Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Detatkocislodve tak ono se to počítá tuším 14 dní + dny po KET ![]()
Nene obrázek jsem nedostala. Tak snad když to bude v pořádku, tak snad příště ano.
Obojí, místo vpichu i rozpínání té látky. A jako celkově mě to břicho potom celé bolí, jak kdyby mi tam tancovaly vaječníky kolem dělohy, šmodrchaly se, takové pocity 🙈 Tak snad to není nic zlého. Vím, že při stimulaci ke také bolely pak ty injekce jiné je konci, ale tohle je ještě horší mi přijde. ![]()
@ol030124 jj Prolutex a strašně mě to břicho celé po tom bolí teda. Místo po vpichu, kolem vpichu a uvnitř se žení čerti, ani narovnat se nemůžu. Jinak naštěstí zbytek buď polykání, zavádím nebo mažu
Ale zvláštní, že mám Amelgen jako progesteron na zavádění a teď ještě k tomu injekce progesteronu. Není to nějak moc? 🙈 Nedovedu si to píchání tak dlouho představit.
Já jinak celkem dobrý, trochu pachy vadí, prsa bolí jednou silné, jednou méně, nafouklá jak Zeppelin, ale nestěžuju si ![]()
To jsi teda také měla vysoké HCG, tak je to asi v pohodě ![]()
Ahoj holky ☺️ byla jsem 11. den po KET na krvi a mam hcg 186, myslíte, že to je málo? Bojim se 🥺 ve čtvrtek jdu znova? To bude 14. den po KET
@Sanus699 já myslím, že není
A je to hrozně individuální. I ty tabulky jsou jen orientační. Ale pro klid - i dle tabulky v pořádku ![]()
@Sanus699 píše: Více
Malo to neni. Zalezi jak ti poroste. Tabulka ma velky rozptyl. Ja se treba bala, ze ho mam moc vysoke.
Drzim palecky ![]()
@Sanus699 Určitě to bude dobrý! Málo to není.
Já mám potvrzeno, že hcg negativní. Takže jedeme dál.
@NikiK22 děkuju, snad máš pravdu a bude to v pořádku ❤️ achjo to mě moc mrzí, vím co teď prožíváš, klidně si pobreč, ať to jde ven ta bolest 😭 ❤️ kdyby cokoliv, jsme tu pro tebe ❤️
@NikiK22 Ahoj kočko, to mě mrzí ![]()
Doufaly jsme asi každá tady, že ti to nakonec vyjde
Ale když už nic, tak aspoň víš na čem jsi a můžeš pokračovat co nejdřív ke svému vysněnému cíli 🙏 Držím palce, aby se brzy zadařilo. To by bylo vaše první?
@NikiK22 píše: Více
To mě fakt mrzí. Uvidíš po tom vyšetření, zda něco najdou.
A nevěš hlavu, jednou to musí vyjít. Jsem toho živým důkazem a absolutně odstrašující případ, vyšel až sedmý transfer. Někdy je ta cesta prostě trošku delší a trnitější, ale dočkáš se ![]()
@ol030124 Díky za podporu. Pro mě je nejhorší vždycky ten prostor mezi nevydařeným transferem a dalším cyklem. Pak, jak se rozjedou kontroly a mám pocit, že se zase něco děje, tak už jsem zas nastartovaná, že se to povede
Tentokrát teda chci víc šlápnout i do akupunktury a mojžíšovky, to jsem poslední dobou docela flákala. A svatosvatě slibuju, že budu testovat až 14. den. Nebo aspoň 12. ![]()
@NikiK22 píše: Více
To je přesné…to vzduchoprázdno mezi tím, když se nic neděje…Tak se drž.
Mě se kupodivu podařilo až jsem zahodila všechny vitamíny, všechny TČM, cvičení atd.
Ahojky, já mám 8 den po KET a na testu nic
myslíte, že je ještě šance?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.