IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
30.4.22 13:35

@Lusili1 Já mám třeba se Zlínem super zkušenosti.. Všichni na nás byli hodní a nikdo nás do ničeho nenutil :) My třeba embryoglue dávali, protože nám 2× IUI nevyšla, tak jsme si řekli, že pro to něco uděláme a 1.IVF vyšlo :srdce: Ale chápu, každý máme jiné zkušenosti :) Někomu sedí Zlín jinému ne.. Někdo si moc chvílí Brno, Olomouc a někdo na to nadává…100 lidí, 100 názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 13:39

@Lusili1

Já se tady spíš ptám na ten AH že si píšeme s jednou slečnou z pokoje tak píšu sem do diskuze a rovnou jsem se podívala co mám já..

A podařilo se v jiné klinice? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.4.22 15:35
@Slunicko2222 píše:
@Lusili1

Já se tady spíš ptám na ten AH že si píšeme s jednou slečnou z pokoje tak píšu sem do diskuze a rovnou jsem se podívala co mám já..

A podařilo se v jiné klinice? ;)

Jj já to chápu…
Ano podařilo se 🍀 ❤️️
Drzim moc pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.4.22 15:36
@Karolína117 píše:
@Lusili1 Já mám třeba se Zlínem super zkušenosti.. Všichni na nás byli hodní a nikdo nás do ničeho nenutil :) My třeba embryoglue dávali, protože nám 2× IUI nevyšla, tak jsme si řekli, že pro to něco uděláme a 1.IVF vyšlo :srdce: Ale chápu, každý máme jiné zkušenosti :) Někomu sedí Zlín jinému ne.. Někdo si moc chvílí Brno, Olomouc a někdo na to nadává…100 lidí, 100 názorů :)

Ano to mate pravdu každému sedí něco a někdo jiný, tam bylo více aspektů…dlouhé čekání v cekarne, žádný individuální pristup atd…chodili jsme do Olomouce k Mudr. Machačovi a nemuzu si to vynachválit🍀 ❤️️
Ale je to samozřejmě každého vec❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.4.22 20:46
@Slunicko2222 píše:
@Venpet

Nemám to nikde v papírech napsané ani u jednoho IVF.. :nevim:

Pouze tohle tam mám napsané: počet transferovanych embryí 1D3 nebo 1D5

Ale ani jaké kvality a kolika buněčné ani jestli je to blastocysta..

Ano, já tam mám 1D6. Ale taky úplně na konci papíru z transferu uvedenou kvalitu embrya. Přesně EB/4AA, což je expandovaná blastocysta, takže je jasné, že hatchuje sama.

Zkus se podívat ještě jednou. Je to prakticky poznámka pod čarou. Je tam uvedená Dr a embryolog s poznámkou, že šlo o et…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 21:13

@Venpet

Tak hledala jsem to a u dvou embryotransferů nemám nikde nic takového a u KETU mám napsané BL/3AB..

Takže mě to tam nenapsali :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.4.22 21:58
@Slunicko2222 píše:
@Venpet

Tak hledala jsem to a u dvou embryotransferů nemám nikde nic takového a u KETU mám napsané BL/3AB..

Takže mě to tam nenapsali :zed: :nevim:

Tak to byla asi zřejmě blastocysta, kde by možná ten AH smysl mohl mít. Nebyla expandovaná ani hatchující.
Tak teď záleží, v jaké kvalitě to zamražené embryo je a podle toho bych si embryologem nechala doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 22:17

@Venpet

To už nezjistim KET nevyšel..

Teď nevím jaké embryo mám zeptám se na kontrole před KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.5.22 17:38

Ahoj holky, tak dnes jsme meli kontrolu ve Zline, dnes je to 21 dni po KETu a hcG mame 5617 :) :) biomamca byla take a videla gestacni vacek 10,5mm a zloutkovy vacek 2,8mm :) za tyden na kontrolu, ale uvidime, jak se zitra domluvim s moji dr, ze uz bych sla k ni a byla uz u sve lekarky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.5.22 18:17

@Simik1987

Moc gratuluji :dance: :potlesk: :palec: :* :kytka: a ať je i dál všechno v pořádku takže další týden by mělo být už vidět :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
2.5.22 19:59

@Simik1987 Paráda, moc gratuluji 🍀 ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.5.22 11:09
@Karolína117 píše:
@3Lu v úterý 3.5. a Ty? ☺️️

Tak dnes mooooc drzim palecky, napis!!! My 9.5. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.5.22 11:10
@Slunicko2222
@Slunicko2222 píše:
Ahojte holky :mavam:

Mám na Vás dotaz měla jste některá asistovaný hatching?

Díky za odpovědi :)

Ano meli jsme ale nakonec neplatili, protoze nam vsechny hatch samotne - jen jsme platili non stop monitoring. My jsme to moc neresili, rekli jsme, at tam prodaji vse, o cem si mysli, ze ma byt i 1% smysl navic a ze zaplatime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.5.22 11:17

@Simik1987 uzasneee super :srdce: moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
3.5.22 11:40

@3Lu Určitě se ozvu :srdce: Děkuji mooc :hug:
Jinak holky, jen tak pro info..Jak dělají ten screening? Vaginálně nebo přes břicho.. Jen tak mě to zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.