Jak budete řešit EET?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31649
23.11.16 14:26
@terinka4444 píše:
@Nimie to je takový alibistický zmetek. Po té, co se ukázalo, že e-shopy přijímací peníze z platebních bran nejsou schopny zajistit EET tak, jak je považováno, že to prostě technicky není možné, ministerstvo financí na to koukalo jak z jara a nebylo schopno to vyřešit, tak náhle lze výjimka, a ještě z něj nakonec bude lidumil, abychom byli vděční :poblion: :poblion: :poblion:Za eshopy lze napsat jen díky bohu za zásah vyšší moci.

No ještě počkej, já jsem docela skeptická. Ale je pravda, že je to zatím asi spíš ta lepší zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.16 14:31
@Nimie píše:
No ještě počkej, já jsem docela skeptická. Ale je pravda, že je to zatím asi spíš ta lepší zpráva.

já jsme fakt ráda, že nespadám do první vlny. Ale, já našla takové se mi zdá elegantní řešení, http://eet.money.cz/…-bez-pausalu?… s tou slevou na dani by to nevyšlo ani tak draho. Líbí se mi.

E-shopy musí vyřešit, musí to udělat ministerstvo, v současné chvíli u plateb přes platební brány není technicky proveditelná eet. Není to jak udělat, podstata účtování v platebních branách to neumožňuje. On nepřizná nedomyšlený paskvil, ale myslím, že mu nezbude nic jiného, než ti výjimku dát, protože to technicky nevyřeší, nemají jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.16 14:33

A není to z jeho hlavy http://eet.money.cz/…atebni-brany jen se mu nedaří to vyřešit. Chudáci všichni z první vlny, jak se to spustí naostro, mělo by tam být minimálně půlroční období bez sankcí, než to vychytají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:34

Hlásím, že během prodejní špičky trvá vytištění účtenky tak dlouho, že to stihne zákazníka naštvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
23.11.16 14:34
@radkka píše:
Hlásím, že během prodejní špičky trvá vytištění účtenky tak dlouho, že to stihne zákazníka naštvat :D

To mě vůbec nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:36
@Nimie píše:
To mě vůbec nepřekvapuje.

Mě celkem jo, když je na tom ještě tak málo podnikatelů :mrgreen: jestli to tak půjde dál, tak nám z vánočního večírku uteče půlka hostů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.16 14:36
@radkka píše:
Hlásím, že během prodejní špičky trvá vytištění účtenky tak dlouho, že to stihne zákazníka naštvat :D

už jedete ve zkušebním provozu? No jo, on mu to Babiš vynahradí účtenkovou loterií :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:39
@terinka4444 píše:
už jedete ve zkušebním provozu? No jo, on mu to Babiš vynahradí účtenkovou loterií :mrgreen:

Tu ať si strčí, ehm, za klobouk. Já tam naštěstí teď pracovat už nebudu, ale ostatních je mi líto a především majitele. Ale tak třeba se to zlepší, doufám v to, když už tu kravinu musí mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
23.11.16 14:40
@radkka píše:
Mě celkem jo, když je na tom ještě tak málo podnikatelů :mrgreen: jestli to tak půjde dál, tak nám z vánočního večírku uteče půlka hostů :nevim:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:41
@Nimie píše: :lol:

Se nesměj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
23.11.16 14:42
@radkka píše:
Se nesměj :mrgreen:

A co mi zbývá? Buď brečet nebo se smát, zatím volím tu pozitivnější variantu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:43
@Nimie píše:
A co mi zbývá? Buď brečet nebo se smát, zatím volím tu pozitivnější variantu :mrgreen:

To je pravda :mrgreen: jéžiš, já mám takový štěstí, že jsem otěhotněla a nemůžu tam pracovat, bych to rozsekala :oops:
Máš novou profilovku, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
23.11.16 14:47
@radkka píše:
To je pravda :mrgreen: jéžiš, já mám takový štěstí, že jsem otěhotněla a nemůžu tam pracovat, bych to rozsekala :oops:
Máš novou profilovku, vid?

Mám :) už zas bylo na čase, byla jsem moc dlouho s jednou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.11.16 14:49
@Nimie píše:
Mám :) už zas bylo na čase, byla jsem moc dlouho s jednou :P

Jsi mě zmátla :mrgreen: ale už jsem se chytla :pankac:

• načítám...
  • Citovat