Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mari105 Já měla vždycky max 8 celkem, oplodněno třeba 5 a k transferu třeba jen jedno. Každá to má jinak, úspěch je, pokud se vůbec něco urodí. A důležità je kvalita, ne kvantita. Držím palce!
@Detatkocislodve píše: Více
Teď mě tak napadlo, ty už bys ve středu mohla vidět i srdíčko, je to tak, že?
@Anonymní píše: Více
Ano ja jsem taky nezačínala pri dlouhém protokolu stimulaci při menses ale vlastně až po… nejsem si ted jista na 100%, ale tuším, že někde jsem četla, ze by mela proběhnout… ja jsem asi tuším zacinala dokonce až 16 den od injekce… a MS jsem dostala asi 10 den po Zoladexu… tak snad ti to prijde uz 🍀 🍀 🍀 nebo jim zkus zavolat a poradit se ![]()
@Jane486
Achjo, ja doufam, ze ji dostanu. Potřebuji se srimulaci zacit a neodkládat, navazuji mi na to i jine veci. Achjo ![]()
V car mi to o víkendu nejspíš nevezmou, v pondělí tam jedu prave ráno na kontrolu, kde bych mela dostat injekce, tak uvidím, co mi poví
. Přitom ovulaci jsem měla. Tak by ms přijít měla, ale nějak se ji nechce
.
Je možné jestli ji třeba nezpomalila ta injekce 🤷🏼♀️ když vlastně zamrazí ty hormony… chápu, bohužel IVF je ošemetné a většinou, když člověk nutně potřebuje, tak nic nejde podle plánu 😏 mě se to taky protáhlo… a vše se zkomplikovalo… snad se to ale nějak vyřeší ![]()
@Jane486
Ja právě měla problémy i kdysi u obou IVF, měla jsem cysty, tak se vše protahovalo. Ale jelikož mám ted srovnaný cyklus, tak se cysty snad nedělají (ťuk ťuk) a ovulace probíhá, tak jsk ma, tenkrát neprobíhala vůbec s cykly byli dlouhé i 2 mesice.
Tak mi je právě divné, ze by nedorazila, kdyz ovulace byla. A četla jsem právě, ze ta injekce to muze zpozdit. Nechapu, proc u nas v car nedávají stále zoladex, prý ho vyměnily za ten diphereline, ze je lepsi
.
A kdy jsi mela termín MS? Našla jsem v jedné diskuzi tohle..
@Jane486
Jeee dekuji, tak to by bylo fajn, kdyby nevadilo, ze nedorazí.
Tak uvidím, co mi tedy v pondělí poví.
Termín MS jsem měla 1.4, je to 3 dny zpoždění, tak třeba ještě dorazí ale ja většinou 4 dny pred ms spinim a bolí me břicho a ted vubec nic, jen me občas píchne v podbřišku
.
Tak snad to bude jedna z těch dvou možností 🙏🏼 dej pak vědět jak jsi dopadla ![]()
@NikiK22 ježiš to je paráda
Začínám věřit na zázraky
ten si dával ale na čas
Věřím, že bude sílit, snad máš zásobu mamatestů ☺️
Příspěvek upraven 04.04.25 v 19:49
@NikiK22 a to to nebyla ranní moč 😇 držím všechno co mám 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
@Detatkocislodve Ja cekam na zacatek noveho cyklu. To bude koncem dubna. Mam se objednat na ultrazvuk a budeme planovat KET. Takze ted mam chvilku “volno”. Tak jsem naplanovala vylety o vikendech aby to aspon rychleji uteklo. ![]()
@ol030124 Já nevím snad ano? Když jsem čekala syna, tak jsem to zjistila až po 8tt a to už mu bilo jako zvon. Teď bych byla kolikátý tt ve středu? 6? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.