Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 ahojky, ano caj do ketu a vino i denne po ketu do asi 5tt, to se plodu nic nestane, vecer decka. Pak mi zaclo byt zle, tak jsem na to uz nemela chute.
Kdy mas Ket?
@Slunicko2222 jinak mam se fajn, jen me trapi unava, v zacatku jsem unavena nebyvala, ted ano… jsem 16tt a rostu🙈 ![]()
@Slunicko2222 ahoj a ktery jsi DC? Ten progesteron si máš ode dneška zavádět už jako přípravu na KET např za 5,6 dnů?
@Slunicko2222
Já jsem nic z toho jsem nebrala. Ale od začátku menstruace před transferem jsem se vždycky jen sprchovala už., Abych snížila riziko infekce.
Popravdě vůbec nevím, to jsou tak individuální věci…
Moc držím palce, ať vše proběhne tak, jak má.
@Slunicko2222 ja bych pockala ty 2 dny, jak ti radila sestricka. Muze to byt i tou vanou, ze se to vic prokrvilo. Kdyby se ti neco nezdalo, volej zitra nebo spis v patek rano, ze ti neni dobre a ze bys radeji kontrolu pred KETem. Mas posledni embryo, tak bych do toho, byt tebou, sla jen s naprostou jistotou. Radeji to prerusit a pockat na dalsi cyklus. Ale ted pockej, mohlo se to jen vic prokrvit a zitra uz muze byt vse zase OK, coz bych ti moc prala. ![]()
@Slunicko2222 no
Popravde me napada jedine… nejsi nahodou prirozene tehotna? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.