Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Karolína117 píše:
@3Lu Určitě se ozvuDěkuji mooc
Jinak holky, jen tak pro info..Jak dělají ten screening? Vaginálně nebo přes břicho.. Jen tak mě to zajímá
Přes břicho normal… ![]()
Holkyyyy, tak už máme Prediko za sebou ❤️️ Vypadá to na holku ❤️️❤️️
@3Lu Promiň…řídila jsem a pak doma večeře atd… 🙈 😂 😂 Dali mi na recepci papíry na vyplnění …Pak jsem čekala v čekárně až si mě sestřička zavolá…Šla jsem k Dr., kde jsem byla dobře přes půl hodiny, než to vše na utz zkontrolovala…Pak mi vzali krev, dali další termín screening, zacálovali jsme přes 2tis a šli domů ❤️️
@Karolína117 pockej a proc ti brali zase krev? A 2tis za co? Za ty 3D fotky?
A jak ti vysly ty hodnoty? - mas vyhodu veku, ono se tam dost pocita vekove riziko…
@Slunicko2222 Takže potěším tě, ta má známá, co jsem ji poznala na Tomášově, jak přešla od té tvé doktorky ke Křenkovi, tak je 7 dní po KETU a test dvě krásnéééé čárky!
![]()
@3Lu Krev brali na integrovaný test, za ten se platí 390,– a za screening 1.800,– …2.screening už je za 1.500,–..na ten už mi dali tam přímo termín..ale ty částky proplatí pojišťovna do výše 3.000,–, takže super 👍🏻 Další krev mi bude brát už moje Dr. …zjišťuje se s tím Downův syndrom atd…přišli mi akorát výsledky a mám to negativní 🍀 Ale že to posilaji k moji Dr. takže ta mi k tomu řekne víc..pro mě je podstatné, že je to negativ ❤️️
@Slunicko2222 píše:
@3LuAhojky tak to je super a měla řízeny KET a kolika denní embryo?
Já jdu k němu 13.5.
Jojo samozrejme rizeny a my jsme obe mely embryo po genetice, takze 6ti denni blastocystu. Z
@Karolína117 ahaaa tak to jooo. Mne dnes volali ze mam zase vyssi cukr, jak prvni tehot. ![]()
Ty a jak jsi vysazovala leky? Mne rekli POSTUPNE ![]()
@3Lu Tak já u ní byla naposled, když jsem byla 11+3tt a řekla mi, že jak budu 12tt, tak mám postupně vysazovat…Což znamená, že co jsem měla 2× denně, tak se snížilo na 1× denně a co jsem měla 1× denně tak v něčem jsem měla pokračovat a Lenzetto vysadit úplně 🙂 Co mi tedy zatím zůstalo je ten anopyrin..Ten mám brát zatím až, až…I na Prediku mi to říkala 🙂
@Karolína117 vidis a mne anopyrin vysadili a ja si ho asi dam… on je bez predpisu? Celkove si rikam u me, 39 let, nadvaha… tehotenstvi, ze by to bylo na miste.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.