IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
27.4.22 17:12

@Peave Je mi to jasné, že po dobu vaginálních léků nepůjdu do vany 🙂 Mám amelgen a dnes dávám poslední…asi jsem to napsala špatně…proto mě zajímá od kdy pak můžu do vany 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.4.22 18:37
@Slunicko2222 píše:
Holky vy kterým se povedl KET jste si dávali embryoglue nebo ne?Přemýšlím jestli si ho dat nebo ne?

My embryoglue meli s vyslo to. Ale pred 10ti lety to nebylo a taky to vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.4.22 18:38
@Karolína117 píše:
@Peave Je mi to jasné, že po dobu vaginálních léků nepůjdu do vany 🙂 Mám amelgen a dnes dávám poslední…asi jsem to napsala špatně…proto mě zajímá od kdy pak můžu do vany 🙂

Pak uz kdykoliv! Kdy mas Prediko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
28.4.22 19:59

@3Lu v úterý 3.5. a Ty? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.4.22 20:28

Ahojte holky :mavam:

Mám na Vás dotaz měla jste některá asistovaný hatching?

Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 20:41

@Slunicko2222 ano, vzdy. Ja bych rekla, ze je to snad uz standard…

• Citovat
  • Upravit
1102
29.4.22 21:09
@Anonymní píše:

Já nikdy nechápu :nevim: Mě to nebylo nikdy nabídnuto teď jsme to právě řešili s jednou že to taky neměla :think: :nevim:

A Vám se podařilo uhnízdit embryo a být těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.4.22 21:31
@Anonymní píše:

Tak se dívám do papíru a měla jsem ten asistovaný hatching pouze u 1.IVF a nepodařilo se mela jsem 3denni embryo.. u 2.a 3.IVF jsem to neměla.. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.4.22 22:31

@Slunicko2222 tak u třídenního embrya je podle mě asistovaný hatching nesmysl, dělá se u blastocysty, ne? Třídenní musí ještě dozrát, aby bylo schopno opuštění obalů :nevim:

My ho tedy nikdy neměli. S mými jsme vždy vkládali třídenní bez úspěchu. S darovanymi byla v obou případech 5 denní blastocysta, která hatchovala sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.4.22 22:40

@Peave

No právě že to bylo moje 1.IVF a byla jsem tenkrát u Rumpíka :nevim: viz. foto :think:

2. IVF jsem měla obě embrya 5 denní a nemám ho a 3.IVF mám 6 denní a nemám ho taky to jsem byla u doktorky Krupkové a ani jednou mě to nenavrhla..

Řešíme to právě s jednou slečnou a ho taky nemá ona měla 4 denní embryo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.4.22 07:56

@Slunicko2222 tak to zírám, to jsem opravdu nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 09:32

@Peave

No to já teď taky tak nechápu na co jsem to všechno měla a ani to neklaplo a přitom jsem byla přímo u ředitele Rumpíka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.4.22 11:06

@Slunicko2222 Pokud blastocysta sama opouští obal, tak je to zbytečné. Je to na porušení obalu a to už je pěti denní embryo samo vyhatchované. Pokud ne, tak pak je AH na místě. Takže u těch dvou ivf už jsi měla zřejmě blastocysty hatchující, tak proto jsi AH nemusela platit.
V jakém stádiu byla blastocysta u transferu by jsi měla mít v papírech z transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.4.22 13:03

@Venpet

Nemám to nikde v papírech napsané ani u jednoho IVF.. :nevim:

Pouze tohle tam mám napsané: počet transferovanych embryí 1D3 nebo 1D5

Ale ani jaké kvality a kolika buněčné ani jestli je to blastocysta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.4.22 13:10

Holky, většina tady těch metod je tahání peněz…pokud se má embryo uchytit tak se uchyti…na jiných klinikach téměř nepoužívají žádné procedury navic…žádný embryoskop, emryoglue, asistov. hatching atd…já ze Zlína prave odešla protože chtěli pořad víc a víc peněz a bez uspechu…. Člověk jak je zoufalý tak chce vyuzit vseho..ale někdy méně je více..🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.