IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
9.4.22 15:43

@luckaxi jojo ja ano. Diky akutnimu cisari po 30ti hodinach porodu vim, ze mam nulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.4.22 15:56

Krevní skupina a další odběry se řeší právě v tom 10tt. Já mám 0+. Řeší se to hlavně proto, že když je rh-, musí se to řešit. Takže je divné, že to některé nemáte. Hlavně ještě pohlídat štítnou žlázu… To se taky řeší hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.4.22 17:51

@Peave tak v 10tydnu je tady malokdo😂 a vetsina ma prvni. Ja to mela psane v papirech u porodu pak, protoze jsem skoncila i na transfuzich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
9.4.22 22:01

@luckaxi Kr.skupinu zatím nevím, dozvím se z té krve na další KO, kterou mám právě toho 22.4….Píše se i do průkazky…Tak jsem zvědavá, co mám…Mamča si nebyla jistá…Je to přece skoro 28 let co rodila 🙈 😂 😂 😂 A té krve brali tolik, protože v žádance toho bylo celkem dost, aby mi vyšetřili…Tak asi na to 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.4.22 09:10

Ahojky holky, jak se vam dari? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.4.22 11:22

Ahoj holky, resim menses a to, kdy je 1.den.
A…večer špinění (na toaletaku)
B…další den ráno špinění (jen na toaletaku), kolem poledne nástup typ. bolesti, červená krev na vložce, při každém WC krev+už sraženiny
C…další den od rana červená krev, sraženiny

Je první den ten B? Dle mě ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.22 12:43

@Summmer jako prvni bych pocitala B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
14.4.22 13:40

@Summmer také bych počítala jako první den B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.4.22 13:32

Ahojky holky

Mám dotaz proč jste neměla žádná KET v nativu?

Nebyl vám ani doporučen bez těch hormonu?

Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
20.4.22 13:39

@Slunicko2222 Ahoj,
já předtím měla KET v nativu, ale nedopadlo to.
Asi tato varianta nebývá moc úspěšná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 13:57

@Slunicko2222 ja mela prvni IVF jeden rizeny KET a druhy v nativu (ja ale rikala doktorovi, ze na ty hormony nereaguju po psychicke strance dobre a ani sliznice moc nerostla). Tak se to zkusilo. Z rizeneho KETu nic, pri natovu biochem. Jen je problem v tom, ze je potreba opravdu pohlidat kdy je ovulace, a aby pak KET nevychazel treba na nedeli. Myslim, ze v nedeli se KETy nedelaji. A samozrejme, i tam je potreba, aby byla dostatecna sliznice. Coz tohle vsechno se u rizeneho cyklu da pohlidat-pridaji se hormony, prodlouzi se doba brani hormonu… u nativu je to jen o tom tele. A pokud neni vysoka sliznice, ovulace probehne driv nez se predpoklada, pripadne by transfer mel vychazet na tu nedeli, tak proste je ten mesic promarneny a ceka se na dalsi… tak mi to vysvetlil doktor, ze proto se do nativu moc nechodi, ze se na idealni mesic muze cekat dlouho, coz vetsina paru nechce samozrejme. Vetsina to zkusi jednou ci dvakrat..
Nam nakonec vysel ET pri dalsim IVF…

• Citovat
  • Upravit
1102
20.4.22 14:18

@luckaxi

Aha díky za odpověď já se na to dneska právě ptala doktora ze mám zdravotní problémy a chtěla jsem být bez hormonů tak mě řekl ze můzu v nativu.

Tak jsem se na tom domluvili ale až cestou dom jsem si to nějak promítala a řekla si ze bych raději ten KET v rizenem cyklu..

Já ani nevím kdy a nebo jestli vůbec mám ovulaci a jaká by byla sliznice atd..

Takže asi řeknu doktorovi ze chci nakonec ten KET v rizenem cyklu nebo uvidíme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.4.22 18:51

@Slunicko2222
Ahojky, je pravda, že u KET v nativu ti musí růst správně sliznice a musíš mít přirozeně ovulaci, na kontrolách zjistí, zda je dominantní folikul a jakou má velikost a ovulaci naplánuje pomocí injekce HCG do břicha, takže termín ovulace je tím pádem známý a pak budeš vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.22 21:45

Ahoj holky, přidávám se k Vám, aktuálně jsem po prvním KETU v nativu tak uvidíme jak dopadneme. V pondělí jdu na krev, aktuálně bolesti břicha a prsou, dnes jsem zkoušela test a druhá čárka se tam klube, ale ještě se nechci příliš radovat. V předchozím, prvním transferu to vypadalo taky nadějně, dušíci byli, ale pak jsem začala krvácet a bylo z toho bohužel biochemko. Tak i přesto, že v nativu to nebývá tak časté, moc bych si přála, aby to vyšlo, ale to všechny tady doufáme že ten další pokus bude ten správný :srdce: :srdce: :srdce: držíme při sobě, protože všechny prožíváme to stejné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.4.22 22:45

@Žanet510

Ahojky a muzu se zeptat jak probíhal ten nativ a co beres za léky a ke komu ve Zlíně chodíš a kdo ti dělal ten KET transfer?

Kolikátý jsi dnes den po KET?

Díky a držím moc palecky aby to vyšlo! :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.