Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 nase zkusenost: 1.ket rizeny (nemela jsem ovu) - vysel
2.ket nativní - vysel
Doma 2 deti❤️️
Embryoglue jsme davali v obou pripadech. Poprve, protoze jsme tomu chteli dat maximum. Podruhe protoze poprve to vyslo a shodli jsme se s dr., ze kdyz to fungovalo jednou zkusime to znovu, i kdyz on sam o sobe by spis asi nedaval.
AH ma smysl u 3denniho embrya, aby se porusil jeho obal a hatching se mu usnadnil. U hatchujici blastocysty uz spontani hatching probehl, smysl to nema. U expandovane si jista nejsem.
My meli PICSI a kdyz jsem se na AH ptala dr., tak mi rekl, ze uz primtom PICSI se ten obal narusil pri zavedeni spermie, tak nema smysl to delat znovu ![]()
Na screeningu vse ok, kdo mate moznost, jdete k nam do Zlina na Prediko, opravdu luxusni prostredi i pristup. Co tady nekdy ctu… opravdu u nas super.
Manzel sedel zase jak u prvni na sedacce jak v kine, velke platno a 30min vyklad dokonaly doktora se samymi slovy, vse ukazkove, uzasne, skvele. Krev vysla luxusne. Vek mi pocital 38 protoze vajicka mi brali ve 28, ne 39. Rizika vseho minimalni i preeklampsie.
Screening negativni.
A dle nasi predtuchy, na 85% holcicka… hcg vysoke. Nevolnosti. ![]()
Jinak diky tomu, ze mi preeklampsie ani nic pry nehrozi, zatim anopyrin nebrat a uvidi se pozdeji, pujdu na sono zil kolem pipky
sama od sebe a uvidime. Ale preventivne neni nutne brat.
@3Lu Ahojky
, tak super, moc gratuluji 🍀 ❤️️ A souhlasím s Tebou ❤️️ Prediko u nás ve Zlíně je luxus a hlavně tam ten přístup 😍 Taky nám řekli holčičku ❤️️❤️️A taky máme vše ukázkové ☺️️
@3Lu Termín se zatím pohybuje mezi 10.-16.11. 😂 😂 Ale Dr. nám řekla, že si myslí, že to bude v říjnu 😂 😂 😂 A ty? 🍀
Holky uz pomalu zacinam objednavat overene vecicky… tak davam napady.
https://babybeet.cz/…ar-babybeet/
@3Lu Víš co mě napadlo? Neudělali by jsme nějaký sraz ve městě? ☺️️
@3Lu píše:
Holky uz pomalu zacinam objednavat overene vecicky… tak davam napady.
https://babybeet.cz/…ar-babybeet/
Byla jsem na nákupech a už taky pomalu sháním věci ☺️️ Mám nějaké dečky a oblečení..Hlavně mě dostala ta kombinézka z 350,– na 99,– tu jsem tam prostě nemohla nechat 😂 😂 Jinak uz kukám po věcech do postýlky..taky dávám odkaz 🙂
https://jukki.cz/…fort/page/3/
@Karolína117 jej koukam ze jsem to chtela do jine skupinky😂ale nevadi…
Jasne muzeme se nekdy domluvit
Pripoj se sem k listopadovym…
@Karolína117 mam uz plno vychytavecek nafocenych, ted jedu do bezobalace mad Garni, potr bio belidlo na latkove pleny a oblecky po dceri abych to pomalu prala a chystala ![]()
@3Lu Mě to nechce najít 🙈 😞
Zapla jsem to na noťasu a už to mám ☺️️
@3Lu používala jsi latkovky u starší? Já jsem první taky látkovala, ale teď váhám, jestli to budu zvládat… Navíc mi sušička některé plenky úplně zničila a musela bych dost pořídit znovu… Dceru jsem látkovala od narození do 18 měsíců, pak byla zima a venku byla pořád někde protečená, tak jsem začala dávat jednorázové. Ve 20 měsících byla doma už bez plen úplně, takže jsem látkové zabalila úplně. Protože prát jen 2 pleny denně na spaní se mi už nevyplatilo a ani se mi už nechtělo. Nějaké novorozenecké mám schované, tak to asi zkusím a uvidím…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Peave stacyl je stejna ucinna latka jako anopyrin. Navic 1,5tbl je 150mg, to je vic nez si mela toho anopyrinu. Tak jestli mas riziko hematomu, tak si to uzivani jeste s nejaky dr. zkonzultuj