Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 ja si nemyslim, ze je to problem, sliznice je vysoka, je hodne prokrvena!!! Znam plno holek co to pred ketem mely podobne. Jen pozor, stejne projevy jsou tehotenstvi… udelej si test a pokud je negativni, ket bych neprerusovala. Nesmis ovsem zacit vylozene nejak moc krvacet - to muze byt zase praskly hematom… a to je treba asi pockat az to odejde, aby to pak nevzalo embryo. Ale ver Krenkovi, je vyborny.
@Slunicko2222 i tak jsi mohla otehotnet a 1.ms jeste probehnout. Na ult by videli jen vysokou sliznici, coz by mohli zamenit s lecbou ke ketu… fakt udelej test radeji.
@Slunicko2222 muze to udelat kombinace vana progesteron vino… rovna se prekrvena sliznice. Coz je pro ket vice nez zadouci.
A uplne stejne projevy ma pocatek tehotenstvi
. Takze babo rad…
uvidis co test, ale do ketu bych ja sla. Nesmi se to zhorsovat. Podbrisek me pred ketem bolel jako na ms, to delaji ty leky, stejne tehotenstvi. Prsa jsou individualni, nekoho boli nekoho ne. Mne treba bolely na zacatku tehot.pak ne a ted v 16tt zase desne uplne.
@Slunicko2222 tak Krenek ma pravdu, ze hnedy vytok i ty nitky byvaji normalni. Podle me mas sliznici fakt krasne vysokou, takze pak cokoliv, co vic prokrvuje-tepla vana, vino (myslela jsem, ze ho jeste nepijes), tak proste tohle muzou udelat. A @3Lu ma taky prsvdu vzdyt ty hormony te pripravuji, ze budes tehotna, to to brisko muze bolet, jakoby na MS. takze, pokud by se to fakt nezhorsilo-tedy, jak ti rikal Krenek (nebo 3Lu???) -krvaceni, krece, tak vlastne je to jen znamka toho, ze tam je sliznice hezky nachystana a embryo pujde do perinky.
takze, ted uz zadna vana, vino ja pila az od transferu a pohlad si brisko, ze vis, ze to tam je proste ted vse zvetseny, jak je ta sliznice vyssi a tesis se, az se tam zavrta to embryo. ❤️️
No a pro jistotu ten test… ![]()
Ja jdu 7.6. na screening, po 2IVF cyklech, kdy mam teda doma chlapecka, jsem otehotnela prirozene. Tak verim, ze to datum bude pro obe to stastne. ![]()
@Slunicko2222
, je to urcite tak, to se neboj…. A setri se ted, nohy nahoru. Vino cervene si klidne davej, mne fakt vysly kety vzdyck ruku v ruce s nim. ![]()
@Slunicko2222 ja jsem pred prvnim KETem sla taky jednou do vany (jsem si rekla, at si to. jeste uziju, pak uz se do vany nedostanu) a taky me docela dost rozbolelo bricho jako na MS. Ale nespinila jsem. Ale to ja nikdy ani naznak s hormony, dokud jsem je nevysadila.
Na druhou stranu, docela dost se tady da na emiminu precist, ze holky pri zavadeni nejakeho progesteronu proste spini… je to tam fakt prokrvene, sliznice je vysoka, staci sebemensi podrazdeni a proste se spini. Tak u tebe bude asi kombinace vseho. A teda… mne vysel taky transfer, kdy jsem si po nem dala nekolik dni za sebou vecer decku cerveneho… a ja taky nepiju, ja teda uz vubec zadny alkohol pred IVF a po nem uz take ne..po tom transferu to byla vyjimka… ![]()
A dekuji, no, kdyby to prislo pred IVF nebo az tak za rok, bylo by to lepsi, ale tohle jsou veci, co se nedaji naplanovat… ![]()
Snad bude pristi utery pro obe stastne… 😊 ❤️️
Mne to cervene vylozene doporucilo nezavisle na sobe vice lekaru. Pila jsem ho 2× a 2× ket vysel ![]()
@Slunicko2222 to jo ale muj uplne prvni ket byl bez vina a take embryo po genetice a nevyslo to…
A na to kvalitni cervene vino a dobry vliv na uhnizdeni jsou primo studie. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.