IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
6.4.22 19:27

@3Lu Nechodíš náhodou k Dr. Výmolové ☺️️ Já jdu teď v pátek na krev….
O moči mi nic neříkala, tak nevím zda ji taky raději vzít 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.4.22 21:50

@Karolína117 nene ja chodim k Huspeninove…
Holky ja teda dnesk mela den, rano pri venceni psu nas napadl cizi pes, ohar, to bylo neco, kopala jsem do nej, jecela, muj serval majitele, volali jsme policic… nastesti nasi mensi pejsci jen vystraseni, ale ja myslela pod navalem tech ochranarskCh hormonu, ze toho chlapa zabiju holyma rukama!!! :roll: Doufam ze jsem mimino nejak nevyprdla a nevylekala, jeste hodinu jsem se klepala pak… :zed:

Holky mate uz trosku briska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
7.4.22 06:57
@3Lu píše:
Holky mate uz trosku briska?

Bříško né, na to je ještě čas, zatím mi narostly jen prsa :lol: a to celkem rychle a jsem zvědavá, jestli se ještě budou zvětšovat :think: Musím taky začít mazat, tak jako vy, jsem v tomhle trošku nezodpovědná :oops: Břicho se mi naopak zdá, že se ještě zmenšilo, asi už si zvyklo na všechny ty hormony, jak jsem ho měla předtím nafouklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.4.22 08:33

@luckaxi ja ho mam napuchle z tech injekci totiz :-(… ale i v 1.tehot mi slo videt vcelku rychle. Musim pohledat fotky :think:. Ale vim, ze na tom 1.screeningu ve 13tt to uz videt slo.
To jsem si ale nic pichat nemusela pak uz po Ketu. Uz se tesim, az to pichani za 4 dny skonci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
7.4.22 09:31

@3Lu Tak to mě mrzí co se Ti stalo…mě jednou rafl vlčák a od té doby z nich mám respekt..Jinak mě bříško teda vcelku vyskočilo…Dělám si pravidelně fotky a je tam teda rozdíl vidět… No a taky prsa mi hodně vyskočili 🙈 😂 😂 Já mám Dr. Výmolovou a tu mi doporučila Dr. na Tomášově…je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.4.22 10:34

@Karolína117 tak jak na gynde?
My mame dneska seslost u nas doma s prateli, tak uz “to” povime a v nedeli jdeme na veceri s rodici a tam to povime jim…
Snad bude po Velikonocich na kontrole vse v poradku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.4.22 18:47

@3Lu Na gyndě vše super 😍 Prej odpovídám 9+3tt…22.4. mam přijít zase a 3.5. už jsem objednaná na Prediko ☺️️Sebrali mi 4 ampule krve a šla jsem domů 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.4.22 20:37

@Karolína117

Ahojky tak to ke nádhera moc gratuluji!!! :srdce: :*

Jinak dnes ve Zlíně další těhulka slečna co byla se mnou na pokoji 26let měla přes 3000 hcg byla na KETU a ještě jedna co ji vložili dvě embrya taky KET tak se chytli obě dvě tak čeká dvojčátka má 25let a 1389 hcg :dance: :dance:

Fakt mazec jak se teď zadařilo že by to jaro pomohlo?

A ještě pak v úterý 19.4. čekám na dvě slečny z pokoje jak jim dopadne embryotransfer jedna má darované vajíčka 40let a druhá svoje 36let ;)

Chtěla jsem se zeptat ty chodíš ke Křenkovi nevíš jak tam on je které dny?
Potřebuji se už k němu objednat MS mě vychází 21.-22.4. tak nevím jak moc před MS to má být ta kontrola po té kyretáži jsem moc zvědavá kdy bude možný ten KET..

Já mám momentálně velké zdravotní problémy s nohou nemůžu se na ni postavit a ani chodit asi tam mám zánět achilovky a ještě mám počínající ostruhu je to ta operovaná noha :,( :,( tak uvidíme chodím teď na akupunkturu jestli to zabere a ještě jsem poslána na magnetickou rezonanci tak uvidíme jestli na ni půjdu nebo na ten KET musím se rozhodnout.. docela mě ta noha narušila psychiku a to jsem se tak hezky připravovala na KET :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.4.22 22:49

@Karolína117 jeje jsky krasne osviceny ultrazvuk!!! Smarja 4 ampule? Neee ja uz nechci na krev :mrgreen: tak to je dobre, ze jdu az po velikonocich :lol:, aspon se mi treba stihnou zacelit zily :roll:.
3.5.? To je dost pozde aji ze? Toz to jsem zvedava kdy pujdu ja… i kdyz divam se a ono to tak vychazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.4.22 22:52

@Slunicko2222 jeje to me mrzi tve potize, ja mam taky ostruhu a do toho jsem mela zanet patni slachy… po rehabkacb a elektrolecbe to preslo samo. Koupila jsem ten maly pristroj na elektrolecbu domu a delala si to denne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.4.22 23:01

@3Lu

Co se dá dělat :nevim:

Mě nepomohl ani ultrazvuk ani magnet.. :zed:

A jaký máš přístroj?

Uvidím jestli budu mít nějaké rehabilitace 20.4. jdu na ortopedii tak uvidíme ale rada bych už začala ten KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.4.22 23:27

@Slunicko2222 já chodila k Dr. Karabcové 🙂 Budu držet palečky, ať jsi co nejdříve fit a budeš mít prdolku u sebe ☘️️✊🏻

@3Lu To jsem fotila v autě jak jsem šla od Dr. a zasvítilo mi sluníčko a fotka tam udělala takové světlo 🙈 😂 😂 Jojo 4 ampule 🙈 Já když to viděla, jak popisuje jednu za druhou, už se mi dělalo zle 😂 😂 a to s bráním krve nemám nikdy problém 😂 Pozdě ani ne…Prej se na Prediko chodí v 11-13tt…Takže jdu ještě dobře ☺️️
Joooo a už mi vystavila i těhotenskou průkazku 😍 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.4.22 23:35

@luckaxi

Ahojky

Chtěla jsem se zeptat ty jsi chodila ke Křenkovi nevíš jak tam on je které dny?
Se mě zda že ty jsi chodila ke Křenkovi.

A jak se jinak máš? :)

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
8.4.22 23:45

Ahojte, nějak nestíhám číst ani psát. Já byla na odběrech na gyndě ve středu. Myslela jsem, že mi jen vezme krev, ale on že prý, když jste tu, pojďme na to mrknout, jak se daří. Vše ok, vystavil mi průkazku a kontrolu posunul z 20. Na 27.4. Na prediko jdeme 26.7. tak budu mít dvě kontroly po sobě, to mě štve, raději bych o týden až 14 dní posunula.

@Slunicko2222 já chodila taky ke Křenkovi a myslím, že tam nebývá v úterý a ve čtvrtek mívá sál. Ale nejsem si jistá. Sestry určitě budou vědět a vždy se mě snažily objednávat k němu. K jinému až když to fakt nešlo (dovolená a pod). Držím pěsti, ať je brzy vše ok a KET se vydaří co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
9.4.22 14:52

Ty jo, na co se bere tolik krve? 8o Jsem myslela, že už to mají všechno podchycené z kliniky… A divím se, že mě ji vůbec nebral, až při tom screeningu mě to čeká :think: Holky a znáte svoji krevní skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.