IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.22 22:02

@Slunicko2222 mas podrazdeny zaludek, leky jsou tezke, tak je to citlivejsi. Ale fakt se ti to jen blbe seslo-priprava na ket a strevni problemy. Bude to dobre… jeste jez stridme a on se ten zaludek zase zklidni. Aspon telo ma co na praci - dat se po tech strevnich problemech dokupy a vubec si nevsimne, ze se tam zahnizduje embryjko. 😊

• Citovat
  • Upravit
1102
4.6.22 22:05

.

Příspěvek upraven 16.06.22 v 23:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 22:20

@Slunicko2222 ber to jako pripravu na tehotenstvi a pak to, az budes mamou. To uz ten strach fakt nezmizi… ❤️️
Ale chapu te, ted se ti deje toto a pro tebe je to ted opravdu stresujici. Chapu to… ale neboj se, v utery si prijedes pro toho drobecka!!!

Mimochodem-muj doktor byl Krenek, transfer mi delal Chovanec. Myslim, ze ty to mas mit ted stejne ne? :wink:

• Citovat
  • Upravit
1102
4.6.22 22:30

.

Příspěvek upraven 16.06.22 v 23:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
5.6.22 18:49

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 20:34

@Slunicko2222 no super. 😊 tak to uz je snad vse zazehnano. 😊

Ja se mam celkem dobre. Dekuji za optani. :wink:
Asi je mi i lip jak v tehotenstvi s prvnim. Coz jsem rada, protoze kdyz uz toho jednoho prcka doma clovek ma, tak na nejake lezeni a odpocivani neni moc prostor. Nastesti nevolnosti uz v podstate presly a unava byla snad trosku vetsi asi 1-2tydny, ale nic vyrazneho. Ted uz se citim vlastne netehotne. :wink:
A s prckem je ted sranda, tak je to fakt takove fajn. 😊

Tak preji hezky zbytek vecera, mame pred sebou posledni den nez nastane den D. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1102
5.6.22 20:38

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 11:55

@Slunicko2222 a beres nejake ty probiotika, at se ti upravi ta strevni mikroflora? Ono to po tom chce tomu zase dat cas, aby se ty streva vratila k normalnimu fungovani..
Zitra to bude dobre. Vzpomen si na me, ze ja na uplnym zacatku tehotenstvi mela uplne silenou strevni chripku a mininko to zvladlo. To telo fakt se soustredi na jednu vec-dat se pi texh strevnich problemech dokupy a nejakeho hnizdeni embrya si pak ani nevsimne… :wink:

• Citovat
  • Upravit
1102
6.6.22 12:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.6.22 15:29

.

Příspěvek upraven 16.06.22 v 23:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 16:01

@Slunicko2222 hylak muzes a ten je prave taky dobry po tech strevnich problemech, ten beru i ja jako tehotna a jeste stale i kojici. Tak tobe urcite neublizi.

Ja pri priprave na KET nikdy prsa necitila. Jen pri stimulaci na IVF. Myslim, ze reagujes dobre, kdyz jsi pri posledni kontrole mela uz hezky vysokou sliznici. :wink:
A z krve zjisti, jak je na tom hladina progesteronu. :wink:
Urcite jim to rekni, myslim si, ze to vliv mit nebude, ale at maji i oni vsechny informace. :wink:
A probehne neboj. :wink:

Ja jdu na 7 hodin na krev, co je potreba k vyhodnoceni screeningu a v 11:30 me ceka screeningovy UZ. Popravde, zacinam byt nervozni, ale spis z toho, jak to zvladneme s malym-ranni vstavani a poledni spani. Jak se dite nevyspi, je ten den najednou dvakrat tak dlouhy… 😄 😁

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
6.6.22 16:04
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 no super. 😊 tak to uz je snad vse zazehnano. 😊

Ja se mam celkem dobre. Dekuji za optani. :wink:
Asi je mi i lip jak v tehotenstvi s prvnim. Coz jsem rada, protoze kdyz uz toho jednoho prcka doma clovek ma, tak na nejake lezeni a odpocivani neni moc prostor. Nastesti nevolnosti uz v podstate presly a unava byla snad trosku vetsi asi 1-2tydny, ale nic vyrazneho. Ted uz se citim vlastne netehotne. :wink:
A s prckem je ted sranda, tak je to fakt takove fajn. 😊

Tak preji hezky zbytek vecera, mame pred sebou posledni den nez nastane den D. :wink:

Jsky den D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.6.22 16:05

Ahaaa ultrazvuk! Tak at je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 16:08

@3Lu pro me screening, pro Slunicko KET. Obe to mame zitra. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
6.6.22 16:10

@Slunicko2222 a tobe na zitra take, strevnich chripek ted bylo milion, kolem me snad kazdy, ja ani tuk nastesti, asi miminko chrani. A jinak - ver doktorum a tomu co rikaji, bud to proste vyjde, nebo ne, ale delaji vse proto, aby to vyslo. A boleni podbrisku a podobne… jeje to si toho jeste uzijes! Mne nejdrive mesic bylo ja prvni den MS, pak brutalni bolest kycli jak se to vse roztahovalo, pak prsa, pak 3’mesice mi bylo spatne a sem tam pobliti… ale je to pecka! Mne to nevadi. A sex? Ten je uzasny v tehotenstvi :dance: :dance: :dance:
Ted me desne boli bradavky, ani sahnout na ne nesmim, tricko je des. Plavky hruza. A cesta sem do It taky nebyla nic moc, otekly mi nohy, pak barak po zime chystat, vybalovat vse… ale uzivam si to a rostouci brisko i ty silenosti, co k tomu patri si fakt uzivam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.