IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
25.4.22 11:18

@Žanet510

A ty jsi měla embrya na genetice?

Já to zkusím ten řízený KET tak to cítím já!

Tak se dej do pohody a snad to už pak vyjde já dám pak vědět jak jsem dopadla..

Měj se hezky a drž se! :* :* :* :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.4.22 11:21

@Žanet510 moc me to mrzi :( Muze to byt i tim stresem a jedno s druhym. Hlavne se odreaguj, ja vim, ze se to lehko rika, ze ten stres proste je. Verime tady, ze priste to urcite vyjde :) :srdce: Hlavne hlavicku vzhuru, neni vsem dnum konec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.4.22 11:23

@Slunicko2222 dekuji ti mockrat :) Je to silene dlouhe to cekani na SMSku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.4.22 11:30

Holkyyyyy, uz mam vysledky hcG a je tam 714,5 :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: dnes jsme 15 dni po KET :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
25.4.22 11:30

@Karolína117 mám od konce 12tt snižovat do postupného dobrání a vysazení. Anopyrin a prednison už neberu od propuštění z kliniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
25.4.22 11:31
@Simik1987 píše:
Holkyyyyy, uz mam vysledky hcG a je tam 714,5 :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: dnes jsme 15 dni po KET :) :dance:

Tak to je super, to musíš být ty i kamarádka moc rády…já měla to hcg vždy moc vysoko, v tomto dni nějak 2600, tak se báli dvojčat :mrgreen:. Naštěstí jen jedno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.22 11:34

@Slunicko2222
Neměla, pokud nevyjde to 3. Co mám zmražené a pak půjdu do další stimulace, tak si nechám asi udělat genetiku, ono je toho všeho moc, dojde se tam s jedním špatným spermiogramem a ono to nebude asi jen o spermiích u nás …
Já když nad tím tak přemýšlím a podle toho, co jsi psala, asi bych se být tebou taky nakonec rozhodla pro ten řízený, pokud sis zkoušela i tu ovulaci a nic… já jako taky se mě nechce moc jít do těch hormonů a kdoví co všechno do sebe budu cpat, ale pokud to má líp udělat podmínky, tak na přirozený kašlu, evidentně něco chybí …
@Simik1987
:) Děkuji, jojo jsem docela v pohodě, manžela to vzalo paradoxně dnes víc než mě. Ale tak není všem dnům konec. Tobě přeji, ať se vše vyvíjí, jak má. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.4.22 13:40

Ahojte, tak na dnešním screeningu vše v pořádku, ještě teda čekám telefon s výsledky krve, ale předpokládám, že i to bude ok. Mám srovnání s predikem a je to to tedy sto a jedna pro Predico!!! Tady jsem vypisoval hromadu nesmyslných papírů, které se screeningu vůbec netýkaly, byly to jakoby souhlasy s výkonem… Prostě nemocnice🤦 pak se mě sestra na všechno znovu stokrát ptala a přepisovala to na různé papíry a do počítače. Předběhla nás nějaká hospitalizovaná paní, na ten ultrazvuk tam chodí hodně lidí a ne jen na screening. Pak šla ještě jedna a šla tam dvakrát po sobě a mezitím prázdno. Byli jsme objednaní na 7:40 a na řadu jsme šli 8:50:smirk: Museli jsme improvizovat kvůli hlídání dcery, která byla doma s tetou, no naštěstí to teta nějak vyřešila a pracovní povinnosti odložila. Vybavení nic moc…to na prediku to je jak v kině :srdce:… Tam je obrovský monitor se sedačkou pro tatínky, 3D obraz, luxusní komentáře, fotka 2d i 3D, my tehdy dostali zdarma, parkování u budovy zdarma, moderní prostředí…Tady jen zašumělý šedý obraz ultrazvuku, suché nicneříkající komentáře, které Mudr diktovala sestře, rozmazaná šedočerná fotka za 100,– kde není vidět vůbec nic. Navíc o 200,– dražší než prediko a ještě k tomu 60,– za parkování 🤦…No prostě, třetí už mít nebudeme, ale kdyby někdo váhal, tak za nás jednoznačně Prediko!!! Nejdůležitější ale je, že se vše zdá být ok. A prý to bude na 70% zase holka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
25.4.22 14:04

@Simik1987 Tak to je super zpráva.. Moc gratuluji.. To musím být bio mamča ráda :srdce:

@Peave Ahojky, já byla od začátku rozhodnutá, že půjdeme na Prediko… Dost lidí mi říkalo, jen nechoď do nemocnice.. Prediko se nám moc líbilo, když jsme tam byli na genetiku… Proto jsme byli pevně rozhodnutí pro Prediko.. Moc gratuluji k holčičce :srdce: My si ještě do 3.5. musíme počkat.. Se nemůžu dočkat 🙈.. Spousta lidí mi řeklo, že budeme mít holku jako lusk 😂 😂 😂 Tak jsme zvědaví.. Snad se ukáže 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
25.4.22 14:35

@Peave
A jejda, tak to se mám na co těšit :? to není zrovna moc povzbudivé, no uvidím.
Hlavně že doktor z toho byl nadšený, že v nemocnici udělají víc testů než na Prediku :nevim:
Ukaž tu fotku :) Jinak se také přidávám ke gratulacím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.4.22 14:49

@Karolína117 @luckaxi ono to s těmi testy vyjde nejspíš nastejno. Je ale fakt, že v nemocnici mě i vážili a měřili tlak prý kvůli preklampsii. Což na Prediku nedělali. Mě šlo spíše o srovnání těch služeb… Ale pečlivě prohlídnout mimino musí tam i tam… A krev taky berou a zhodnocují obě pracoviště. Můj příspěvek jen pro srovnání. Nás trochu mrzí, že jsme museli Predico zrušit kvůli tomu pohřbu a druhý screening už bude automaticky na stejném pracovišti. Jinak značení veškeré žádné, my jsme se dvakrát ptali. Ani vysvětlit to neumím, jen že je to v přízemí, ale do kterých dveří jsme vlezli🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
25.4.22 14:50

@Peave
A jak dlouho to celé trvalo? UTZ byl už přes břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.4.22 15:14

@luckaxi ultrazvuk přes břicho a nejdřív jsem byla cca 20 minut u sestry - krev, tlak, papíry, dotazy k anamnéze…pak jsme půl hodiny čekali venku a pak cca 10 - 15 minut ultrazvuk… Vůbec netuším časy… My jen sledovali, že do půl desáté to domů nestíháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.22 15:36

@Žanet510

Aha tak já nikdy genetiku mít nemohla protože nebylo víc embryí a nemyslím si že někdy bude :(

Máme genetiku jen my dva s přítelem a imunologii..

Rozhodla jsem se pro ten řízený KET volala jsem si tam a dala mi termín a ještě si zajedu zítra nebo ve středu na odběry na endokrinologii a uvidíme jaké budu mít výsledky a jak dávkovat pak léky..

A na ovulaci si zkusím zajít na gyndu jestli mě to zjistí kdy ji mám nebo jestli vůbec mám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.22 16:23

@Simik1987

Moc gratuluji ať hcg krásně sílí :potlesk: :dance: :* :kytka:

A kdy máš další kontrolu a ke komu že to chodíš? A ty jsi měla i embroglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.