Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@3Lu pro me screening, pro Slunicko KET. Obe to mame zitra.
Budu na vas obe myslet ![]()
@3Lu dekuji. ![]()
@Slunicko2222 ja nikdy sprej nemela, tak netusim, ale proste jsem si vzala leky, jak jsem mela dopoledne (asi jsem uplne presna jak hodinky nebyla) a utrogestan, ltery beres v poledne, bych nebrala samozrejme. Oni stejne pri zavadeni embrya davaji jeste utrogestan rovnou (aspon za me to tak jeste bylo v roce 2020). Ale to uz se jich muzes doptat. Ja bych pak jela dal normalne podle schematu.
Nebudu psat, odkud jsem, ale do Zlina na screening nejedu, jedu jinam a mame to cca hodinku cesty, takze tak v 5:45 musime odjizdet z domu… to ma malej jeste takovou pulnoc, takze to bude zajimave… bude rvat, ze chce spinkat a v autosedacce jen tak uz neusne… 🙄 no, uz at je to za nama…
@Slunicko2222 tak super! Tak hlavne, at to klapne. Ty ono je ve finale uplne fuk, kdo to zavadi… oni vi vsichni, kam ho strcit😂, na tom asi pro ne neni zadna veda a tech 5 min se zavadejicim mudr asi nikdo neresi. A Krenek nemohl? Tak treba delal Chovanec odbery nebo mel objednane zase jine pacientky, tezko rict.
Jinak, mne delal transfer Rumpik a taky me bolel. Poprve si nepamatuji, ze bych cokoliv citila, ted me to fakt bolelo, jak dost nesetrne vysetreni na gynde tim harapakem, co nam strkaji dovnitr…
Az jsem se divila.
Tak tobe ted hlavne kopec stesti a at uz vam to vyjde a jste spokojeni ![]()
@Slunicko2222
Aha tak to jooo…. Ano me bolel podbrisek fakt snad mesic v kuse po tom transferu, jako na menses. Pak to preslo a pak zase…. Do ted kolikrat jsou dny kdy to citim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.