Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já dala několikrát na Krupkovou a nevyšlo to..
Křenek mě zatím ani neviděl po kyretáži co jsem měla kvůli polypu a neprošel se mnou ani můj zdravotní stav s čím se léčím..
Ano jak říkáš je to sázka do loterie, ale kdybych měla více embryjek tak jdu třeba do nativu a pak do řízeného.. takto s jedním embryem je to dost blbé rozhodování
![]()
A jak staré a kvality embryo ti vkládali?
A nechceš si zkusit udělat ještě test tím stejným testem jako předtím? A v kolik hodin jsi si dneska ten test dělala?
A nemůže nám to dělat i ta štítná žláza že se nedaří?
@Slunicko2222
Však si říkala, že si u něj už byla, nebo to si jako se jen telefonicky nějak domlouvala? Tak pokud to dobře chápu, teď čekáš teoreticky na ultrazvuk k nativnimu cyklu ne? Tak uvidíš, co ti řekne, jak uvidí ultrazvuk. Můžu se stát, že už tam nebudeš mít dobré podmínky na nativ a řekne ti buď počkat na další měsíc a zkusit znova nativ nebo se zrovna domluvíte nakonec na řízený.
No mám všechny 6-ti denní ale kvalitu jsem nikde v papírech nenašla a ani si to nepamatuju, takže nevím.
No já právě měla doma z minule jeden ten pepino a pak jsem si kupovala a měli zas jen ten mamatest, nebyla jsem ve stejné lékárně. A teď ho nemám kde koupit… jedině až pojedu jen nakoupit, chlap mě totiž na test nepojede, už tak mi nadává, že se tím jen mučím a stejně nic z toho, je pravda, že minule jsem se testovala, čárka tam byla ale stejně to nevyšlo, tak se mu ani nedivím, že to nechce vidět ty testy, hold můj chlap to prožívá vnitřně a nechce dokud to nemá od doktora, tomu přikládat váhu těm čuracím testům.
No s tou štítnou, taky jsem nad tím přemýšlela, minule mi Křenek řekl, že to že se jakoby embryo uchytilo, ale nakonec to vzdalo je většinou z 85% chyba v tom embryu … takže pokud se to bude opakovat, asi budu potom přemýšlet i nad genetikou embryí, je to hrozné co všechno na to má a nemá vliv.
No dneska hned ráno ještě jsem se snažila co nejdýl nechodit na wc, protože jsem upřímně učuraná dost. Takže kolem 6 hodiny.
@Žanet510 zlato,t, testy jsou ruzne…kdyz jsem si delala 2 znacky, tak u jedne se carka neukazala a na druhem byla dost viditelna, takze neni test, jako test… Chce to delat hlavne od jedne znacky.Mam ted mama testy a drzim se u nich. Objednavala jsem 20 baleni po 2 🤣 🤣 🤣 ale meli akci 1+1 takze jsem platila jen za 10 krabicek. Ty jsi kolikaty den po transferu?
@Žanet510 navic me rano nic kolikrat neukazal test 🤷 az odpoledne kolem 14 hodiny, asi tam byla lepsi koncentrace 🤣 🤣
@Simik1987
No já jsem blbec, že jsem si jich rovnou neobjednala víc
teď už počkám do pondělí na kontrolu. Na transferu jsem byla 11. Takže dnes 12. den.
No právě mě taky už se dvakrát stalo, že odpoledne jsem měla slabou čárku a ráno nic i v tom předchozím pokusu, tak si říkám, jestli taky nejsem ten případ, kdy mám větší koncentraci odpoledne
no uvidíme do pondělí to nějak přečkám a pak se to rozsekne
teda snad… minule mi řekli je to nejednoznačné počkáme ještě týden
nejdelší týden v životě ![]()
Ano byla jsem u Křenka toho 20.4. došla jsem k němu a nedělal mě žádnou prohlídku řekl ze se můžeme rovnou domluvit na KET myslela jsem že se mnou bude procházet papíry a udělá kontrolu o kyretáži a ptal se mě jak se cítím po zdravotní stránce a já řekla že mám problém teď s nohou a že mi na neurologii řekli že to mám s hormonu z IVF tak navrhl nativ jinak by to asi bylo normálně s hormonama kdybych nic nerikala tak už jsem zahájila rovnou KET..
Já mám taky 6 denní embryo 2 kvality..
