plné zuby a je rád, že chvíli odpočine…No a já měla jeden týden do 14h a druhý do 16h…Tak by tu stejně býval pul dne sám 😔 A když už chtěl pejska, tak velkého 😂 A já zase malého 😂 Abych ho utáhla 😂 😂 Ale skrz ten čas, to nešlo 🙂
@Karolína117 jasne, tak kazdy na to neni a kazdy ty moznosti nema… ja v podstate pendluju doma a cesty autem a kolikrat psi jezdi se mnou
jsou to partacci. Muj chodi domu jak kdy, nekdy brzo (tj teda v 5 nejdriv), nekdy az vecer v 9cca a nekdy je mimo i tyden. Takze na toho spolehat smysl nema… driv jezdil do kanclu i vikendy, ted uz ne.
Holky, resily jste uz tehotenskou kosmetiku nejakou? Tenkrat jsem se mazala hned od zacatku, bricho i prsa a i kdyz teda nejsem zrovna modelka, nemela jsem po porodu ani jednu strii a jizvicku. Kdyz se maze od zacatku, hezky se ta kuze napne, ale ted se v tech znackach a kosmetikach ztracim… nehledala jste nejaka neco bio?
@3Lu Já se začala mazat dětským olejíčkem ☺️️ Byla jsem jak sušenka 🙈 😂
@Karolína117 prave jsem taky jakasi vysusena, ale fakt si pamatuju, ze minule mi bylo doporuceno se mazat uplne od zacatku. A dost to pomahalo i ta kuze ke konci tak moc nebolela jak se pnula.
@3Lu Jojo 🙂 myslím si, že rozhodně lepší olejíček, než si na sebe patlat bůh ví co 🙈 😂 Aspoň voním jak mimi 😍 ☺️️ 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.