IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
24.4.22 22:09

@Peave ahojky, tak dej zitra vedet, drzim palce. Dedecek me mrzi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 22:31

@3Lu

Díky a ty jsi měla i embryoglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 22:38
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 ahojky.
Jestli ti muzu radit, zkus dst na svoji intuici, jestli nativu neveris a byla bys radeji za rizeny cyklus a jsi smirena s tim, ze by ta noha mohla takhle bolet, ze to vydrzis, tak proste rekni, ze to zvladnes a jsi do rizeneho…
Ja pri prvnim IVF nemela ET, az KETy. Uz jsem psala, jeden rizeny, jeden nativ. Embryo se chytlo v tom nativu, ale biochemicke. Pri rizenem ani tuk. Dalsi IVF jsem mi doktor doporucil spise az KET, protoze hormony se :lol: mnou cloumaly, ale rekla jsem mu, ze to preziju, stejne budu od transferu doma, tak bude jedno, ze se rozbrecim pomalu nad spinavou lzickou, ale ze chci ted ET. A ten vysel. Kazda jsme jina, mne celkove hormony nedelaji dobre, hlavne po psychicke strance a moje telo je taky moc nechce, i ten prvni KET, co byl rizeny, mi nechtela rust sliznice a musela jsem brat ty prasky o x dni dele, aby se dal sliznici cas dorust. V nativu bylo vse OK i bez hormonu. Ja bych proto urcite sla priste znovu do nativu. Ale proto, ze vim, jak to moje telo to vsechno bere. Kazda jsme jina a ty vis, a snad citis, co je pro tvoje telo dobre. I u nativu do sebe pak cpes progesteron, takze ten se pak navysuje pripadne taky…
Krenek ti dal alternativu kvuli tvym problemum s nohou, ale neznamena to, ze do toho nutne musis jit. Je to jen o tobe, ty tomu musis verit a ne pochybovat uz od zacatku. Takze jestli se na nativ necitis, proste mu to rekni. On si z toho hlavu lamat nebude, respektuje prani a pacientky. :wink:

Ahojky

Moc děkuji nechám si to ještě projít hlavou a uvidím jak se teda rozhodnu, ale myslím si že se rozhodnu pro ten řízený KET..

No každá jsme asi jiná tak snad mě to aspoň v jedném už konečně vyjde..

Příspěvek upraven 24.04.22 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 22:47

@Simik1987

Ano taky si myslím jedné to vyjde v nativu a jedné v řízeném no každá jsme asi jiná tak snad mě to aspoň v jedném už konečně vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.4.22 07:10
@Slunicko2222 píše:
@Lusili1Ahoj a podařilo se v Olomouci?

Ahojky, ano podařilo, tak snad to dotahneme do konce 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.4.22 07:31

@3Lu Ahooooj :mavam:, tak supeeer 👍🏻 Taky mi vyskočilo břicho 😂 😂 Co jsem potkala pár lidí u nás na vesnici, tak to na mě poznali a ptali se 😂 Měřím si schválně i obvod bříška, abych věděla jaký je posun 😂 😂 No už se nemůžeme dočkat na 3.5. na Prediko..Jsem zvědavá, zda se nám ukáže, co to bude ❤️️🍀 Ty máš vysazovat ve 13tt ty prášky jako úplně nebo Ti snížila dávky? Já to mám dnes ještě brát normal a od zítra snížit dávky a něco už konec a jak doberu ten zbytek, taky konec.. kromě anopyrinu..Ten mám zatím brát pořád 1× na noc 🙂

@Slunicko2222 Ahojky, přesně jak Ti tu píší holky …Dej na svou intuici 🙂 Každá jsme jiná a to tělo si s námi jinak hraje 🙂Budu Ti moc držet palečky, ať jsi šťastná a raduješ se ze // a všeho ostatního kolem ❤️️✊🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.4.22 07:34

@Peave Ahojky, držím moc palečky ✊🏻 🍀 ❤️️ Dej pak vědět …A s dědečkem mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.4.22 09:25

Ahoj holky, drzte pesticky, dnes druhy odber HcG, tak uvidime, jake budou vysledky. Kolem 13.hod by meli byt, uplne s bio mamcou jsme nervozni z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.22 09:42

@Žanet510

Držím palečky aby to dobře dopadlo!✊🏼 ✊🏼 :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.22 09:43

@Simik1987

Držím palečky aby to dobře dopadlo!✊🏼 ✊🏼 :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
25.4.22 10:09

@Peave
Ahojky, já tam jdu pozítří a přesně o hodinu později :)
Držím pěsti, ať je stále vše ok ;) Taky budu nervózní.
Tak dej pak vědět, jak to probíhalo.. Snad to najdu :D
Já jsem dneska 12+3, takže vlastně stejně, jako ty :lol:
Jinak s tím dědečkem mě to taky mrzí, držte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.22 10:32

@Slunicko2222
Ahojky, tak to nevyšlo, vůbec se nechytl…
Dávám si asi pár měsíců pauzu a pak jdu do řízeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.22 10:37

@Žanet510

Tak to mě moc mrzí :,( Drž se! :* :* :kytka:

A co ti Křenek řekl? A kdy tak do toho by jsi šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.4.22 10:51

@Žanet510 Ahojky, to mě moc mrzí :cry: Drž se a další pokus už určitě vyjde ☘️️✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.22 11:04

@Slunicko2222
No řekl mi, že jelikož to dvakrát nevyšlo jen s progesteronem, tak je otázka, jestli nezkusit řízený. Ale že to samozřejmě může být i embryem. Takže je to na mě, což cítím to tak, že vyzkouším, všechny možnosti. Nativ nevyšel, zkusím řízení, jak tu několikrát holky psaly, na každého zabírá něco jiného.
No řekl mě, že si mám dat aspoň měsíc pauzu, jelikož teď pořád od listopadu řeším jen embrya, genetiky, transfery a už jsem z toho docela psychicky vyčerpaná, vidím to že asi dám aspoň čtvrt roku, vyloženě na to zatím netlačím, tak třeba se dám víc do pohody a půjde vše líp.
Budu určitě sledovat, jak se ti daří, moc bych ti přála, aby se ti to podařilo a budu držet pěstičky!!! :srdce: :srdce:
@Karolína117
Děkuju, jojo nevzdávám to, hold musíme všechny bojovat. Ať se daří :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.