Jsem si tak dnes říkala protože IVF nejde dělat přece bez hormonu tak proč mám jít teď bez hormonu když to neklapne tak asi pak IVF a hormony takže co je tohle za kravinu 🤷🏼♀️
Co se tímto vyřeší to muzu rovnou s hormonama nekonečně s hormonama už jsem toho fakt plna těch hnusu.. ![]()
Tak uvidíme jak tohle dopadne ![]()
@Žanet510 jeee,tak to jsme ve stejny den na transferu byly
take jsem byla 11.4
v pondeli take jsem mela mit kontrolu, ale preobjednala jsem si to na 2.5 kdyz jsem byla na odberu u nas a hlavne mi je spatne silene 🤦 neboj, jeste stale se carka muze ukazat
Nadeje umira posledni ![]()
Ahojky nezkoušela jsi teda už testovat?
A ty jdeš na kontrolu zítra přímo ke Křenkovi? A na kolik jdeš?
Budu ti držet palečky ✊🏼 ✊🏼 ![]()
@Simik1987
Je tak to gratuluji a držím palce!! ![]()
@Slunicko2222
No už mám doma jen digitální, který je na vyšší hodnoty, takže pochybuji, že by se tam něco ukázalo. Spíš tak nějak počítám s neúspěchem, ale jistota bude až zítra… jdu zítra na 9:20 tak k doktorovi tak uvidíme, co mi řekne.
No jsem i zvědavá, když to bude negativní, co mi navrhne jako další mám ještě posledního mrazáčka… zítra napíšu, třeba se dozvím i jestli teď je lepší zkusit zase nativ nebo řízené
Dobře určitě dej vědět.
Ale nešpiníš? Kdy máš mít MS?
Ještě mě napadlo jedině že by se čárka po KET v nativu ukázala až později ![]()
Ale pořad ti držím palečky!✊🏼 ✊🏼 ![]()
A ještě se chci zeptat odkud jsi jak daleko to máš do Zlína?
@Slunicko2222
Nešpiním, právě u toho prvního jsem začala špinit a pak se rozjela menstruace. Teď nic. MS jsem měla mít 18. 4.
Uvidíme, nějak to dopadne, třeba tam ještě je a dělá si ze mě jen srandu ![]()
Jsem kousek od Uherského Brodu, takže zhruba 30km do Zlína.
Uvidíš zítra třeba ano!
![]()
Já jsem z Veselí nad Moravou..
Neuvažovala jsi o změně kliniky?
A tohle je tvoje kolikáté IVF?
@Slunicko2222
No zatím jsem neuvažovala, jsem tady teprve od listopadu mám za sebou první IVF z toho 3 embrya a teď zavedené druhé, takže zatím mě to ani nenapadlo.
Co jsem si i pročítala, je otázka, zda je někde něco lepší, někdo je spokojený v Olomouci, ale i tam jsem slyšela naopak, že někdo jde z Olomouce do Zlína.
Já osobně si myslím, že ty metody jsou všude zhruba stejné, je otázka na tom našem těle co nám dovolí a umožní. Já si moc nedovedu představit, že jezdím někam dál, už tak skloubit kontroly s prací a dojížděním do Zlína je někdy náročné, ne tak jezdit do Brna, Olomouce atd.
Ty jsi nad tím uvažovala?
No tak pro mě je Zlín nejblíž přístupné tak snad mě to tam někdy už klapne..
Já nikdy neměla více embryí ![]()
1.IVF jedno 3denní embryo embryotransfer 2020
2.IVF dvě embrya 5denní embryotransfer a jeden KET vše 2021
3.IVF 2022 jedno 6denní embryo a teď bude KET
Takže už toho mám dost a nikdy ani náznak že by se embryo chytlo vždy přišla MS takže testy jsem ani nedělala vydržela jsem až do krve to samé u řízeného KETU tam došla MS po vysazení amelgenu ![]()
Drzim moc pesti holky, já odešla ze Zlína po 2 ivf do Olomouce a jsme maximálně spokojena, jiný lidstejsi individualni pristup, žádné čekání v cekarne..finančně vyjdou hodně vstříc a je to hodina cesty…
Ale drzim Vám moc pesti at to vyjde 🍀 ❤️️
@Slunicko2222 píše:
@Žanet510No tak pro mě je Zlín nejblíž přístupné tak snad mě to tam někdy už klapne..
Já nikdy neměla více embryí
1.IVF jedno 3denní embryo embryotransfer 2020
Takže už toho mám dost a nikdy ani náznak že by se embryo chytlo vždy přišla MS takže testy jsem ani nedělala vydržela jsem až do krve to samé u řízeného KETU tam došla MS po vysazení amelgenu
2.IVF dvě embrya 5denní embryotransfer a jeden KET vše 2021
3.IVF 2022 jedno 6denní embryo a teď bude KET
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.