Jachta a 15měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
3.6.15 23:22

Asi takhle. Takove mrne bych na jachtu nebrala, bude to akorat stres pro tebe, neustale ji hlidat. Navic takove decko si to ani neuzije. Moje druhorozena byla ve 13 mesicich na dve noci u moji mami, pravda, sice se starsim brachou, ale uplne v pohode, stehovali jsme se, tak jsem mela prace az nad hlavu. Zkus ji dat k babi na vikend a uvidis. Proste ja bych jela bud sama nebo bych nejela vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.6.15 00:11
@Rakosnicek1983 píše:
@LadyLada ty vidis povysovani asi uplne ve vsem, to je teda nad moje chápaní. Ta věta je myšlena uplne normalne, ne kazdy si totiz dokaze jachting predstavit.

Tomu se ani nedivím, že je to nad tvoje chápání, když se domníváš, že lidé (nejenom já), nevíme, jak vypadá plavba na lodi, zejména ta dovolenková na jachtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.15 00:26

Ja mam zkusenost s rocnim ditetem na lodi a bylo to v pohode. Prave, ze to bylo lepsi, nez dite od 2 do 3 let. Zadne zvlastni bezpecnostni pomucky nebyly, krome siti a vesty, pocas plachteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
4.6.15 00:41

@LadyLada malo spanku? Zakladatelka pise uplne normalne, za to z tebe afektovanost srsi ze vsech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.6.15 00:49

@Rakosnicek1983
Zkus prcka dat na dvĕ noci a dva dny k babičce a uvidíš.
Když to bude snášet dobře tak máš vyhráno.
Jinak já bych se ho bála vzít s sebou na jachtu, byl by to pro mĕ risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
4.6.15 01:28

Zakladatelko, pokud je tve dite v pohode, snasi dobre zmeny a budete na nej dva, tak je dle meho jachta realna. Loni jsme byli na dovolene s rocni, jen tedy u more, ale byla to pohoda, ted ve 21 mesicich uz dost zahul. Cim mensi dite, tim lepsi, dokud ho uvozis v kocaru, vic spi, jeste tolik nebeha a nezdola prekazky. Asi to nebude 100% relax, ale urcite se to bude dat v pohode zvladnout.

Nebala bych se ani hlidani u babicky, dcera poprve bez nacviku hlidana 4 dny, ve 14 mesicich, podruhe 10 dni ve 2 letech. Je spolecenska a ani slzicka neukapla. Ty pises, ze pracujes, takze ditko neni na tobe zcela zavisle, pokud je typ, co nema problem s hlidanim, tak bych klidne jela i bez ditete. Nam mala onemocnela den pred odjezdem na dovolenou, bylo mi hrozne smutno, dva dny jsem byla mimo, ale spis tim, ze jsem se tesila, ze tam bude s nami. Letos deti cilene nechavam hlidat (2 a 3 roky) a vim, ze stesk nedorazi, jsem na to pripravena a vim, ze pro ne i ta zmena je pozitivni, moji mame 100% verim. Dite rozhodne o nic neochudi a prarodice si poradi.

Mladsi byla od narozeni hrozny maman, ted pulroku nechavam pravidelne hlidat a moc ji to pomohlo, prvni asi tri hlidani brecela steskem a ted breci, kdyz odchazi hlidaci teta a musi se zas nudit se mnou. To jen na okraj k tomu nacviku, pokud mas pocit, ze je dite na tobe vic zavisle, urcite se to i nacvikem da zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.6.15 03:16

Tak vezměte tchýni s sebou. Až vyrazíte na moře, může hlídat dítě na pláži a když budete na souši, budete s malou vy. Nenechala bych takhle malé dítě u babičky na x dní. To bych raději ještě rok jachtu oželela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.6.15 06:59
@LadyTommy píše:
@LadyLada malo spanku? Zakladatelka pise uplne normalne, za to z tebe afektovanost srsi ze vsech stran.

Afektovanost? To snad ne ;) Kdybys napsala popudlivost, tak máš recht, protože mě invektivy, které jsem uvedla, v komunikaci zcela normální nepřijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.6.15 07:17

Tak, chtěla jsem původně zakladatelce napsat, jak bych se po zkušenostech s plachtěním na moři zachovala, a co a jak bych udělala, resp. zvážila, ale potom, co jsem si tu přečetla její arogantní výpady, nemám na komunikaci chuť. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.6.15 07:42

@kam2 plachetnice neni o tom ze na par h vyrazis na more a pak se vratis, presunujes se. To by babi musela mit auto a jezdit to po sousi, coz ne vzdy jde.

Jinak na lodi jsem vzdy mela deti na starost jen ja, manzel lod jeste s nekym/sam dle situace. Dalo se to zvladnout se 6 detma, ale jak hsem psala predskolaci. Manzel premyslel ze bysme vyrazili jen sami s detma, ale to nevidim, letos jsme byli uz na jednotrupce, manzel mel kamarad k sobe a ja deti a byl to dost zahul, a to uz jimje 5 a 7, na lodi po 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
4.6.15 07:45

@Sluka promiň ale výpady tu vidis ty a Lady Dada. @LadyLada ano, je to pravda, lidi to nevi. Vetsina známých, kdyz jsme jim poprve řekli, pred x lety, ze jedeme na regatu, si myslela, ze se proste bez přestání pluje z bodu A do bodu B. Stejne tak si vetsina mysli, ze dovolena na jachtě je finančně nedosazitelna, tak to proste je.Dal na toto tema nic obhajovat nebudu, pokud nemáš co rict k položeným otázkám, přestaň me napadat z arogance a nevim čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 07:50
@LadyLada píše:
Ty se budeš pořád povyšovat, viď? Hele, dělej si co chceš ;)
@Rakosnicek1983 píše:
@LadyLada já si právě myslím, že to hlídání by bylo počas plavby, jakmile by se zakotvilo, tak by měla možnost poznat pláž, moře, stavět si hrad z písku. Večer bychom vylodili golfky a jeli na procházku do města. Plavba na lodi nevypadá tak, že se plaví ve dne v noci naklonění na bok.

Také mám z paní trochu pocit neustálého obhajování se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 07:53
@kam2 píše:
Tak vezměte tchýni s sebou. Až vyrazíte na moře, může hlídat dítě na pláži a když budete na souši, budete s malou vy. Nenechala bych takhle malé dítě u babičky na x dní. To bych raději ještě rok jachtu oželela.

Proboha :lol: To by mě jeblo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
4.6.15 07:54

Nebude ti na mori zvracet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.6.15 07:56

Klidne se verejne pridam k tem, kterym zakladatelka prijde trochu mimo. ja osobne neznam jedinou rodinu, kde by chlap prisel domu ve 4 a prebral peci o deti. ja nejak znam jen chlapy, co makaji do vecera…
jinak mame dve batolata, nevzala bych na lod ani jedno, z prosteho duvodu, ze bych celou dobu stravila jejich hlidanim, zakazovanim, odtahovanim atd. z toho mi tecou nervy i doma, natoz na lodi. ale ja mam extremne zive a vynalezave deti, ktere neustale nekde lezou a odnekud visi.
ja s nima zatim odmitam jet i na dovolenou do hotelu, skoda penez, delala bych tam to, co doma (pravda my bydlime u more, takze nemam spravnou motivaci).
jestli se ti chce non-stop stat diteti za zadkem i na dovolene, tak ji klidne vem, lod ji neublizi, otazkou co z toho budes mit ty. jestli ji chces nechat u babicky, tak nechej, to ji taky neublizi, ale nemusis si to pracne zduvodnovat tim, ze ti manzel nechodi domu ve 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí