Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evika 12 píše:
No dnes udělám ještě pro jistotu.. celkem šoky… Prý přirozeně nikdy nebudu těhotná![]()
No a nechápu, proč by měl být test vadný? vytáhla jsem teda ze sáčku ty svoje a však ta čárka je dobře i ta první i ta druhá ne???
hahaaaa sousedka taky po ivf prej ani at antiko nebere, že nikdy s jejíma hodnotama neotěhotní. a ve 43 se lekla že přechod a ejhle, ono chlapeček Kubíček ![]()
@3Lu doma mám 5ti leté dvojčata Toma a Terku ![]()
Test sem měla druhý z krabičky, ten první byl negativní a teď toto…odpo po práci zkusím a uvidím… Ale šoky…
@evika 12 popravde ty papirkove to ukazuji pozdeji. Kup si clearblue pocet tydnu…tento.
Mne papirkove dlouho ukazovaly duchy…
@3Lu @evika 12 ty jo…až teď to vidím!!! A já celou dobu myslela, že je tam jen ta jedna pozitivní čárka bez té kontrolní 🤦 A jsem za život udělala tolik testů 🙈 Omlouvám se a zároveň gratuluji! Dnes už vidím čárky obě!
@Peave prave mi ta reakce prisla zvlastni, ale ono to tady jde na prd videt. Ja sveho milovaneho ducha
videla par dni tady taky jen sama.
A odpoledni jsem mela vzdy silnejsi a taky i ted - blbe je mi odpoledne a v noci. Dopo jsem fit.
@evika 12 píše:tak test bílý…
A ten první byl Mamatest? Protože ty takové čárky dělají. Na fotce je vidět, že čárka je spíš po krajích a uprostřed ne. Mají asi nějaké vadné kusy ![]()
@evika 12 píše:tak test bílý…
A tento byl jaka znacka testu? Ja bych zkusila jeste ten clearblue… ty jsou sice drahe, ale kvalitni ![]()
Woman sextet,, Baby,, ten první mamatest… zkusím ještě zítra nebo v neděli, naštěstí jdu ve středu na gyndu tak uvidím… Hlavně jsem měla v únoru slavného covida a od té doby je to všechno divné…
@3Lu přesně tak, akorát do středy daleko a nedá mě to netestovat… ![]()
@3Lu Ahojky
, nooo stále jak na houpajdě 🙈 😂 Jeden den dobrý, uvařím jídlo a dám si…Druhý den? To jídlo nesmím ani cítit neb se mi zvedá žaludek 😂 Manžel říká, to je ještě dobrý, hlavně když to zvládneš uvařit 😂 😂 😂 Jinak holky, nebojujete některá se zácpou? 🙄 🙈 Už nevím, co sníst, abych mohla hodit bobek 🙈 😂 Vždy mi fungovalo jabko nebo kakao…Teď to bohužel nefunguje 🙈 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.