Jak budete řešit EET?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
@terinka4444 No, oni lidi taky začnou prskat, až jim malí podnikatelé řeknou, že dokud jim předem nepošlou peníze převodem na zálohou fakturu, tak jim doma třeba odpad neopraví, uvidíme, ak se jim to bude líbit. A jelikož je řemeslníků nedostatek, tak si to klidně budou moct dovolit
Ve finále na to dojedou všichni, i ti, co to teď velebí. Bohužel to zlikviduje spoustu lidí před tím, než se tak stane, a to už beztak bude pozdě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Icestar píše:
Ve finále na to dojedou všichni, i ti, co to teď velebí. Bohužel to zlikviduje spoustu lidí před tím, než se tak stane, a to už beztak bude pozdě
Přesně.
Příspěvek upraven 24.03.19 v 18:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Přesně. Mě zaráží ta krátkozrakost některých lidí, jak se tetelí, že teda „konečně došlo na podnikatele“.Že to ve finále odnesou taky, protože se jim ty koblihy pěkně prodraží, to jim jaksi nedochází.
Proč podraží koblihy?
- Citovat
- Upravit
@nostress píše:
„Kbliho“, ty nevíš, kdo rozdával před volbami koblihy?
Nevím, mě nikdo žádnou nedal
![]()
- Citovat
- Upravit
Protože všichno kradou, tak kradu i já z FB:
RADOSTNÁ ZPRÁVA PRO POCTIVÉ ZAMĚSTNANCE!
Po velkém úspěchu EET a odstranění zlodějských podnikatelů, což zaměstnanci radostně přivítali, bude příští rok rokem zavedení EKZ – ELEKTRONICKÉ KONTROLY ZAMĚSTNANCŮ.
Zjistilo se totiž, že zaměstnanci okrádají své zaměstnavatele o miliardy korun ročně a tak stát od firem vybírá menší daně. Jeden zaměstnanec krade papíry do kopírky, další sponky, další úklidové prostředky, na dílnách se kradou šrouby, matice, nářadí, prostě všude samý zloděj. Tak si zaměstnanec po vstupu do zaměstnání nasadí čepičku s kamerou a ta bude nepřetržitě přenášet jeho pracovní režim. Tuto kameru, stejně jako podnikatelé EET kasu, si zaplatí ze svého, zajistí její propojení na server a v případě pohybu mimo dosah signálu data odešle ihned po jeho získání. Náklady za kameru a každoměsíční servis mu budou kompenzovány jednorázovou částkou odpočtu z jeho výplaty 5.000,–Kč.
Neposkytnutí videa bude pokutováno částkou až 0,5M korun.
Toto opatření poctiví zaměstnanci jistě přivítají, neboť z firem odstraní nepoctivce a zloděje. A kdo proti tomu bude protestovat, tak je jasné, že mezi ty zloděje patří.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Nevím, mě nikdo žádnou nedal![]()
Tak si zřejmě pan Babiš řekl, že ve tvém případě by to byl kanibalismus. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svítící žárovka píše:
Protože všichno kradou, tak kradu i já z FB:RADOSTNÁ ZPRÁVA PRO POCTIVÉ ZAMĚSTNANCE!
Po velkém úspěchu EET a odstranění zlodějských podnikatelů, což zaměstnanci radostně přivítali, bude příští rok rokem zavedení EKZ – ELEKTRONICKÉ KONTROLY ZAMĚSTNANCŮ.
Zjistilo se totiž, že zaměstnanci okrádají své zaměstnavatele o miliardy korun ročně a tak stát od firem vybírá menší daně. Jeden zaměstnanec krade papíry do kopírky, další sponky, další úklidové prostředky, na dílnách se kradou šrouby, matice, nářadí, prostě všude samý zloděj. Tak si zaměstnanec po vstupu do zaměstnání nasadí čepičku s kamerou a ta bude nepřetržitě přenášet jeho pracovní režim. Tuto kameru, stejně jako podnikatelé EET kasu, si zaplatí ze svého, zajistí její propojení na server a v případě pohybu mimo dosah signálu data odešle ihned po jeho získání. Náklady za kameru a každoměsíční servis mu budou kompenzovány jednorázovou částkou odpočtu z jeho výplaty 5.000,–Kč.
Toto opatření poctiví zaměstnanci jistě přivítají, neboť z firem odstraní nepoctivce a zloděje. A kdo proti tomu bude protestovat, tak je jasné, že mezi ty zloděje patří.
Super. Konečně to bude sparvedlivé pro všechny.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Tak si zřejmě pan Babiš řekl, že ve tvém případě by to byl kanibalismus.
Pravda.
Proto mě to tak zajímalo. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Svítící žárovka píše:
Protože všichno kradou, tak kradu i já z FB:RADOSTNÁ ZPRÁVA PRO POCTIVÉ ZAMĚSTNANCE!
Koukám, že obě strany jsou na tom stejně. Závidí si navzájem. ![]()
Jsem zvědavá na výsledky EET za rok. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
Koukám, že obě strany jsou na tom stejně. Závidí si navzájem.
Jsem zvědavá na výsledky EET za rok.
Já jsem hlavně zvědavá na výsledky voleb. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Koukám, že obě strany jsou na tom stejně. Závidí si navzájem.
Jsem zvědavá na výsledky EET za rok.
Proč myslíš? Mně to přijde jen jako recesistický pokus ukázat EET zaměstnancům očima zaměstnance. Nic víc bych v tom neviděla. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Martia007 píše:
Strašně si tu stěžujete na národ udavačů, ale ani jedna jste zde neuvedla důvod, proč vám EET vadí. Zda je to kvůli jednorázové investici do pokladny nebo kvůli odvodu daně. Já na tom nic špatného nevidím, taky odvádím každý měsíc z výplaty daň. Tak proč by podnikatel neměl? Proč by měl mít lepší podmínky (úlevy na daních) než zaměstnanec?
Opravdu nevidíš nic špatného na neférovém monopolním jednání? Máš kamarádku podnikatelku, tak bys mohla mít trochu lepší náhled do situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Martia007 mluvíš o rovnosti, kde je tedy pro OSVČ placená dovolená minimálně měsíci v kuse? Kde je tedy pro OSVČ třeba OČR? Kde je třeba pro OSVČ náhrady mzdy v nemoci??Kde jsou odstupné platy v případě, že musí skončit se svým zaměstnání? Mám pokračovat, nějak se vám tou rovností ohání zvesela, což Ovšem jednostranně. Je to stále dokola, podnikatel rovná se zloděj, presumpce nevinny je tady jaksi pasována na všichni jsou vinni, kdo není, ať to dokáže. A ty řeči, že si to vybrala jako své zaměstnání. Chtěla bych vidět všechny ty zaměstnance, co by dělali, kdyby se všichni zaměstnavatelé( ciž v drtivé většině jsou soukromé subjekty, pod státem zase tolik lidí nedělá) rozhodli, je ze dne na den vyhodit, bez výhod dvouměsíční výpovědní doby, nez odstupných platů a podobných vymožeností. pak by každý takový musel zvolit zaměstnání typu uživím se sám, to bychom koukali na změnu názorů.
Mě spíš překvapuje, že jsou ti lidi natolik hloupí, že asi museli chybět i na základní ekonomice ve škole. Tam se přeci i takovou jednoduchou rovnici jako nejsou podnikatelé = nejsou místa pro zaměstnance, museli naučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
EET se „bude rušit“. Zajímavý článek:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/…olitika.aspx?…
To je skoro jasné, otázkou je ale kdy. Ono už to, jak se teď Babiš „zděsil“ a dělá ze sebe kret*na…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit