Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě všechno bude v pořádku ![]()
No tak ať je lip bohužel nevolnosti
k těhotenství patří a ty léky chápu ze už by jsi nejraději vysadila..
Tak moc držím palečky
![]()
Ahojky
tak co dělala jsi si dnes test?
Držím moc palečky ať se to podaří!
![]()
Já dostala dnes MS a návštěvu na 1.ultrazvuk malá naplánovaný na 2.5. k doktoru Křenkovi tak jsem zvědavá..
A ty máš kdy kontrolu?
@Slunicko2222
Ahoj
nene nedělala, nějak nemám odvahu, bojím se, že tam nic nebude
asi počkám až na pondělí, kdy jdu na kontrolu a odběry.
Tak to je super, pak se to rozjede a určitě podaří
![]()
Aha dobre tak lepší je test nedělat než se pak zbytečně stresovat ![]()
A ty jsi po celou dobu chodila na ty ultrazvuky pouze ke Křenkovi?
A ty beres jaké léky na stihnou zlazu a upravovalo se ti to nějak?
A nebo kontroloval ti tu stitnou zlazu před KETEM nebo během?
A ještě se muzu zeptat jaké máš AMH a kolik ti je let?
Mě bude v květnu 36 let a mám nízký AMH 0,49 a přítel špatný spermiogram..
@Slunicko2222
Já na všechny kontroly i ultrazvuky chodila jen ke Křenkovi, vyloženě jiného doktora jsem měla jen na sále a to teda vždy Krupkovou, v ambulanci jen Křenek.
Já na štítnou beru Letrox 50, brala jsem 1 tabletku a měla jsem hraniční hodnoty, tak mě Křenek doporučil jít ke svému endokrynologovi a zkonzultovat to, ten mě vzal krev a zvýšil na 1,5 tabletky denně. To bylo ještě někdy v lednu od té doby mě to nikdo nekontroloval, s tím, že pokud by se potvrdilo těhotenství, mám se do 8tt hlásit na endokrynologii na kontrolu.
V říjnu mám 30 let, AMH mám 3.39 ng/ml, primárně jsme na klinice kvůli špatnému spermiogramu manžela.
Ahojte holky, všem Vám moooc držím palečky ✊🏻My už krásně rosteme 🍀 Máme vše v pořádku ❤️️ Jsem 11+3tt…Neskutečně rychle to utíká 🙈 Už se těším, jak od příštího týdne budu pomalu končit s práškama 🙏 😂 😂 Mějte se a ještě jednou držím Vám všem palečky ✊🏻 ❤️️
Doufám ze budu taky chodit na všechny ultrazvuky ke Křenkovi když to tak vymyslel ten nativ a uvidíme jaké to budu mít jestli je to pro nativ vhodné jinak půjdu zase do řízeného..
A jsem taky zvědavá na tu štítnou žlázu jak to teda bude s těma lékama dál..
A můžu se zeptat jak se cítíš pociťuješ na sobě nějakou změnu? ![]()
Ahojky ![]()
Moc ti gratuluji a ať je i nadále všechno v pořádku a co to bude se ještě neví?
![]()
Já bych měla po té kyretázi zahajovat KET v nativu podle toho jakou budu mít sliznici a folikul mám z toho nativu trochu strach aby se to podařilo, jinak bych šla další mesic na řízeny KET, tak uvidíme..
@Slunicko2222
Uvidíš, co ti Křenek řekne, budu moc držet pěsti, aby zvolený postup byl co nejúspěšnější.
Já dnes dělala test, jiné značky, a bílo
takže zas to nevidím a to jsem si myslela, že teď to vyšlo, bylo mě úplně jinak než poprvé.
Když jsem byla po prvním transferu tak jsem 9.den začala i špinit. Teď màm bolavá prsa, bolí mě břicho, chvílemi i záda, ale tak to může být i před MS. Takže se připravuju na pondělí a spíš počítám s negativním výsledkem …
@Slunicko2222 Ahojky
, děkuji moc ❤️️ Co to bude se ještě neví…Uvidíme 3.5. na Prediku, zda se nám bude chtít ukázat 🙈 😂 😂 Včera u Dr. na ultrazvuku bylo dost živé 😂 Rozhazovalo rukama a nohama, tak jsme zvědaví po kom bude 🙈 😂 😂 😂
Tobě i všem holkám držím všechny palečky, aby se Vám vše vyšlo a bylo vše v pořádku ✊🏻 🍀 ❤️️
Cože fakt? A co jsi měla předtím za test a jaký jsi použila dnes? Uvidíš co v pondělí na krvi držím palecky!
Ty už máš ten nativ po druhé?
Máš ještě nějakého mrazačka?
Tak to už se mi teda moc do nativu nechce když to teda moc nevychází ![]()
@Slunicko2222
Předtím jsem měla Pepino teď Mamatest, ještě mám doma digitální clearblue ale nějak nevím jestli ho chci vůbec dělat.
Já první transfer měla hned za 6 dní po odběru vajíček a to právě jsem měla na testech duchy a začala jsem špinit, na kontrole mi doktor řekl, že sice hcg je pozitivní, ale v nízké hodnotě, tak jsem byla týden v klidu a mezitím dostala menstruaci a pak, když jsem šla na kontrolu tak už bylo hcg ještě nižší, takže z toho bylo biochemické těhotenství.
Teď jsem byla na prvním Ketu v nativu, tak uvidíme, co bude dál.
Ještě máme jednoho mrazáčka, tak jsem zvědavá.
V pondělí dám vědět, jak to celé teda dopadlo.
Ty máš dobrý že pokud by to případně nevyšlo mas ještě jednoho mrazačka já mám pouze teď jednoho dvojkové kvality..
A šla by jsi do řízeného?
Takže mě když to nevyjde případně v tom nativu tak už nemůžu jít pak hned do řízeného ![]()
Takže fakt přemýšlím že půjdu do řízeného i když v rizenem mě to tenkrát taky nevyšlo tak nevím noo.. ![]()
Ano dej vědět co v pondělí třeba bude těhotná! ![]()
A ty mas ovulaci normálně? A MS mas za jak dlouho ja za 28dní..
A jak staré a kvality embryo ti vkládali?
@Slunicko2222
Já si vždycky nechávám poradit, takže pokud by mi doktor řekl, že zkusíme znova řízený, tak mu budu důvěřovat.
Věřím, že je to pro tebe těžké rozhodnout se, já když jsem vždycky s něčím byla na vážkách, tak jsem se zeptala na názor doktora a přihlédla k němu, přece jen je to někdo, kdo má nějaké zkušenosti. Bohužel nikdy nám nezaručí, že to vyjde. I když chceme nebo ne, každý pokus je sázka do loterie a musíme věřit, že se jednou vyplní naše přání. ![]()
Já mám ovulaci normálně a menstruaci po 30 dnech pravidelně.
Vkládali mi 6-ti denní, ale tu kvalitu ve správách nemůžu najít a upřímně si nepamatuju.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.