Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 Dobře to dopadne 🍀 uvidíš ❤️️ Pěkně odpočívej, ať se prcek krásně zavrtá 🍀 🍀 Za 14.dní nám tu ukážeš krásný test s // ✊🏻 🍀 ❤️️☺️️ A pak Ti to začne vše utíkat … Vše se vždy tak táhlo a teď to utíká snad 2× tolik…Není možné, že už začínám pomalu 18.tt 🙈 Přijde mi to jako včera, co jsem byla na Ket 🙈 😂
@Slunicko2222
Ahoj a jak by ses chtěla cítit, druhý den? ![]()
Neměla bys na to tolik myslet a přehánět to…
@Slunicko2222
Tak u každého je to jiné.
To je dobře, že jsi v klidu, to dělá hodně ![]()
Tak snad budeš pak na kontrole taky příjemně překvapená ![]()
@Slunicko2222 já jsem poprvé asi 4. den trochu zašpinila ráno a v noci mě vzbudilo takové píchnutí, řezání. Tentokrát jsem na to čekala a ono nic. Fungovala jsem úplně normálně. Manžel byl dokonce dva dny po transferu celý den v práci, já dceru zvedala, starala se, vařila, uklízela, šly jsme na procházku. Prostě normální den. Fungovala jsem opravdu úplně běžně a taky to vyšlo… V tomto to není. Absolutně to nemůžeš ovlivnit. Záleží na hladině hormonů, kvalitě embrya a výšce sliznice. To jsou věci, které ty sama taky moc neovlivníš, od toho je potřeba důvěra v Mudr, že ví co dělá a nedělá to poprvé. Naopak Mudr mi řekl, že pohyb a běžný režim je potřeba pro dobré prokrvení a odbourání hlavy…
@Slunicko2222 ja citila porad takovy tlak v podbrisku na ms, ode dne transferu snad mesic v kuse… ale jak jsem uz kdesi psala, me i ten transfer jaksi podivne bolel
, nevim proc…
A ja odpocivala jen ted den a druhy. Pak uz normalka rezim. Hlavne se hybat aby se vse prokrvovalo mi bylo receno, takze jsemm vzdy malou zavedla do skoly a sup do lesa se psama. Jen jsem netahala nic tezkeho a nedavala horkou sprchu.
@Slunicko2222 uvidis, kazdy to ma jinak. Tak kdyz prsi, tak se hybej co nejvic aspon doma a jak prestane, sup ven na prochazku sama… ja mam manzela v praci odjakziva od nevidim do nevidim - podnikani mu dava non stop prac.dobu, takze prochazky s nim jsou velmi zridka.
Ale chodila jsem denne nekam, at se to dole vse hybe s prokrvuje. U uplne prvniho ketu v zivote jsem lezela s bylo z toho kulove…
Holky, po aplikaci Ovitrelle se může normálně do vany, je tak, že? Dekuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Slunicko2222 ahojky, embryjko vypada hezky. 😊
A snad se mu u tebe libi! ❤️️
Taky me pobolival podbrisek vlevo v ten den transferu.
Mne mel poprve delat KET Krenek, taky nestihal prijit. Uz ani nevim, ktera doktorka mi ho tehdy delala. Krenek tam pribehnul, kdyz uz me vezla sestra na pokoj a jen se omluvil, ze to nestihal, popral mi stesti a vytocil se na pate a zase byl pryc. Proste nekdy to tem doktorum nevyjde, zaskakuji za jine doktory, maji tam vmackute akutni kontroly (taky jsem jednu takovou mela ze dne na den) apod…
Moc, moc, moc drzim pesti, aby to uz vyslo a embryjko se zavrta a nepusti se!
U nas je to v poradku, ac screening byl teda narocny, miminko bylo vic nez nespolupracujici. Ale nakonec se pdarilo vse vysetrit. O zjistovani pohlavi se ale doktorka ani nepokousela. 😄 ale to mi nevadi, vypada to na zdrave miminko.