Jak budete řešit EET?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Včera jsem byla v malém obchůdku u nás - mají začít používat EET a jsou z toho totálně hotoví - jsou to starší lidé naprosto bez vztahu k elektronice, jedoucí dosud na „prehistorické“ pokladně. Je mi jich upřímně líto - a v noci se mi zdál děsivý sen - že jsme o pár let dál a musíme přejít na EET taky, protože naše firma nakupuje v hotovosti. Doufám, že nešlo o prognostický sen, kontrolní hlášení mi „ke štěstí“ bohatě stačí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alifie píše:
Včera jsem byla v malém obchůdku u nás - mají začít používat EET a jsou z toho totálně hotoví - jsou to starší lidé naprosto bez vztahu k elektronice, jedoucí dosud na „prehistorické“ pokladně. Je mi jich upřímně líto - a v noci se mi zdál děsivý sen - že jsme o pár let dál a musíme přejít na EET taky, protože naše firma nakupuje v hotovosti. Doufám, že nešlo o prognostický sen, kontrolní hlášení mi „ke štěstí“ bohatě stačí.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 10:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Mladá podnikatelka poslala Babišovi drsný vzkaz. Video:
http://ekonomika.eurozpravy.cz/…ji-babisovi/
Sprostá jak dlaždič, nevěnuje pozornost řízení vozidla - to je vypovídající obrázek.
Ten růženec to nezachrání.
Někdo vzdělaný a schopný se vyjádřit by nebyl?
Např. toto:
http://www.parlamentnilisty.cz/…svete-479299
Ať je to vyvážené. Budoucnost ukáže. Jsem zvědavá, jaká bude účast na volbách a jestli se někdo pokusí EET zrušit. Možná se nějak upraví (to by asi bylo třeba), ale zrušení neočekávám.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Sprostá jak dlaždič, nevěnuje pozornost řízení vozidla - to je vypovídající obrázek.Ten růženec to nezachrání.
Někdo vzdělaný a schopný se vyjádřit by nebyl?
Např. toto:
Ať je to vyvážené. Budoucnost ukáže. Jsem zvědavá, jaká bude účast na volbách a jestli se někdo pokusí EET zrušit. Možná se nějak upraví (to by asi bylo třeba), ale zrušení neočekávám.
http://www.parlamentnilisty.cz/…svete-479299
Když se v Evropě poprvé zavedlo DPH, tak to mělo být pouze dočasné. Noo, nějak se nám ta dočasnost protáhla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alifie píše:
Když se v Evropě poprvé zavedlo DPH, tak to mělo být pouze dočasné. Noo, nějak se nám ta dočasnost protáhla.
Všechno, co vytáhne z kapes lidí prachy a co nejjednodušeji, to už tady zůstane navždy. Proč to měnit, když to funguje. A kdyby na to nepřišla tahle vláda, byla by to ta následující. A to ještě nevíme, co nás čeká. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak pro naši palačínkárnu jsme vybrali pokladní software od http://gastrosystemy.cz a nemáme si moc na co stěžovat (snad krom samotné elektronické kontroly tržeb). Systém funguje velmi spolehlivě a jeho ovládání je intuitivní. Hodně oceňujeme okamžitou podporu a ochotu poradit i s drobnostmi. Jsme jen malá ryba, co se podnikání týká, takže osobní přístup je něco, čeho si fakt ceníme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitkaXka Jasně a je nutné se kvůli tomu tady registrovat, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak po pár měsících mezi známými, slyším čímdál častěji. Musím sehnat nějaké doklady na odpočty… Většina z nich to nakonec řešila velkými nákupy. Takže sice se tvrdilo že eet potopí českou ekonomiku, já si naopak myslím že to bude právě naopak. Podnikatelé zjistili jak moc velké ty daně jsou a tak raději investují ( auta, domy, stroje…) což právě tu ekonomiku roztáčí. Jen uvidíme jestli jim brzy nedojde dech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Tak po pár měsících mezi známými, slyším čímdál častěji. Musím sehnat nějaké doklady na odpočty… Většina z nich to nakonec řešila velkými nákupy. Takže sice se tvrdilo že eet potopí českou ekonomiku, já si naopak myslím že to bude právě naopak. Podnikatelé zjistili jak moc velké ty daně jsou a tak raději investují ( auta, domy, stroje…) což právě tu ekonomiku roztáčí. Jen uvidíme jestli jim brzy nedojde dech
To se pohybuješ v hodně zvláštních kruzích, tohle bylo naprosto normální i před EET.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
To se pohybuješ v hodně zvláštních kruzích, tohle bylo naprosto normální i před EET.
Tak normální to bylo pro ty co měli příjmy legální a zdaněné. Dnes když už je problém si něco na černo ulít to platí i pro ty ostatní. ![]()
Jinak pokud vytrhneš jen jednu větu z kontextu, tak to dává jiný smys.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit