IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
23.4.22 12:30

@Žanet510

Já dala několikrát na Krupkovou a nevyšlo to..

Křenek mě zatím ani neviděl po kyretáži co jsem měla kvůli polypu a neprošel se mnou ani můj zdravotní stav s čím se léčím..

Ano jak říkáš je to sázka do loterie, ale kdybych měla více embryjek tak jdu třeba do nativu a pak do řízeného.. takto s jedním embryem je to dost blbé rozhodování :nevim: :think:

A jak staré a kvality embryo ti vkládali?

A nechceš si zkusit udělat ještě test tím stejným testem jako předtím? A v kolik hodin jsi si dneska ten test dělala?

A nemůže nám to dělat i ta štítná žláza že se nedaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.4.22 12:41

@Slunicko2222
Však si říkala, že si u něj už byla, nebo to si jako se jen telefonicky nějak domlouvala? Tak pokud to dobře chápu, teď čekáš teoreticky na ultrazvuk k nativnimu cyklu ne? Tak uvidíš, co ti řekne, jak uvidí ultrazvuk. Můžu se stát, že už tam nebudeš mít dobré podmínky na nativ a řekne ti buď počkat na další měsíc a zkusit znova nativ nebo se zrovna domluvíte nakonec na řízený.
No mám všechny 6-ti denní ale kvalitu jsem nikde v papírech nenašla a ani si to nepamatuju, takže nevím.
No já právě měla doma z minule jeden ten pepino a pak jsem si kupovala a měli zas jen ten mamatest, nebyla jsem ve stejné lékárně. A teď ho nemám kde koupit… jedině až pojedu jen nakoupit, chlap mě totiž na test nepojede, už tak mi nadává, že se tím jen mučím a stejně nic z toho, je pravda, že minule jsem se testovala, čárka tam byla ale stejně to nevyšlo, tak se mu ani nedivím, že to nechce vidět ty testy, hold můj chlap to prožívá vnitřně a nechce dokud to nemá od doktora, tomu přikládat váhu těm čuracím testům.
No s tou štítnou, taky jsem nad tím přemýšlela, minule mi Křenek řekl, že to že se jakoby embryo uchytilo, ale nakonec to vzdalo je většinou z 85% chyba v tom embryu … takže pokud se to bude opakovat, asi budu potom přemýšlet i nad genetikou embryí, je to hrozné co všechno na to má a nemá vliv.
No dneska hned ráno ještě jsem se snažila co nejdýl nechodit na wc, protože jsem upřímně učuraná dost. Takže kolem 6 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.4.22 14:20

@Žanet510 zlato,t, testy jsou ruzne…kdyz jsem si delala 2 znacky, tak u jedne se carka neukazala a na druhem byla dost viditelna, takze neni test, jako test… Chce to delat hlavne od jedne znacky.Mam ted mama testy a drzim se u nich. Objednavala jsem 20 baleni po 2 🤣 🤣 🤣 ale meli akci 1+1 takze jsem platila jen za 10 krabicek. Ty jsi kolikaty den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.4.22 14:22

@Žanet510 navic me rano nic kolikrat neukazal test 🤷 az odpoledne kolem 14 hodiny, asi tam byla lepsi koncentrace 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.4.22 15:38

@Simik1987
No já jsem blbec, že jsem si jich rovnou neobjednala víc :D :D teď už počkám do pondělí na kontrolu. Na transferu jsem byla 11. Takže dnes 12. den.
No právě mě taky už se dvakrát stalo, že odpoledne jsem měla slabou čárku a ráno nic i v tom předchozím pokusu, tak si říkám, jestli taky nejsem ten případ, kdy mám větší koncentraci odpoledne :D no uvidíme do pondělí to nějak přečkám a pak se to rozsekne :D teda snad… minule mi řekli je to nejednoznačné počkáme ještě týden :D nejdelší týden v životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.4.22 19:35

@Žanet510

Ano byla jsem u Křenka toho 20.4. došla jsem k němu a nedělal mě žádnou prohlídku řekl ze se můžeme rovnou domluvit na KET myslela jsem že se mnou bude procházet papíry a udělá kontrolu o kyretáži a ptal se mě jak se cítím po zdravotní stránce a já řekla že mám problém teď s nohou a že mi na neurologii řekli že to mám s hormonu z IVF tak navrhl nativ jinak by to asi bylo normálně s hormonama kdybych nic nerikala tak už jsem zahájila rovnou KET..

Já mám taky 6 denní embryo 2 kvality..

Jsem si tak dnes říkala protože IVF nejde dělat přece bez hormonu tak proč mám jít teď bez hormonu když to neklapne tak asi pak IVF a hormony takže co je tohle za kravinu 🤷🏼‍♀️

Co se tímto vyřeší to muzu rovnou s hormonama nekonečně s hormonama už jsem toho fakt plna těch hnusu.. :zed:

Tak uvidíme jak tohle dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.4.22 21:44

@Žanet510 jeee,tak to jsme ve stejny den na transferu byly :) take jsem byla 11.4 :) v pondeli take jsem mela mit kontrolu, ale preobjednala jsem si to na 2.5 kdyz jsem byla na odberu u nas a hlavne mi je spatne silene 🤦 neboj, jeste stale se carka muze ukazat :) Nadeje umira posledni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 09:28

@Žanet510

Ahojky nezkoušela jsi teda už testovat?

A ty jdeš na kontrolu zítra přímo ke Křenkovi? A na kolik jdeš?

Budu ti držet palečky ✊🏼 ✊🏼 :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.22 10:20

@Simik1987
Je tak to gratuluji a držím palce!! :palec:

@Slunicko2222
No už mám doma jen digitální, který je na vyšší hodnoty, takže pochybuji, že by se tam něco ukázalo. Spíš tak nějak počítám s neúspěchem, ale jistota bude až zítra… jdu zítra na 9:20 tak k doktorovi tak uvidíme, co mi řekne.
No jsem i zvědavá, když to bude negativní, co mi navrhne jako další mám ještě posledního mrazáčka… zítra napíšu, třeba se dozvím i jestli teď je lepší zkusit zase nativ nebo řízené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 10:25

@Žanet510

Dobře určitě dej vědět.

Ale nešpiníš? Kdy máš mít MS?

Ještě mě napadlo jedině že by se čárka po KET v nativu ukázala až později :nevim:

Ale pořad ti držím palečky!✊🏼 ✊🏼 :*

A ještě se chci zeptat odkud jsi jak daleko to máš do Zlína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.22 10:30

@Slunicko2222
Nešpiním, právě u toho prvního jsem začala špinit a pak se rozjela menstruace. Teď nic. MS jsem měla mít 18. 4.
Uvidíme, nějak to dopadne, třeba tam ještě je a dělá si ze mě jen srandu :D
Jsem kousek od Uherského Brodu, takže zhruba 30km do Zlína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 10:34

@Žanet510

Uvidíš zítra třeba ano! :* :kytka:

Já jsem z Veselí nad Moravou..

Neuvažovala jsi o změně kliniky?

A tohle je tvoje kolikáté IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.22 11:01

@Slunicko2222
No zatím jsem neuvažovala, jsem tady teprve od listopadu mám za sebou první IVF z toho 3 embrya a teď zavedené druhé, takže zatím mě to ani nenapadlo.
Co jsem si i pročítala, je otázka, zda je někde něco lepší, někdo je spokojený v Olomouci, ale i tam jsem slyšela naopak, že někdo jde z Olomouce do Zlína.
Já osobně si myslím, že ty metody jsou všude zhruba stejné, je otázka na tom našem těle co nám dovolí a umožní. Já si moc nedovedu představit, že jezdím někam dál, už tak skloubit kontroly s prací a dojížděním do Zlína je někdy náročné, ne tak jezdit do Brna, Olomouce atd.
Ty jsi nad tím uvažovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.4.22 11:27

@Žanet510

No tak pro mě je Zlín nejblíž přístupné tak snad mě to tam někdy už klapne..

Já nikdy neměla více embryí :,(

1.IVF jedno 3denní embryo embryotransfer 2020
2.IVF dvě embrya 5denní embryotransfer a jeden KET vše 2021
3.IVF 2022 jedno 6denní embryo a teď bude KET

Takže už toho mám dost a nikdy ani náznak že by se embryo chytlo vždy přišla MS takže testy jsem ani nedělala vydržela jsem až do krve to samé u řízeného KETU tam došla MS po vysazení amelgenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.4.22 12:11

Drzim moc pesti holky, já odešla ze Zlína po 2 ivf do Olomouce a jsme maximálně spokojena, jiný lidstejsi individualni pristup, žádné čekání v cekarne..finančně vyjdou hodně vstříc a je to hodina cesty…
Ale drzim Vám moc pesti at to vyjde 🍀 ❤️️

@Slunicko2222 píše:
@Žanet510

No tak pro mě je Zlín nejblíž přístupné tak snad mě to tam někdy už klapne..

Já nikdy neměla více embryí :,(

1.IVF jedno 3denní embryo embryotransfer 2020
2.IVF dvě embrya 5denní embryotransfer a jeden KET vše 2021
3.IVF 2022 jedno 6denní embryo a teď bude KET

Takže už toho mám dost a nikdy ani náznak že by se embryo chytlo vždy přišla MS takže testy jsem ani nedělala vydržela jsem až do krve to samé u řízeného KETU tam došla MS po vysazení amelgenu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.