IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
5.5.22 17:34

@3Lu Jojo 100mg, ale je na předpis …To se teda divím, že Ti to vysadili :open_mouth:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.5.22 19:21

@Karolína117 hlavne u toho anopyrinu bacha.Ja ho take brala, ale po mesici uzivani se mi zacaly delat modriny,2× denne se mi spustila krev z nosu a zacaly krvacet dasne.Pri odveru krve to teklo jeste jakou dobu potom 🤦 Volala jsem p. Krenkovi a ten rekl, ze hned vysadit, tak uz ho neberu. Takze kdyby neco, tak hned konzultovat s dr, patri to mezi vedlejsi ucinky a pry podle dr.je to jen „doplnek“ k tem lekum 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
5.5.22 19:24

@Simik1987 Tak já už ho beru delší dobu a musím zaklepat, že nic…Moje Dr. mi řekla, že některé to berou až do porodu…A na Prediku mi sama Dr. řekla, že by bylo dobré brát anopyrin..Tak jsem jí říkala, že ho beru a chválila…Tak nevím no 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.5.22 21:06

@Simik1987 mne prave rekli, ze kdyz vysazuji prednison, muzu i anopyrin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.5.22 21:15

Zeptam se 9.5.na Prediku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.5.22 21:16

@Karolína117 ty a proc ti rikala ze by bylo dobre ho brat? On jendoporucovany u rizikovek preeklampsie, ty to riziko mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
6.5.22 07:00

@3Lu Nemám …Že je to prej dobré, že líp proudí krev, aby se neudělali sraženinky a mluvila něco o tlaku 🤷‍♀️ Přitom já mám tlak ukázkový, tak nechápu..Ale držím se rad Dr. 🙂 Nechci si něco vysazovat sama, abych něco nezanedbala.. Já třeba ani nebrala ten prednison jako ty..Ten byl k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.5.22 08:43

@Karolína117 ten byl pro jistotu aby telo nevyloucilo embryo a nebrala ho imunita jako cizi teleso protoze mam silny imun system…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.5.22 18:19

Ahoj holky, valim na pohotovost :( sla jsem na wc a zacala krvacet. Sla jsem se oplachnout a vypadl ze me kus krve a v tom vacek :'( takze samovolny potrat :( Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.5.22 19:07

A je to pryc holky :( potvrzeno, ze to byl vacek.Jsem cista :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
6.5.22 19:52

@Simik1987 To neeeee 😔 🙏🏻 Nevím co na to napsat 😔 Moc mě to mrzí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
7.5.22 08:29

@Simik1987 strašně moc mě to mrzí. Je mi moc smutno z těchto věcí… Neměly by se stávat!!! Také jsem při obou těhotenstvích v prvních týdnech krvácela, naštěstí to pokaždé dobře dopadlo. Držím pěsti, ať je brzy vše ok… Nejsi za náhradní maminka? :think:

@3Lu já anopyrin taky brala. Po prvním krvácení v 6tt mi ho sám Křenek vysadil, že může u mě způsobovat ty hematomy. Na screeningu nic neříkali, změřili tlak, ten jsem měla dobrý. Pak přišla mému Mudr zpráva a v ní bylo, že mi předepsali lék na snížení rizika vysokého tlaku. Jmenuje se Stacyl a mám užívat 1,5 tablety až do 36tt. Jsem ale trochu naštvaná, protože je to tableta, která se nemá půlit (nemá půlení naznačeno a v příbalovém letáku to je přímo napsáno) a prý to nevadí!!! Kamarádka lékárnice mi řekla, že to rozhodně vadí, že léčivá složka v takové tabletě nemusí být souměrně rozmíchaná… Tak nevím. Užívám podle doktora. Ale ještě se na to poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.5.22 11:13

Zdravím :) měla bych jen dotaz, jestli se s tím někdo z Vás setkal :nevim:
Odber vajicek byl v utery, ve stredu jsem si mela volat, jak to dopadlo a hned mi rekli i termin transferu (v pondelí 6 den) a že už si volat nemusím :nevim:
Kdyz jsem si i tak volala v patek, tak mi rekla, ze jsou ve “tmě” a že by se na ně zbytecne nedivala. Jak tomu mam rozumet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.5.22 11:51

@Simik1987 ach jo, to je velika skoda :zed:, moc me to mrzi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.5.22 11:53

@Peave ja se na ten anopyrin vylozene zeptam v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.