Jak budete řešit EET?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@katyca SW neporadím, ale je celkem logické, že firmy na SW chtějí vydělat, proto ho totiž vytváří, nebo ty snad neprodáváš to co prodáváš pro zisk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 moc děkuju, jdu tam napsat, protože mě teď třeba vyděsilo, že pokud se přestanou vydávat účtenky EET, je člověk hned brán jako podezřelý a v rámci své „ochrany“ by měl hlásit přerušení, přestože žádné přerušení není, jedu na delší dovolenoujsem podezřelá, proč nevydávám účtenky a mám to nahlásit, přestože žádnou živnost nepřerušuji, jsem nemocná delší dobu, živnost běží, mám hlásit por svou ochranu, proč nevydávám účtenky. No to se při systému mého podnikání, kdy v hotovosti vezmu ( za loňksý rok spočítáno přesně 6 plateb) pár plateb do roka, asi finančák zvencne. Jdu tam napsat. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca ty hele, já to řeším zrovna tak, jsi si jistá, že to není zbytečné, jsou s tím jen starosti. Ty pokladny, co jsou takový ten základ a měly by tak nějak spolehlivěji fungovat se dají pořídit ( ano vím, že jsou to vyhozené prachy k vzteku) kolem těch 5-6000. A je to komplet. Než řešit nějaký pofidérní softwary a podobně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Hanula1212 moc děkuju, jdu tam napsat, protože mě teď třeba vyděsilo, že pokud se přestanou vydávat účtenky EET, je člověk hned brán jako podezřelý a v rámci své „ochrany“ by měl hlásit přerušení, přestože žádné přerušení není, jedu na delší dovolenoujsem podezřelá, proč nevydávám účtenky a mám to nahlásit, přestože žádnou živnost nepřerušuji, jsem nemocná delší dobu, živnost běží, mám hlásit por svou ochranu, proč nevydávám účtenky. No to se při systému mého podnikání, kdy v hotovosti vezmu ( za loňksý rok spočítáno přesně 6 plateb) pár plateb do roka, asi finančák zvencne. Jdu tam napsat. Děkuju
To si nedělej srandu! Kdes to četla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Takže nejlépe vůbec žádné účtenky nezačít vydávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gába27 píše:
To si nedělej srandu! Kdes to četla?
včera, počkej, snad to dohledám v hostorii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Gába27 pokochej sehttp://eet.money.cz/…et-jak-resit?…
Za chvíli budeme hlásit, že se jdeme vy.rat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Za chvíli budeme hlásit, že se jdeme vy.rat
jen když tam pobudeš delší dobu
rychlovys. rání bude akceptováno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Za chvíli budeme hlásit, že se jdeme vy.rat
a dost možná budeš muset odebírat vzorek a odesílat na rozbor, jestli nejíš něco vysoce nezdravého, abys, prokristapána, nezatížila případnou léčbou státní kasu!
To je k zblití, toto!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Gába27 pokochej sehttp://eet.money.cz/…et-jak-resit?…
No, tak to je super! Takže pokud nemáš zaměstnance, kteří ty účtenky budou vydávat, tak jsi zase v pasti. Finančáci budou mít dokonce přehled, jak dlouho tu dovolenou čerpáš a hned si na Tebe posvítí, jestli si to s ohledem na své příjmy můžeš dovolit! A nedejbože, že si dovolíš jet na DVĚ zahraniční dovolené.
To už se té nálepky ZLODĚJ fakt nezbavíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gába27 píše:
No, tak to je super! Takže pokud nemáš zaměstnance, kteří ty účtenky budou vydávat, tak jsi zase v pasti. Finančáci budou mít dokonce přehled, jak dlouho tu dovolenou čerpáš a hned si na Tebe posvítí, jestli si to s ohledem na své příjmy můžeš dovolit! A nedejbože, že si dovolíš jet na DVĚ zahraniční dovolené.To už se té nálepky ZLODĚJ fakt nezbavíš.
no ale jako vážně jo, já v podstatě teď beru platby v hotovosti jen od jednoho pána, staší pán, umělec, navíc z Německa, nechce platit přes účet, přijede, vyzvedne, zaplatí a jede. Loni 6× za rok, ale klidně taky půl roku nic neobjedná. Zase je to ale dlouholetý zákazník, to je prostě v řiti, už jsem vznesla dotaz, jak to jako bude. Čekám na odpověď, nakolik jsem podezřelá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 A nespňovalo by tohle tu vyjímku, která přímo v zákoně je, že se jedná o ojedinělou platbu, kterou netřeba evidovat? nebo ji zapřít úplně
pán tě určitě udávat nebude a alespoň je vidět, k čemu EET taky povede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes mi přišla aktualizace našeho SW, registraci na ministerstvu už mám a teď čekám kdy mi to zpracují a pošlou do datové schránky abych mohl začít pokracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit